Mi vagyunk az első brit felsőoktatási szolgáltató, aki 100% -ban online és részmunkaidős formában kínálja az LLB (Hons) törvényt a pszichológiával. Ez a kombinált kitüntetéses kurzus együttesen hozza össze a törvény és a pszichológia izgalmas világát azok számára, akik komoly érdeklődést mutatnak ezekhez a kiegészítő és karrier-központú témákhoz *.

A több perspektívák bemutatása a kurzus során arra fogja ösztönözni, hogy kifejlessze kritikai gondolkodásmódját és elemző készségeit a különböző pszichológiai elméletek és jogi kérdések közeledtével, és javítsa a bizalmát, amikor azokat valós élethelyzetekre alkalmazza.

A kurzus jogi elemei az alapvető jogi kérdések széles körét foglalják magukban, ideértve a szerződési jogot, a büntetőjogot, az európai uniós jogot, az angol jogrendszert és még sok minden más. A tanfolyam tartalma tartalmazza a jogi ismeretek hét alapját is, amelyek a jogtanácsosok szabályozó hatósága (SRA) gyakorlásához szükségesek.

A pszichológiát magában foglaló modulok mélyreható ismeretekkel is rendelkeznek a fegyelmezésben érintett főbb szakterületekről, beleértve a szociálpszichológiát, a pszichológiai fejlődést és még sok másat.

Végül ez a program lehetőséget ad arra is, hogy ismereteit olyan pszichológiai vagy jogterületeken fejlessze ki, amely a karriered vagy az érdeklődésed szempontjából fontos a különböző különféle modulok révén. Ezek közé tartozik a nyomozó pszichológia, az érvelés és a döntéshozatal, a fejlődéstudomány stb.

Kérjük, vegye figyelembe: A kurzust nem akkreditálják a British Psychological Society (BPS).

* A kurzus kezdő időpontja és részletei még mindig egyetemi jóváhagyásnak vannak kitéve. Abban az esetben, ha a jóváhagyást a kurzus kezdő időpontja nem adja meg, alternatív időpontot kell megadni, vagy teljes visszatérítést kell adni. Ha módosítani szeretnénk ezt a programot az Essex-i Egyetem hitelesítési folyamatának részeként, a lehető legkorábbi időpontban közöljük velünk.

Karrier kilátások

Bármi legyen is karriercélja, ez a nemzetközileg összpontosított kombinált kurzus tökéletes azok számára, akik egyetemi szintű jogi és pszichológiai tudományok megismerését szeretnék elérni.

A jogi szektorban a verseny szintje magas, és ez a szokatlan mérték nagyon előnyös, ha kiemelkedik ezen a területen.

A más szakmák széles skáláján dolgozó egyének, például a HR, a közszolgálat, a számvitel, a büntető igazságszolgáltatás, az egészségügyi ellátás és a biztonsági szolgálatok, és így tovább képesek felhasználni a programon keresztül szerzett készségeket és ismereteket, hogy továbbadják saját munkakörüket.

A programban kifejlesztett készségek nem korlátozódnak a karrier-specifikus képességekre sem; a program végzős hallgatói átveszik az átruházható készségeket a kutatási tervezésben, az időgazdálkodásban és a szóbeli és írásbeli kommunikációban, amely kiegészíti a jogi, társadalomtudományi vagy tudományos szférák szerepét.

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Belépési követelmények1. Tanulmányi belépési útvonal

Ahhoz, hogy kielégítse az LLB (Hons) törvény pszichológiai végzettséggel rendelkező akadémiai belépési követelményeit, legalább a következő képesítést kell teljesítenie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait2. A munkatapasztalat bejárata

Ahhoz, hogy az LLB (Hons) törvény pszichológia fokozatán keresztül munkatapasztalat bejáratán keresztül pályázzon, meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb fokozatú, vagy azzal egyenértékű
 • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Minden online tanfolyamunk indikatív tanulmányi időtartamot tartalmaz, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. A tényleges időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől, a megválasztott tanulási lehetőségektől és a modulok elérhetőségétől függően. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) pszichológiai feladatokra vonatkozó törvény a valós munkahelyi tapasztalaton alapul és az oktatók folyamatosan értékelik.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan megmutatja jelzéseit az osztályozási könyvében, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
 • a munkavégzés gyors elfordulása annak felmérése érdekében, hogy a szakfolyóirat mindig naprakész
 • értékeli munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
 • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az Ön LLB (Hons) törvényének pszichológiai végzettséggel történő sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen a Colchester Campus egyetemén, az Essex-i Egyetemen.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

7 további kurzus University of Essex Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
48 hónapok
Részidős oktatás
Price
18,500 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint