LLB (Hons) törvény

Általános információk

2 locations available

Program leírás

LLB (Hons) törvény

Az LLB (Hons) jogi tanfolyamról

Az online LLB (Hons) jogi diploma biztosít Önnek alapos akadémiai képzést a fegyelem a jog. Lehetővé teszi, hogy kritikus tudatosságot fejlesszen ki a közös jogról és jogi elvekről, építhesse az Egyesült Királyság és az EU jogrendszerének ismeretét, és megszerezheti az analitikus és problémamegoldó készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeres pályafutást alakítsanak ki dinamikus és kihívásokkal teli fegyelemre. Lehetőséget kap arra, hogy széles témaköröket tanulmányozhasson és szakértelmét fejleszthesse meghatározott jogterületeken.

A törvény széles körben elismert és nagyra értékelt tantárgy, és az LLB (Hons) jogi fokozattal szerzett ismeretei számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy karrierjüket a jogi területen belül és kívül is kifejthesse. Ez is alapul szolgál a posztgraduális tanulmányok a Master of Law (LLM) program vagy üzleti mesterképzések, mint egy MSc vagy MBA.

Az LLB (Hons) Törvény a megfelelő jogi szakhatóságok által jóváhagyott minősített jogi fokozat (QLD), és az első lépés, ha szakképzettségi gyakorlatot tervez.

Miért kellene ezt a témát tanulmányozni?

Az online LLB (Hons) jogi diploma rugalmas hozzáállást biztosít a tanuláshoz, lehetővé téve Ön számára, hogy tanulmányai mellett dolgozhasson. A tantárgy-specifikus ismeretek mellett a kurzus segít fejleszteni a diplomás készségeket számos területen, beleértve a kutatást, a prezentációt és a kritikai gondolkodást. A kurzus akkor is releváns, ha Ön olyan nemzetközi diák, aki egy tiszteletre méltó brit intézménnyel kíván hozzáférni egy angol jog programhoz, miközben tengerentúlon él.

Tanulás és értékelés

Az online jogi végzettséggel kapcsolatos tanulmányaival szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon tanulhat, az ebédidőben vagy bárhol máshol, ahol internet-hozzáféréssel rendelkezik.

Minden on-line egyetemi kurzusunknak normál tanulmányi időtartama van, amely jelzi, hogy mennyi idő telik el a tanulmányainak befejezéséhez.

Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint a szokásos tanfolyam időtartamát, a modulok megduplázásával bizonyos idő alatt a tanfolyam során, de a minimális tanulmányi időtartamok érvényesek.

Tanítási módszerek és stílus

A hagyományos egyetemi környezetektől eltérően az on-line kurzusaink virtuális tanulási környezetet használnak. A rendszer célja, hogy nyomon kövesse és kezelje a tanulási folyamatot valós időben, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagokhoz bárhová is.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. A tanulmány teljes egészében online és a tanulmányi program illeszkedik munkájához és személyes elkötelezettségeihez.

Ön az Ön online jogi tanfolyamán keresztül támogatja egy dedikált diák tanácsadó, és lehetősége van arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárával.

Az értékelés módszerei

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) törvényhozási feladatok a valós munkahelyi tapasztalaton alapulnak, és folyamatosan értékelik az oktatók.

A program kezdetétől mindig tudatában lesz az aktuális ideiglenes besorolási fokozatának, amely lehetővé teszi, hogy értékelje a jelenlegi tanulmányi módszerek sikerét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan mutatja a jeleket az osztályozási könyveiben, amelyet bármikor megtekinthet, ha bejelentkezik a tanulási platformra;
 • a munkavégzés gyors felfordulása annak felmérése érdekében, hogy az Ön besorolási könyve mindig naprakész;
 • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról;
 • biztosítja, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a diák tanácsadójával;
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában.

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Csakúgy, mint az a tény, hogy minden munkát gyakran értékelnek, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az Ön LLB (Hons) jogi diplomájának sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen a Colchester Campus egyetemén, az Essex-i Egyetemen.

Karrier kilátások

Ha a szakmai karriered növelésére törekszik, az online tanulmány az egyik legköltséghatékonyabb, legegyszerűbb és legrugalmasabb módja a diploma megszerzésének. A felsőfokú brit felsőoktatási intézménytől függetlenül fokozhatja mind az iskolai végzettségét, mind a karrierjét, függetlenül a földrajzi fekvéstől, a munkától vagy a személyes elkötelezettségektől.

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Karrier célállomások

A jogtanulmány számos ágazatban előkészíti Önt a karrierre. A finanszírozásban, az emberi erőforrásokban, az oktatásban, a helyi és a központi kormányzatban, az önkéntes szektorban vagy a vezetésben betöltött szerepek mind jogi hátteret élveznek.

Az LLB (Hons) törvényt az Egyesült Királyságban és Walesben minősítő jogi fokozatként (QLD) ismerik el, és az első lépés, ha szakképzettségi gyakorlatot tervez.

Belépési követelmények

Rugalmas belépési követelményeket kínálunk, amelyek mind az egyetemi, mind a munkaalapú tapasztalatokat tekinthetik meg. Két bejárati út van a mi minősítő LLB (Hons) jogtudományra:

1. Tanulmányi belépési útvonal

Ahhoz, hogy kielégítse az Akadémiai Belépési Útvonal követelményeit az LLB (Hons) jogi diploma esetében, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa

2. A munkatapasztalat bejárata

Ahhoz, hogy az LLB (Hons) jogtudományi fokozatunkat munkatapasztalat-bejegyzés útján kérjük, meg kell felelnie az alábbi kritériumoknak:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb, vagy ezzel egyenértékű;
 • 3 éves releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedj egy University of Essex Online tanfolyamon. Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap. Kurzusszerkezet Az LLB (Hons) Törvény a következő modulokból áll, és befejezése után összesen 360 kredit.

Utoljára frissítve Április 2018

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb