LLB törvény

Általános információk

9 locations available

Program leírás

LLB törvény

Miért érdemes velünk?

A jogi diploma van rangsorolva a top 15 törvény kurzusok az országban *, teljes mértékben akkreditált a Law Society és a közös Akadémiai Stage Board és tanította a lelkes oktatók tapasztalt mind a tudomány és jogi szakmai munka.

A diákok képzett a kliens interjúk készségek, csapat alapú tárgyalási és közvetítési készségek, a lehetőséget, hogy az interjúk és a tárgyalások az ügyfelekkel.

Van egy nagy hangsúlyt fektet a kiépítése gyakorlati ismeretek mellett a részletesebb jogszabályok modulok és a csoportok tartják kicsi, hogy mi is megismerjük Önt és az Ön számára személyes támogatást.

Számos üléseket iránymutatásként közeledik a munkaadók és a diákok arra ösztönzik, hogy vállalják legalább két munka tapasztalatait ügyvédek, jogtanácsosok, jogi vezetők, illetve más érintett ágazatok tanévenként.

Van egy házon mooting a társadalom, amely a lehetőséget, hogy tanulmányt át a gyakorlatba ál bírósági eljárás. Ezen keresztül a diákok kerültek kiválasztásra, hogy képviselje a jogi osztály számos rangos országos versenyeken.

* Forrás: Guardian University Guide 2013

Mi lehet ez természetesen vezet?

Átadás az első lépés a képesítés gyakorló ügyvéd vagy ügyvéd. Azonban akkor kapnak egyéb készségek; hogyan kell vitatkozni, és a kutatás egy esetben, hogyan kell gondolkodni analitikusan és objektíven, hogyan kell a döntéseket és probléma-megoldására - az összes nagyra értékelik sok területen a foglalkoztatás.

Néhány példa a bűnüldöző és bírósági igazgatás (rendőrség, szociális munkások, pártfogók CPS esetében a munkavállalók, kereskedelmi előírások, gyári ellenőrök), közigazgatás (központi és helyi önkormányzati, vagy az NHS), tanácsadói munka, HR és az oktatás.

Pontosabban azok számára, akik szeretnék folytatni a karrierjét a jogi gyakorlatban, a LLB biztosítja a szükséges minősítési kérelmet a joggyakorlat pálya és a Bar Vocational pálya.

Forrásokat és lehetőségeket,

Támogatás a diákjaink a lényege mindannak, amit teszünk - ez a középpontjában a design a diploma és az út tanítunk törvényt, azzal a céllal, hogy a felsőoktatási támogató környezet, amelyben minden egyén virágozhat.

Tanul a University of Cumbria Carlisle, Fusehill Street, akkor részt vesz előadások, szemináriumok és workshopok, hogy segítsen látni, hogy a törvény fejleszt és alkalmazzák, például esettanulmányokon keresztül és hipotetikus forgatókönyv.

Tanítási szobában számítógépek és van hozzáférése Tábla, amely tartalmazza a teljes körű elektronikus jogi forrásokat. Van is egy külön jogszabály gyűjtemény a könyvtárunkban.

Tanácsot joggal kapcsolatos karriert épített a diplomát, és minden diák útmutatást tutor egész évben, hogy megvitassák a tanulás és a karrier törekvéseit. A személyes fejlődés fájl lezárása során a tanulmányok és rögzítésére használják a eredményeire, mérlegelje a tanulás és a készségek fejlesztése és fejleszteni a karrier menedzsment ismeretek és tudatosság. Ez szerves részét képezi a LLB.

természetesen összefoglaló

A diákok az első évben fog tanulni jogintézmények. Ön vezetnek be a jogalkotási folyamat Angliában és Walesben, az angol jogrendszer és a jogi szakma ebben a joghatóság.

Lesz később vezették be, hogy a skót, amerikai és Sharia jogrendszerek és megtudjuk, hogyan törvény készül más jogrendszerekben. Akkor is elvégzi, kis léptékű összehasonlító projekt egy érdekes összehasonlítani az angol jog és az egyik a három más jogrendszerekben.

A diákok a második évben fog tanulni Ügyvéd készségek. Ön vállalja a helyzet az első pont a kapcsolatot a kliens és megnyitása egy esetben a betelepülő. Az általunk használt innovatív technológia tanítani ezt, és akkor még a lehetőséget, hogy a diákok a kriminológia és Law és filmes és televíziós produkciós. Ez egy kiváló előnyt a diákok szándékozó vállalják a jogi gyakorlattal, illetve a képzés Bar Professional és képzés esetében.

A harmadik évben, a diákok a lehetőséget, vállalkozás négyhetes törvény elhelyezését a helyi ügyvédi iroda. Ez a rendszer mindig nagyon népszerű a diákok és hihetetlenül sikeres, mint a legbiztonságosabb jövőbeni jogi munka, a képzés kapcsolatok és para-jogi álláspontját.

A dolgozat a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy adott területen a jog, hogy érdekli, és hogy talán egy választott karrier-fókusz specializálódás. Lehetőséget, hogy a kutatás, a harmadik évben a jogot tanult lehetőségek Orvosi jog és etika, családi, társasági jog, szellemi alkotások joga, Media és a munkajogban.

Belépési követelmények

280 UCAS tarifa pont

Hitel és UCAS követelmények

  • UCAS kód: M100F
  • UCAS pontok: 280

Kiválasztási kritériumok

Nevezési feltételek a kurzus: BBC az A-szintet. Egyéb képesítések üdvözölte, és a diákok arra, hogy megvitassák a fokozatok, képesítések és tapasztalataikat a kórház oktató.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College ... Tovább

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College and the Cumbrian campus of UCLan. Kevesebb
Carlisle városa , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , London , Whitehaven , Lancashire + 8 Több Kevesebb