Hivatalos Leírás

Ha nem jogi végzettséggel rendelkezik, és ügyvéd vagy barrister lenne, ez a kétéves kurzus, melyet részben online is tanulmányozhat, biztosítja az Ön számára az akadémiai képzést, amire szüksége van ahhoz, hogy továbblépjen a szakképzési szakaszba. jogi oktatás. Különösen alkalmas azoknak a tengerentúli diákoknak, akiknek otthoni szakmai szervezetei hagyományos LLB-t igényelnek. Az átruházható jogi és tudományos készségek széles skálájával, valamint az angol jog főbb intézményeinek, folyamatainak és doktrínáinak megértésével végződik.

Az LLB (Hons) Senior Státusz lehetővé teszi, hogy professzionálisan akkreditált jogi diplomát vállaljon mindössze két év alatt.

Lehetősége van arra, hogy befejezze a tanfolyamot az egyetemen vagy a távoktatással. Ha a távoktatási lehetőséget választja, akkor az online támogatást az UCLan innovatív és nagyra becsült online oktatói csoportja biztosítja.

A jogi készségeket és ismereteket olyan alkalmazási szinten dolgozzák ki, amely megfelel azoknak, akik már megszerzett tanulmányi készségeket szerzettek egy korábbi diplomával vagy azzal egyenértékű képesítéssel. Ha már megszerezte a jogi diplomát (GDL), akkreditációt kap az előzetes tanulásra.

Ön tanulmányozza az alapítványi jogi tárgyakat, amelyek kötelező minősítéssel rendelkeznek, és választhatnak a Lancashire Law School által kínált opcionális modulok közül is. Ön négy választási lehetőséget fog választani, beleértve egy olyan kutatási modult, amelyen követheti az érdekeit.

Előadóink mind tudományos, mind szakmai háttérrel rendelkeznek, biztosítva, hogy a kutatástudatos tanítás iránti elkötelezettségünk maximális legyen.

A tanításra és a tanulásra vonatkozó megközelítésünk „diákközpontú”, ami azt jelenti, hogy a tanulási eredmények eléréséért a diákok kezdeményezésére a felelősséget a tanulmányi program önigazgatásában kell megtenni. Ezt a folyamatot segítik a megfelelő tanulási anyagokat és támogatást nyújtó személyzet, mint például a modul kézikönyvek, előadások, olvasási listák és online anyagok.

A hazai és a nemzetközi diákok egy csoportjának része lesz, és a vezető tudósok fogják tanítani őket. A szakképzett szakemberek és barristerek oktatása is előnyös lesz.

A nagy északnyugati szervezetekben dolgozó öregdiák hálózatunk segítségével segítünk megtalálni a jogorvoslatokat, és számos lehetősége lesz arra, hogy meglátogassa a megfelelő jogi intézményeket, mind helyi, mind azon kívül, például a nemzeti bíróságok és számos európai intézmény számára. azaz az Európai Unió, beleértve a Bizottságot, a Miniszterek Tanácsát, az Európai Parlamentet és az Európai Bíróságot, egy hétig tartó tanulmányút során Brüsszelben.

A Lancashire Law School a legmodernebb kutatások terén számos szakterületen, beleértve a bűnözés és a büntető igazságszolgáltatás vizsgálatát. Külsőleg finanszírozott projektjeink között szerepel az európai alkoholpolitika, az európai gyűlölet-bűnözés és a nemzetközi háborús bűncselekmények.

Akadémikusan és lelkileg is támogatni fogja ezt a folyamatot a vizsgált modulokért felelős személyzet és egy személyes oktató is, aki egy akadémiai személyzet, aki különös felelősséggel tartozik az UCLan oktatása során.

Minden évben elkötelezett jogi karrier-vásárot szervezünk, amelyet a Crown Prosecution Service (CPS) munkáltatói támogatnak a megyei tanácsok és ügyvédi irodák számára.

Vannak lehetőségek a hallgatók számára, hogy gyakornoki programok révén hozzájáruljanak a kutatási projektekhez.

Akkor csatlakozhat a hallgatói jogtudományi társasághoz, amelyet diákok vezetnek, és olyan rendezvényeket szervez, mint például a londoni kirándulások, hogy meglátogassák a Legfelsőbb Bíróságot, a Királyi Bíróságokat és az Old Bailey-t, az éves Law Ballot és számos vendégelőadót.

Belépési követelmények

2: 2 Hons fok minden diszciplínában
Vonatkozó angol nyelv 2. szint minősítés. például. GCSE angol C osztály
Az IELTS 6.5.

Tanfolyam áttekintése

ÉV 1

Szeptembertől januárig

 • Szerződési jog
 • Land törvény
 • Ügyvédi készségek
 • English Legal System Essay

Január-június

 • Az uniós jog
 • Közjogi
 • Bűnügyi törvény
ÉV 2

Szeptembertől januárig

 • Tort törvény
 • És két opciós modul közül választhat

Január-június

 • A tőke törvénye
 • És két opciós modul közül választhat

A kurzust januárban induló diákok január-június modulokat fognak teljesíteni az első félévben, majd szeptembertől januárig a második félévben.

Tanulási környezet és értékelés

A 3 éves végzettség általában 360 kreditből áll, és minden 20 kredit (egy standard modul) 200 órás tanulmányi órának felel meg, amely előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, gyakorlati ülések és független tanulmányok keverékéből áll. Független tanulmány a szakképzés fontos aspektusa. A tanulmányi idő pontos kombinációját részletesen a modul leírói tartalmazzák, és az Ön választási lehetőségeitől függ.

Ez egy egyedülálló kurzus, amelyet a szakmák nagyra becsülték az oktatási innovatív megközelítésért. Az iskola tanítási környezetét a tanulás ösztönzésére tervezték. Az egyetemi és kis oktatótermeink minden előadóterme modern, és korszerű audio-vizuális támogatással és prezentációs lehetőségekkel rendelkezik, hogy javítsák és támogassák a tanulási élményt.

Ahogy elvárná egy jogiskolát, amely elkötelezte magát a diplomások foglalkoztathatóságának növelése iránt, számos elkötelezett készségfejlesztő helyiség van, amelyek magukban foglalják a felvételi és lejátszási lehetőségeket az iskolában. Létezik egy lenyűgöző versenypálya is, amely úgy néz ki, mint egy igazi bíróság, és felbecsülhetetlen értékű valós oktatási tapasztalatot biztosít a diákoknak. A vitás bírósági teret is széles körben használják az iskolán kívüli tevékenységek, mint például a versenyzés, az érdekképviseleti képzés és a látogató beszélők számára. Könyvtárunk tartalmaz egy külön törvénykönyvtári könyvtárat, amely rengeteg tankönyvet, jogi jelentést és folyóiratot tartalmaz, és csendes helyet biztosít a tanulók számára, hogy egyénileg és egy csoport részeként tanulhassanak. A Law School kiterjedt e-law könyvtári létesítménye hozzáférést biztosít számos jogi és tudományos forráshoz az Egyesült Királyságból és azon kívül, és a diákok számára hozzáférhetővé teszi a számítógéphez való hozzáférést.

Mindegyik modulhoz külön dedikált tábla tartozik, amely kiterjedt online támogatást nyújt, a modul kézikönyvéből és az előadások körvonalaiból az önellenőrző tesztek és az interaktív felülvizsgálati anyagok számára.
A távoktatási kurzust a legújabb oktatási technológiával, interaktív szöveg-, hang- és videofájlkönyvekkel, valamint önellenőrző kérdésekkel szállítjuk. Az oktatókkal és diákokkal való interakció a szinkron és a szinkron beszélgetőkártyák és a videó linkek segítségével történik.

Az értékelést többféle módon végzik:

 • A hagyományos láthatatlan vizsga (szakmai követelmény az összes alap alapmodulhoz) és látott vizsgálatok
 • A modul befejezése és a kurzusok formális kurzusainak értékelése
 • E-értékelések: e-kvízek; e-esettanulmányok
 • Csoportos és egyéni prezentációk
 • portfóliók; pod lead
 • Személyes fejlődés tükröződő naplók; viták és viták
 • Szóbeli előadás szemináriumokon.

CJAM

Az év végi egyetemi és posztgraduális jogi hallgatóknak lehetőségük van részt venni az éves cJAM foglalkoztathatósági eseményünkben. A cJAM felgyorsítja a hagyományos pályafutás formátumát, és az UCLan diákoknak szembe kell néznie akár 30 sikeres iparági szakemberrel, akik mindannyian értékes munkalehetőséggel rendelkeznek. A cJAM eseményformátum négy fő összetevőből áll:

 • A diákok meghallgatják az élvonalbeli iparági előadókat, akik megosztják személyes pályafutásukat és hogyan jutnak el oda, ahol most vannak.
 • Az ipar Q
 • Informális hálózati lehetőségek a szünetek és az ebéd során.
 • A cJAM kulcseleme az óriási sebességű hangzás. A diákok nyolc percenként egy-egy alkalommal járnak a kiválasztott iparági vendégekhez, hogy megpróbáljanak nyerni egy elhelyezést. A diákok dönthetnek úgy, hogy elgondolkodnak, az oka annak, hogy az adott ügyvédi irodában elhelyezésre van szükségük, vagy hogy lelkesedést, készségeket és tehetségeket mutassanak be. Közvetlenül a pályamunka után az elhelyezések eldöntésre kerülnek, és az esemény lezárul az összes nyertes diák bemutatásával elhelyezési díjaikkal.

lehetőségek

A valóságos munkatapasztalat és a személyes készségek fejlesztése számos lehetőséget kínálhat, például számos nemzeti versenyen, tárgyaláson és közvetítésen, munkahelyi gyakorlatokon, mini-tanulókon és nyári iskolákon való részvételen. Diákjainkat a munkáltatók nagyra értékelik alkalmassági és készségprofiljuk miatt. Lenyűgöző tapasztalattal rendelkeznek a diplomás munkakörök vagy a szakmai képzési szerződések megszerzésében.

 • Lehetősége van arra, hogy külföldön tanuljon vagy dolgozzon, az Erasmus programon keresztül, vagy nemzetközi csereprogramokon és gyakorlatokon keresztül, és látogassa meg az Európai Bizottságot Brüsszelben, az Európai Parlamentet és az Európai Bizottságot Luxemburgban.
 • Az LLB (Hons) sikeres lezárása lehetővé teszi, hogy a jogi képzés szakmai elemét folytassa, akár ügyvédként (jogi gyakorlati kurzusként), akár barristerként (a Szakmai Szakképzési Kurzus).
 • További tudományos tanulmányok folytathatók a Master of Law (LLM), vagy doktori fokozat útján.

2018-ban négy cJAM-esemény volt, összesen 320 elhelyezésre került sor. Mindez lehetővé tette a diákjaink számára, hogy karrier-törekvéseikkel összhangban megbízható kapcsolatokat hozzanak létre. Ha többet szeretne megtudni a cJAM-ról: Law, tekintse meg a videót, és olvassa el a sajtóközleményt.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Lancashire Law School - University of Central Lancashire »

Utoljára frissítve March 1, 2019
This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,750 GBP
Teljes munkaidőben, évente, brit / EU diákok. Részmunkaidős: 1,125 font / 20 vizsgált kredit (UK / EU).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
Június 30, 2021
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Június 30, 2021