LLB (Hons) törvény

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény

Tanuljon bármikor, bárhol, bárhol az online LLB (Hons) jogi diplomával, amely 3, 4, 4,5 * vagy 6 éves tanfolyamként áll rendelkezésre. Ha jogi vagy szélesebb kereskedelmi szektorban szeretne karriert folytatni, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és 100% -ban online szeretne tanulni, akkor ez lehet a diploma az Ön számára. Ez egy képesítő jogi fokozat, amelynek gyakorlati fókusza van, a tanfolyamba beépítve a foglalkoztathatóságot. A tanfolyam magas szintű interakcióval fog rendelkezni, és szakértői és egyéni oktatói értékeléseket fog kapni, oktatóink több mint 90% -a képzett ügyvéd és ügyvéd. A 2020-as Országos Hallgatói Felmérésben a Jogi Egyetem az egyetemek között az első helyen állt az általános hallgatói elégedettség szempontjából Angliában. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst minősítést kapott a Tanítási Kiválóság és a hallgatói eredmények keretrendszerében (TEF). Megállapítottuk, hogy magas színvonalú oktatást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és folyamatosan meghaladják az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minőségi követelményeit.

* Az SLC finanszírozás nem vonatkozik a 4,5 éves tanfolyamra.

Tanfolyam követelmények

BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Csak 4 éves, 4,5 éves vagy 6 éves online tanfolyamra: felkérést kapunk arra a hallgatóra is, aki a nem szokásos útvonalon kíván jelentkezni a releváns szakmai tapasztalatok alapján. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

tartam

3, 4, 4,5 vagy 6 évig

díjak

2021. évi díjak (2021. január vagy 2021. szeptember tanfolyamok): A 3 éves online tanfolyam évi 9 250 font; A 4 éves online tanfolyam évente 6 935 font; A 4,5 éves online tanfolyam évi 6935 font *; A 6 éves online tanfolyam évente 4625 font. A díjak a következő tanulmányi évekre zárolva vannak, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fogja fizetni. Ezekre az online tanfolyamokra 250 font letét fizetendő.

* Kérjük, vegye figyelembe: a 4,5 éves online tanfolyam nem engedélyezett az SLC finanszírozására.

Bevitel

  • 2021. január 3 éves tanfolyamra és 4,5 éves tanfolyamra
  • 2021. szeptember 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamokra
Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb