LLB Senior Status

Az LLB (Hons) Senior Status diplomáját kifejezetten azoknak a diplomásoknak terveztük, akik átalakítani kívánják a jog tanulmányozását. Amellett, hogy két év alatt jogosítvánnyal rendelkező jogi diplomát szerzett, három LLB lehetőséget választ, hogy elősegítse karrierlehetőségeit. A tengerentúli hallgatók számára ez a fokozat az Ön hazai joghatósága alól mentességet is engedélyezhet (az érdekelt kérelmezőknek ellenőrizniük kell a mentességet a hazai joghatóságukkal a tanfolyam elvégzése előtt).

Tanfolyam követelmények

  • A pályázóknak rendelkezniük kell egy 2: 2 vagy magasabb szintű egyetemi diploma bármely fegyelem. A 18 évesnél fiatalabb, de 17 évesnél fiatalabb diákok csak Birmingham, London Bloomsbury és Manchester központjaira jelentkezhetnek.
  • Nemzetközi pályázóknak: az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb nyelvi szintjének meg kell felelnie az egyes komponensek közül legalább 6,0-nak.
Program oktatási nyelve:
Angol

16 további kurzus The University of Law Undergraduate Programmes »

Utoljára frissítve October 6, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
13,500 GBP
2019 díjak: Egyesült Királyság / EU: £ 9 250 / év. Nemzetközi: 13 500 font / év. A díjakat a jövő évében zárják le, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date