LLB (Hons) törvény

Általános információk

2 locations available

Program leírás

  • Időtartam: 3 év
  • Megnyert képesítés: LLB (Hons) törvény
  • Díjnyertes testület: Canterbury Christ Church University, Egyesült Királyság
  • Az oktatás nyelve: angol
  • Tanulmányi mód: Teljes munkaidős
  • ECTS Kreditek: 180

Tanfolyami betekintés

A jog hihetetlenül változatos és sokrétű tárgy, amely az emberi élet minden részét érinti, a levegőtől, amelyet lélegzünk, a kapcsolatainkat és az oktatástól egészen a munkánkig, az utazásig, a vagyonig és az egészségig. Az ügyvédi ipar dinamikus és versenyképes, a társadalmi igényeknek megfelelően változik. A jogi diploma kínál változatos karrier Pathways és az Ön számára a skillset hogy sikerül számos karrier. Ezt a kurzust arra tervezték, hogy holisztikus tapasztalatokat kínáljon a jog tanulmányozása közben; akkor tanulmányozza az elméleti háttérrel, valamint a jog gyakorlati vonatkozásaival. A tanfolyam sikeres befejezésével gyakorlati és kortárs jogképesítést kap, amelyet a munkaadók és a Solicitor Szabályozó Hatóság elismernek. Amennyiben jogi karriert választ, a szilárd jogi alapok, a készségek fejlesztésének hangsúlya, a munkaadói partnerségek és a pro bono munka révén szerzett gyakorlati valós betekintés biztosítja, hogy a diplomás készen álljon a jogi képzés következő lépésére.

Tanítás és tanulás

Előadások, szemináriumok és gyakorlati műhelyek kombinációjával tanítják Önt. Ez hetente 12 órás kapcsolattartási időt vesz igénybe, és legalább annyi időt fog költeni az alapvető független tanulmányban, beleértve a kutatást, az online munkát és az értékelés előkészítését. A kisebb csoportokban tartott szemináriumok lehetővé teszik az előadások témáinak megvitatását és fejlesztését. Ezen felül, meg fog találkozni a tudományos személyes oktató. A független, kritikus tanulás előmozdítását célzó stratégiákat különféle formákban fogják alkalmazni, moduloktól függően. Szinte az összes modul előadást tart, beszélgetések, hallgatók által vezetett szemináriumok, egyéni és csoportos útmutatók, viták, tárgyalások és szerepjátékok mellett. Lehetőséget kap és ösztönözni fogja a csoportokban történő munkára. Lesz egy gyakorlati dimenzió is a tanulásban.

Értékelés

Minden modul végén van egy formális vagy “összegző” értékelés. Az értékelési módszerek magukban foglalják az írásbeli vizsgákat és egy sor tanfolyam-értékelést, például esszéket, jelentéseket, portfóliókat, teljesítményt és prezentációkat. A formális értékelésekből származó pontszámok beleszámítanak a moduljelbe.

Az értékelési módszereket úgy fejlesztették ki, hogy elősegítsék a munkáltatók által igényelt készségek fejlesztését a szakmai testületek számára. Ezek magukban foglalják az önértékelést, a társak és az oktatók által végzett értékelést, az írásbeli gyakorlatokat, beleértve a „viselet” tevékenységeket, amelyek célja a gyakorlat, a kurzusok, a próbák (a próbaverziók), a tanulmányi portfóliók, az osztályon belüli tevékenységek és a vizsgák megismétlése.

Beiratkozás és időtartam

Ez egy három éves teljes munkaidős program. Minden tanév általában október első hetében, és bizonyos esetekben szeptember utolsó hetében kezdődik. A tanév 32 hétig tart. A hallgatók legfeljebb két héttel jelentkezhetnek a kurzus kezdő időpontja előtt, azonban tanácsos a korai beiratkozás, mivel a helyek korlátozottak.

Belépési követelmények

A pályázóknak a kurzusra való belépésük évének szeptember 1-jéig legalább 17 évesnek kell lenniük, és középiskolai végzettséggel vagy alapítványi bizonyítvánnyal vagy azzal egyenértékű bizonyítvánnyal kell rendelkezniük. Önnek igazolnia kell az angol nyelv ismeretét.

Graduation követelmények

A teljes kurzus összesen 18 modulból áll 3 év alatt. Az LLB (Hons) jogi diploma megszerzéséhez minden szükséges modult kitöltenie kell a szükséges 180 ECTS kredit eléréséhez. Ha valamilyen okból nem tudja befejezni a teljes kurzust, akkor jogosult lehet időközi díjra, feltéve, hogy elérte a szükséges minimális kredit összegét. Bizonyítványt adhatunk azoknak a hallgatóknak, akik több mint 60 kreditben részesülnek, vagy oklevelet lehet adni azoknak a hallgatóknak, akik több mint 120 kreditben szereztek tanulmányaik abbahagyása előtt.

Hol a következő?

Ezt a fokozatot külső érdekelt felekkel, például a helyi joggyakorlókkal és számos helyi szervezettel folytatott konzultáció során terveztük. Ez biztosítja, hogy segítünk a munkaadók által nagyra becsült készségek fejlesztésében, példákkal együtt; írásbeli és szóbeli kommunikáció, kezdeményezés, időgazdálkodás, rugalmasság és csapatmunka. Számos diplomás végzi ezeket a készségeket ügyvédként vagy ügyvédként, de mások karriert létesítenek az oktatásban, a közszolgáltatásokban, az emberi erőforrás menedzsmentben, a menedzsmentben, mint jogtanácsosok, megbízott titkárok vagy pénzügyi szolgáltatásokban. Ez a képesítés felhasználható a jogi posztgraduális tanulmányok folytatására, mint például az LLM, vagy a kapcsolódó területeken, mint például a menedzsment, marketing és számvitel.

Jó tudni

Ezt a jogi diplomát a Solicitors Regulation Authority (SRA) elismeri.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Tovább

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Kevesebb