Áttekintés

Ez a minõsítõ jogi oklevél lefedi az angol jog alapjait, és lehetõvé teszi, hogy a saját érdekei szerint specializálódjon a tárgyak területére.

Ez a kurzus kielégíti a magasan képzett diákok igényeit, akik a jogot akadémiai fegyelemként kívánják tanulmányozni, függetlenül attól, hogy karrierjüket a jogi gyakorlatban kívánják-e folytatni.

A második év elején pályázhat, hogy átkerüljön az iskola négyéves képzési kurzusaira , amelyek egy évvel külföldön tanulják az adott ország jogait. Az iskola Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Európában, Új-Zélandon, Szingapúrban és az USA-ban rendelkezik partneri jogi iskolákkal.

Ez rendkívül versenyképes és az átadást nem szabad feltételezni. A jogi életpályát követni kívánók számára a különböző jogrendszerek alapja nagyon vonzó lesz a leendő munkáltatóknak és különösen a vezető nemzetközi ügyvédi cégeknek.

Első év

Az első évben a modul alapjait a Tort alapjai, a szerződési jog, a közjog és a jog értelmezése végzi.

A második év

A második évben a büntetőjogi, földjogi és az Európai Unió (jelenleg) törvényét, valamint az iskolán kívüli fakultatív jogmodulokat és / vagy modulokat tovább bonyolítja.

A harmadik év

A harmadik évben a tréningtörvény végleges modulját, valamint az iskolán kívüli fakultatív jogi modulokat és / vagy modulokat veszi át.

Ha kiválasztjuk, hogy átkerülhessünk egy négyéves fokozatba, akkor harmadik évet töltöd egy másik országban működő partner jogi iskolában. Ezután visszatér a Nottinghambe, hogy befejezze a negyedik és utolsó tanulmányi évét (az alábbiakban leírtak szerint).

Az LLB törvény négyéves fokozatú

Ha azt választják, hogy átadják a négyéves diplomát, a harmadik évet egy partnerországi jogi iskolában töltik el egy másik országban. Ez lehet Ausztráliában , Amerikában , Kanadában , Európában (különböző országok) , Hong Kongban , Új-Zélandon vagy Szingapúrban .

Tudjon meg többet.

Belépési követelmények

A szintek: AAA, kivéve az általános tanulmányokat és a kritikai gondolkodást

A művészetek, a humán tudományok, a tudományok és a társadalomtudományok minden egyetemi tárgyát elfogadhatónak tekintik (kivéve az általános tanulmányokat és a kritikai gondolkodást). Az ajánlatokat azonban általában nem a nem hagyományos vagy gyakorlati tárgyak (pl. Művészet, művészet és design, számítógépes és informatikai technológia, tánc, dráma és színházi tanulmányok, grafika, média és kommunikációs tanulmányok, sport, testnevelési tanulmányok). A LNAT vizsga magasabb pontszámát lehet kérni azoktól a pályázóktól, akik nem hagyományos témákat mutatnak be.

A törvény nemzeti alkalmassági tesztje (LNAT)

Minden pályázónak, beleértve az érett és a tengerentúli pályázókat is, meg kell tennie a törvényes nemzeti alkalmassági vizsga (LNAT) vizsgát, ha 2018-as bejegyzést (vagy 2019-re halasztott belépést) igényel a Nottingham-i Egyetem alapképzéséhez.

Angol nyelvi követelmények

IELTS: 7.0 (minden elemben legalább 7,0)

Az egyéb angol nyelvvizsga és képesítéssel kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg belépési igényeinket .

Külföldön tanulni

Ezen a kurzuson négyéves diplomát vehet igénybe, és külföldön tanulhat külföldön Ausztráliában, Kanadában, Kínában, Európában, Új-Zélandon, Szingapúrban vagy az USA-ban. Ez egy versenyképes folyamat, amely a kielégítő teljesítménytől és a rendelkezésre állástól függ.

Megkapja a lehetőséget, hogy szélesítse a látókörét és fokozza a foglalkoztathatóságot egy másik kultúra megtapasztalásával. A tanítás tipikusan angol; azonban ha kellően folyékonyak vagyunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy másik nyelven tanuljunk.

Azok számára, akik jogi pályafutást követnek, a különböző jogrendszerek alapja nagyon vonzó lesz a leendő munkáltatóknak és különösen a vezető nemzetközi ügyvédi cégeknek.

Karrier

Ez a kurzus az angol jog alapos ismeretével és az olyan területek mélyreható megértésével fog rendelkezni, amelyekben Ön szakosodott.

A diplomások nagy hányada folytatja a jogi képzést, amely releváns az ügyvédi ügyvédi joggal (jogi gyakorlat) vagy az ügyvédnél (Bar Professional Training Course).

A törvényen kívüli karriereket keresők igénybe veszik a szakmát és szervezeteket, például tanácsadást, üzleti tanácsadást, marketinget, közszolgálatot, PR-tevékenységet, könyvelést és kampányt.

Szakmai felismerés

Ezt a kurzust a Solicitor Szabályozó Hatóság és a Bar Szabványoktató Testület Közös Képzési Igazgatósága minősíti .

Tengerentúli gyakorlat

A Nottingham-i Egyetem jogi végzettségei jogosultak a tengerentúli gyakorlásra, beleértve Hongkongot, Indiát, Malajziát, Pakisztánt, Nigériát és Szingapúrot is, ahol a Bar (vagy azzal egyenértékű) felvétele elérhetı, amennyiben megfelelnek a joghatóság feltételeinek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

12 további kurzus University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Utoljára frissítve Február 18, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint