LLB (Hons) törvény kriminológiával

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény a kriminológiával

Tanulmányozhatja bármikor, bárhol, bárhol az online LLB (Hons) törvény kriminológiai fokozattal, elérhető 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamként. Ha jogi vagy szélesebb körű kereskedelmi ágazatban szeretne karriert folytatni, érdekli a büntető igazságszolgáltatás, a bűnözés és a bűncselekmények, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és 100% -ban szeretne online tanulni, ez lehet a te. Ez egy jogi képesítés, amely gyakorlati fókuszban van, és a foglalkoztathatóság beágyazódik a kurzusba. Nem csak a legfontosabb jogi témákat és a hozzájuk kapcsolódó készségeket tanulmányozza a modern jogi hallgató számára, de a kriminológia tanulmányozása elősegíti a foglalkoztatás készenlétét és a karrierlehetőségek szélesebb skáláját nyitja meg. A kurzus magas szintű interakcióval jár, és szakértői véleményt kap egymástól és egy-egytől, oktatóink több mint 90% -a minősített ügyvédek és ügyvédek. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst besorolást kapott a TEF (Teaching Excellence and Student Outmissions Framework) keretében. Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű tanítást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minőségi követelményeit.

Tanfolyam követelmények

BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Csak a 4 éves vagy a 6 éves online tanfolyamokra: A hallgatókat, akik nem szabványos útvonalakon kívánnak jelentkezni a releváns szakmai tapasztalatok alapján, szintén felkérjük. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

tartam

3, 4 vagy 6 év

díjak

2020 díjak: A 3 éves online tanfolyam évi 9 250 font; A 4 éves online tanfolyam évi 6.935 font; A 6 éves online tanfolyam évi 4625 font. A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti. Ezekre az online tanfolyamokra 250 £ előleg fizetendő.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb