LLB (Hons) törvény pszichológiával

Általános információk

2 locations available
További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Mi vagyunk az első brit felsőoktatási szolgáltató, aki 100% -ban online és részmunkaidős formában kínálja az LLB (Hons) törvényt a pszichológiával. Ez a kombinált kitüntetéses kurzus együttesen hozza össze a törvény és a pszichológia izgalmas világát azok számára, akik komoly érdeklődést mutatnak ezekhez a kiegészítő és karrier-központú témákhoz *.

A több perspektívák bemutatása a kurzus során arra fogja ösztönözni, hogy kifejlessze kritikai gondolkodásmódját és elemző készségeit a különböző pszichológiai elméletek és jogi kérdések közeledtével, és javítsa a bizalmát, amikor azokat valós élethelyzetekre alkalmazza.

A kurzus jogi elemei az alapvető jogi kérdések széles körét foglalják magukban, ideértve a szerződési jogot, a büntetőjogot, az európai uniós jogot, az angol jogrendszert és még sok minden más. A tanfolyam tartalma tartalmazza a jogi ismeretek hét alapját is, amelyek a jogtanácsosok szabályozó hatósága (SRA) gyakorlásához szükségesek.

A pszichológiát magában foglaló modulok mélyreható ismeretekkel is rendelkeznek a fegyelmezésben érintett főbb szakterületekről, beleértve a szociálpszichológiát, a pszichológiai fejlődést és még sok másat.

Végül ez a program lehetőséget ad arra is, hogy ismereteit olyan pszichológiai vagy jogterületeken fejlessze ki, amely a karriered vagy az érdeklődésed szempontjából fontos a különböző különféle modulok révén. Ezek közé tartozik a nyomozó pszichológia, az érvelés és a döntéshozatal, a fejlődéstudomány stb.

Kérjük, vegye figyelembe: A kurzust nem akkreditálják a British Psychological Society (BPS).

* A kurzus kezdő időpontja és részletei még mindig egyetemi jóváhagyásnak vannak kitéve. Abban az esetben, ha a jóváhagyást a kurzus kezdő időpontja nem adja meg, alternatív időpontot kell megadni, vagy teljes visszatérítést kell adni. Ha módosítani szeretnénk ezt a programot az Essex-i Egyetem hitelesítési folyamatának részeként, a lehető legkorábbi időpontban közöljük velünk.

Karrier kilátások

Bármi legyen is karriercélja, ez a nemzetközileg összpontosított kombinált kurzus tökéletes azok számára, akik egyetemi szintű jogi és pszichológiai tudományok megismerését szeretnék elérni.

A jogi szektorban a verseny szintje magas, és ez a szokatlan mérték nagyon előnyös, ha kiemelkedik ezen a területen.

A más szakmák széles skáláján dolgozó egyének, például a HR, a közszolgálat, a számvitel, a büntető igazságszolgáltatás, az egészségügyi ellátás és a biztonsági szolgálatok, és így tovább képesek felhasználni a programon keresztül szerzett készségeket és ismereteket, hogy továbbadják saját munkakörüket.

A programban kifejlesztett készségek nem korlátozódnak a karrier-specifikus képességekre sem; a program végzős hallgatói átveszik az átruházható készségeket a kutatási tervezésben, az időgazdálkodásban és a szóbeli és írásbeli kommunikációban, amely kiegészíti a jogi, társadalomtudományi vagy tudományos szférák szerepét.

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Belépési követelmények1. Tanulmányi belépési útvonal

Ahhoz, hogy kielégítse az LLB (Hons) törvény pszichológiai végzettséggel rendelkező akadémiai belépési követelményeit, legalább a következő képesítést kell teljesítenie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait2. A munkatapasztalat bejárata

Ahhoz, hogy az LLB (Hons) törvény pszichológia fokozatán keresztül munkatapasztalat bejáratán keresztül pályázzon, meg kell felelnie a következő kritériumoknak:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb fokozatú, vagy azzal egyenértékű
 • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

Nem kell bizonyítania az angol nyelvtudását, ha Ön állampolgár, vagy ha az Egyesült Királyság valamelyikének megfelelő végzettségét elvégezte, bármelyik országban.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Minden online tanfolyamunk indikatív tanulmányi időtartamot tartalmaz, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. A tényleges időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől, a megválasztott tanulási lehetőségektől és a modulok elérhetőségétől függően. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) pszichológiai feladatokra vonatkozó törvény a valós munkahelyi tapasztalaton alapul és az oktatók folyamatosan értékelik.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan megmutatja jelzéseit az osztályozási könyvében, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
 • a munkavégzés gyors elfordulása annak felmérése érdekében, hogy a szakfolyóirat mindig naprakész
 • értékeli munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
 • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az Ön LLB (Hons) törvényének pszichológiai végzettséggel történő sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen a Colchester Campus egyetemén, az Essex-i Egyetemen.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb