LLB (Hons) törvény kriminológiával

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Javítsd ismereteidet és foglalkoztathatóságodat azzal, hogy eléred a minősítő jogi fokozatot, miközben fejleszted a bűnözői magatartás tudását és eredetét. Ebben a kombinált programban szilárd alapokat nyerhet mind jogi, mind kriminológiai elvekben, beleértve a tantárgy-specifikus képességeket, az intellektuális készségeket, a gyakorlati szakmai készségeket és az általános átruházható készségeket.

Áttekintés

Ez a lenyűgöző és széles körben elismert egyetemi jogi diploma a fakultatív kriminológia tanulmányozására alkalmas a leendő hallgatók számára, akik megszerezniük kell a minősítő jogi fokozatot (QLD), miközben fejlesztik a bűnözői magatartás tudását és annak eredetét.

A kurzus széles körű kihívást jelentő és gondolatébresztő jogi témákra terjed ki, beleértve a szerződési jogot, a sértéstörvényt, a földjogot, a tőkeegyesületet és a trösztöket, valamint számos érdemi és választható jogi modult. A kriminológia modulok hozzáadásával ez a program valóban egyedülálló, lehetőséget kínálva a társadalomtudományi készségek és tudás fejlesztésére. Az olyan témák, mint a bűnözés és a társadalom, az igazságszolgáltatás, a büntetés és a bűnügyi nyomozás, olyan szociológiai, jogi és gazdasági elméleteket vezetnek be, amelyek kiegészítik a megszerzett jogi ismereteket.

Mind a törvény, mind a kriminológia tanulmányozása lehetővé fogja tenni e két kihívást jelentő tudomány kombinált megértését, a tudás bővítését, valamint az átruházható készségek széles körét.

Mindkét tudományterületen dolgozó szaktanácsadók által kifejlesztett és tanított, ez a kurzus kiváló lehetőséget nyújt karrierfejlesztésének és foglalkoztathatóságának javítására. Felkészült a foglalkoztatásra számos területen, mivel szilárd alapokat nyer mind a jogi, mind a kriminológiai alapelvekben, miközben magába foglalja a QAA tárgyát képező összes tárgy-specifikus képességet, szellemi készségeket, gyakorlati szakmai készségeket és általános átruházható készségeket referenciaértékeket.

* A kurzus kezdő időpontja és részletei még mindig egyetemi jóváhagyásnak vannak kitéve. Abban az esetben, ha a jóváhagyást a kurzus kezdő időpontja nem adja meg, alternatív időpontot kell biztosítani, vagy teljes visszatérítést kap. Ha módosítani szeretnénk ezt a programot az Essex-i Egyetem hitelesítési folyamatának részeként, a lehető legkorábbi időpontban közöljük velünk.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Az összes online tanfolyamnak indikatív tanulmányi időtartama van, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. Az aktuális időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől függően, a tanulási lehetőségek megválasztása és a modulok elérhetősége. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) kriminológiai feladatokra vonatkozó törvény a valós munkahelyi tapasztalaton alapul és az oktatók folyamatosan értékelik.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan megmutatja jelzéseit az osztályozási könyvében, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
 • a munkavégzés gyors elfordulása annak felmérése érdekében, hogy a szakfolyóirat mindig naprakész
 • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
 • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az LLB (Hons) törvény kriminológiai fokozatának sikeres befejezésekor felkérést kap arra, hogy részt vegyen az Essex-i Egyetemen, a Colchester Campus-on.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

A széles körű szakmákban dolgozó személyek, például a HR, a közszolgálat, a számvitel, a büntető igazságszolgáltatás, a jogi szolgáltatások, a rendőrség, a próba és a büntetés-végrehajtási szolgálat képesek lesznek a program tanulmányozásával megszerzett készségek és ismeretek felhasználására a saját gyakorlati gyakorlat.

Ez a fokozat tartalmazza a jogi ismereteknek a szaktanácsadói szabályozó hatóság (SRA) által a jog gyakorlásához szükséges hét alapját, beleértve a "szerződési jog", "büntetőjog", "földjog", "tőke és bizalom", "közjog", " EU jog "és" szerződési és kínzási törvény ".

Belépési követelmények

1. Tanulmányi belépési útvonal

Annak érdekében, hogy az LLB (Hons) törvény kriminológiai végzettséggel rendelkező akadémiai beutazási útvonalának megfeleljen, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.
 • A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait

2. A munkatapasztalat bejárata

Az LLB (Hons) Törvény Criminology fokozatú munkatapasztalat-bejegyzés útján való kérelmezéséhez a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb fokozatú, vagy azzal egyenértékű
 • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.
 • A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Tovább

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Kevesebb
Colchester , UK Online + 1 Több Kevesebb