LLB (Hons) törvény

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény

Tanulmányozhatja bármikor, bárhol, bárhol az Online LLB (Hons) Law fokozattal, amely elérhető 3, 4, 4,5 * vagy 6 éves tanfolyamként. Ha jogi vagy szélesebb körű kereskedelmi szektorban szeretne karriert folytatni, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és 100% -ban szeretne online tanulni, ez lehet az Ön számára a fok. Ez egy jogi képesítés, amely gyakorlati fókuszban van, és a foglalkoztathatóság beágyazódik a kurzusba. A kurzus magas szintű interakcióval jár, és szakértői véleményt kap egymástól és egy-egytől, oktatóink több mint 90% -a minősített ügyvédek és ügyvédek. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst besorolást kapott a TEF (Teaching Excellence and Student Outmissions Framework) keretében. Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű tanítást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minőségi követelményeit.

* Az SLC finanszírozás nem vonatkozik a 4,5 éves tanfolyamra.

Ha online LLB-t indít 2020 szeptemberében, amikor sikeresen teljesíti az online LLB-t, akkor 50% -ot jogosít fel az online LLM díjaira **.

** A feltételek érvényesek, részletek a Jogi Egyetem weboldalán: law.ac.uk/study/undergraduate/law/llb-hons-law/online. Az ajánlat nem tartalmazza az LLB (Hons) Senior Status Online fokozatot (tanfolyam jóváhagyás szükséges).

Tanfolyam követelmények

BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Csak 4 éves, 4,5 éves vagy 6 éves online tanfolyamra: felkérést kapunk arra a hallgatóra is, aki a nem szokásos útvonalon kíván jelentkezni a releváns szakmai tapasztalatok alapján. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

tartam

3, 4, 4,5 vagy 6 évig

díjak

2020 díjak: A 3 éves online tanfolyam évi 9 250 font; A 4 éves online tanfolyam évi 6.935 font; A 4,5 éves online tanfolyam évi 6935 font *; A 6 éves online tanfolyam évi 4625 font. A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti. Ezekre az online tanfolyamokra 250 £ előleg fizetendő.

* Felhívjuk figyelmét: a 4,5 éves online tanfolyamot nem hagyják jóvá az SLC finanszírozáshoz.

Bevitel

2020. szeptember 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamokra (vagy 2021. január csak 4,5 éves tanfolyamokra)

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb