Javítsd ismereteidet és foglalkoztathatóságodat azzal, hogy eléred a minősítő jogi fokozatot, miközben fejleszted a bűnözői magatartás tudását és eredetét. Ebben a kombinált programban szilárd alapokat nyerhet mind jogi, mind kriminológiai elvekben, beleértve a tantárgy-specifikus képességeket, az intellektuális készségeket, a gyakorlati szakmai készségeket és az általános átruházható készségeket.

Áttekintés

Ez a lenyűgöző és széles körben elismert egyetemi jogi diploma a fakultatív kriminológia tanulmányozására alkalmas a leendő hallgatók számára, akik megszerezniük kell a minősítő jogi fokozatot (QLD), miközben fejlesztik a bűnözői magatartás tudását és annak eredetét.

A kurzus széles körű kihívást jelentő és gondolatébresztő jogi témákra terjed ki, beleértve a szerződési jogot, a sértéstörvényt, a földjogot, a tőkeegyesületet és a trösztöket, valamint számos érdemi és választható jogi modult. A kriminológia modulok hozzáadásával ez a program valóban egyedülálló, lehetőséget kínálva a társadalomtudományi készségek és tudás fejlesztésére. Az olyan témák, mint a bűnözés és a társadalom, az igazságszolgáltatás, a büntetés és a bűnügyi nyomozás, olyan szociológiai, jogi és gazdasági elméleteket vezetnek be, amelyek kiegészítik a megszerzett jogi ismereteket.

Mind a törvény, mind a kriminológia tanulmányozása lehetővé fogja tenni e két kihívást jelentő tudomány kombinált megértését, a tudás bővítését, valamint az átruházható készségek széles körét.

Mindkét tudományterületen dolgozó szaktanácsadók által kifejlesztett és tanított, ez a kurzus kiváló lehetőséget nyújt karrierfejlesztésének és foglalkoztathatóságának javítására. Felkészült a foglalkoztatásra számos területen, mivel szilárd alapokat nyer mind a jogi, mind a kriminológiai alapelvekben, miközben magába foglalja a QAA tárgyát képező összes tárgy-specifikus képességet, szellemi készségeket, gyakorlati szakmai készségeket és általános átruházható készségeket referenciaértékeket.

* A kurzus kezdő időpontja és részletei még mindig egyetemi jóváhagyásnak vannak kitéve. Abban az esetben, ha a jóváhagyást a kurzus kezdő időpontja nem adja meg, alternatív időpontot kell biztosítani, vagy teljes visszatérítést kap. Ha módosítani szeretnénk ezt a programot az Essex-i Egyetem hitelesítési folyamatának részeként, a lehető legkorábbi időpontban közöljük velünk.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Az összes online tanfolyamnak indikatív tanulmányi időtartama van, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. Az aktuális időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől függően, a tanulási lehetőségek megválasztása és a modulok elérhetősége. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) kriminológiai feladatokra vonatkozó törvény a valós munkahelyi tapasztalaton alapul és az oktatók folyamatosan értékelik.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan megmutatja jelzéseit az osztályozási könyvében, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
 • a munkavégzés gyors elfordulása annak felmérése érdekében, hogy a szakfolyóirat mindig naprakész
 • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
 • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az LLB (Hons) törvény kriminológiai fokozatának sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen az Essex-i Egyetemen, a Colchester Campus-on.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

A széles körű szakmákban dolgozó személyek, például a HR, a közszolgálat, a számvitel, a büntető igazságszolgáltatás, a jogi szolgáltatások, a rendőrség, a próba és a büntetés-végrehajtási szolgálat képesek lesznek a program tanulmányozásával megszerzett készségek és ismeretek felhasználására a saját gyakorlati gyakorlat.

Ez a fokozat tartalmazza a jogi ismereteknek a szaktanácsadói szabályozó hatóság (SRA) által a jog gyakorlásához szükséges hét alapját, beleértve a "szerződési jog", "büntetőjog", "földjog", "tőke és bizalom", "közjog", " EU jog "és" szerződési és kínzási törvény ".

Belépési követelmények

1. Tanulmányi belépési útvonal

Annak érdekében, hogy az LLB (Hons) törvény kriminológiai végzettséggel rendelkező akadémiai beutazási útvonalának megfeleljen, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
 • A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait

2. A munkatapasztalat bejárata

Az LLB (Hons) Törvény Criminology fokozatú munkatapasztalat-bejegyzés útján való kérelmezéséhez a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb fokozatú, vagy azzal egyenértékű
 • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.
 • A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

7 további kurzus University of Essex Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
48 hónapok
Részidős oktatás
Price
18,500 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date