LLB (Hons) törvény

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény

Tanulmányozhatja bármikor, bárhol, bárhol az Online LLB (Hons) Law fokozattal, amely elérhető 3, 4, 4,5 * vagy 6 éves tanfolyamként. Ha jogi vagy szélesebb körű kereskedelmi szektorban szeretne karriert folytatni, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és 100% -ban szeretne online tanulni, ez lehet az Ön számára a fok. Ez egy jogi képesítés, amely gyakorlati fókuszban van, és a foglalkoztathatóság beágyazódik a kurzusba. A kurzus magas szintű interakcióval jár, és szakértői véleményt kap egymástól és egy-egytől, oktatóink több mint 90% -a minősített ügyvédek és ügyvédek. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst besorolást kapott a TEF (Teaching Excellence and Student Outmissions Framework) keretében. Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű tanítást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minőségi követelményeit.

* Az SLC finanszírozás nem vonatkozik a 4,5 éves tanfolyamra.

Tanfolyam követelmények

BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Csak 4 éves, 4,5 éves vagy 6 éves online tanfolyamra: felkérést kapunk arra a hallgatóra is, aki a nem szokásos útvonalon kíván jelentkezni a releváns szakmai tapasztalatok alapján. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

tartam

3, 4, 4,5 vagy 6 évig

díjak

2020 díjak: A 3 éves online tanfolyam évi 9 250 font; A 4 éves online tanfolyam évi 6.935 font; A 4,5 éves online tanfolyam évi 6935 font *; A 6 éves online tanfolyam évi 4625 font. A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti. Ezekre az online tanfolyamokra 250 £ előleg fizetendő.

* Felhívjuk figyelmét: a 4,5 éves online tanfolyamot nem hagyják jóvá az SLC finanszírozáshoz.

Bevitel

2020. szeptember 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamokra (vagy 2021. január csak 4,5 éves tanfolyamokra)

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb