Növelje karrierlehetőségeit egyedi jogi és üzleti programunkkal. Jövőképes jogi diploma megszerzése, ugyanakkor fejleszti a menedzsmenttel, a kommunikációval és a pénzügyekkel kapcsolatos készségeket. Ebben a kombinált programban megszerzi a jogi és üzleti koncepciók ismeretét, miközben javítja az átruházható munkahelyi készségeket.

Áttekintés

Készülj fel a foglalkoztatásra számos területen a mi LLB (Hons) törvény üzleti kurzus. Ez a program tökéletes azoknak a hallgatóknak, akik szakképzettségi fokozatot szeretnének szerezni, miközben az üzleti vonatkozású ismeretek és készségek széles skáláját fejlesztik.

A kurzus tartalma a jogi formák széles skáláját foglalja magában, beleértve a büntetőjogot, a földjogot, a szerződésjogot és számos lényeges és opcionális jogi modulot. Üzleti specifikus modulaink lehetővé teszik számodra, hogy kulcsfontosságú üzleti készségeket fejlesszenek ki az üzleti stratégiát, a műveletek menedzselését és egyéb elemeit tartalmazó modulokkal.

Az 5-ös és 6-os hallgatók számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy karrierjük vagy érdeklődési körük szempontjából releváns üzleti területek ismeretét fejlesszék számos gondolkodó opcionális modulon keresztül. Ezek magukban foglalják a fogyasztói magatartást, az e-üzletet és a marketinget, a vezetést és a vezetőket, valamint még sok másat.

Mindkét tudományterületen dolgozó szaktanácsadók által kifejlesztett és oktatott nyelvtanfolyamok lehetővé teszik, hogy a jogi, társadalmi, politikai, gazdasági, történelmi és etikai dimenziók alapos megismerése mellett fejlessze az üzleti környezet legfontosabb intézményeit és tendenciáit.

* A kurzus kezdő időpontja és részletei még mindig egyetemi jóváhagyásnak vannak kitéve. Abban az esetben, ha a jóváhagyást nem adta meg a kurzus kezdő időpontja, alternatív időpontot kínálnak fel, vagy teljes visszatérítést kap. Ha módosítani szeretnénk ezt a programot az Essex-i Egyetem hitelesítési folyamatának részeként, a lehető legkorábbi időpontban közöljük velünk.

Tanulás és értékelés

Az online tanulásnak köszönhetően szabadon tanulmányozhatja, hogy mikor és hol van - otthon, az ebédidőben vagy bárhol máshol van internet-hozzáférése.

Az összes online tanfolyamnak indikatív tanulmányi időtartama van, amely útmutatást nyújt ahhoz, hogy a kurzus mennyi időt vesz igénybe. Az aktuális időtartam hosszabb vagy rövidebb lehet a tanulás sebességétől függően, a tanulási lehetőségek megválasztása és a modulok elérhetősége. Lehetőség van a tanulmányok gyorsabb elvégzésére, mint az indikatív tanfolyam időtartama a modulok megduplázásával bizonyos időkben; azonban a minimális vizsgálati időtartamok alkalmazandók.

Minden tanfolyamunk rendszeres kezdési időpontokkal rendelkezik az egész évben. Tanévünk modulokba szerveződik, tipikusan a modulok közötti egy-kéthetes szünettel és egy strukturált háromhetes szünettel a karácsonyi időszakra. A diákok a pályázati folyamat során kurzus menetrendet kapnak.

Tanítási módszerek és stílus

Mivel 100% -os online egyetem vagyunk, virtuális tanulási környezetet használunk hagyományos campus helyett. A rendszer valós időben nyomon követi és kezeli a tanulási folyamatot, és azonnali hozzáférést biztosít a tananyagához.

Ez a tanulási platform lehetővé teszi mind a diákok, mind a tanárok aktív részvételét a valós idejű beszélgetésekben, és az interneten keresztül hallgathatnak és tekinthetnek meg élő előadásokra és szemináriumokra. Minden kurzus csak angol nyelven érkezik.

Ön tanfolyamon keresztül támogatja a tanfolyamot, és lehetősége nyílik arra, hogy rendszeresen lépjen kapcsolatba a diákokkal és a tanárral. Annak érdekében, hogy megkapja a szükséges támogatást az oktatójától, húsz diákra lefedjük az osztályméreteinket.

Értékelés

A vizsga helyett a megbízásokon alapuló megközelítést alkalmazzuk. Az LLB (Hons) törvény az üzleti megbízásokra alapozva a valós munkahelyi tapasztalaton alapul, és folyamatosan értékeli az oktatók.

Mindig tudatában van a jelenlegi ideiglenes besorolásnak a program kezdetétől, lehetővé téve, hogy értékelje a jelenlegi tanulási módjainak sikerességét és egyértelműen azonosítsa azokat a területeket, amelyek javulni fognak.

Úgy véljük, hogy ez az átláthatóság megadja a szükséges információkat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki. Ezt a következőképpen érjük el:

 • világosan megmutatja jelzéseit az osztályozási könyvében, amelyet bármikor megtekinthet, amikor bejelentkezik a tanulási platformra
 • a munkavégzés gyors elfordulása annak felmérése érdekében, hogy a szakfolyóirat mindig naprakész
 • értékeli a munkáját az egész modulban, nem pedig az év végi vizsgák várakozásáról
 • biztosítva, hogy rendszeres kapcsolatot tartson a hallgatói tanácsadóval
 • az egyszerűség és átláthatóság az értékelési szempontok kialakításában

Azt is biztosítjuk, hogy a hallgatók által benyújtott munka hiteles. Amellett, hogy minden munkát gyakran értékelünk, egy jól bevált elektronikus megfigyelő rendszert használunk a plagizálás ellenőrzésére.

Az Ön LLB (Hons) törvényének sikeres befejezésekor az üzleti diplomával meghívást kap a Colchester Campus egyetemén, az Essex-i Egyetemen.

Karrier kilátások

Elkötelezettek vagyunk a diplomások körében a foglalkoztathatóság javításában. Online kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek arra, hogy karrierlehetőségeit és a munkahelyen közvetlenül átruházható kulcsfontosságú készségek kombinációját javítsa.

Ez a program felkészíti a diákokat a magas szintű karrierlehetőségek széles körére, mind az üzleti, mind a joggal kapcsolatos iparágakban. A karriert folytatni kívánó hallgatók képesek lesznek előrehaladni ezen a területen, hogy szakmai felismerést érjenek el a Solicitors Szabályozó Hatóságtól és a Bar Standards Boardtől.

A sokoldalú üzleti specifikus modulok ezen a programon azt is biztosítják, hogy a hallgatók felkészüljenek a professzionális, globális üzleti környezetben megszerzett kívánatos irányítási, kommunikációs és pénzügyi készségekre.

Belépési követelmények

1. Tanulmányi belépési útvonal

Annak érdekében, hogy kielégítse a LLB (Hons) jogi oklevéllel rendelkező, az üzleti végzettséggel kapcsolatos követelményeket, legalább a következő képesítéssel kell rendelkeznie:

 • Három A-szint, vagy ezzel egyenértékű; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy folytathassa tanulmányait

2. A munkatapasztalat bejárata

Ahhoz, hogy az LLB (Hons) Törvényt Business fokozatú munkatapasztalat-bejegyzés útján kérjék, meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

 • GCSE matematika és angol, C vagy annál magasabb fokozatú, vagy azzal egyenértékű
 • Három év releváns szakmai tapasztalat; plusz
 • Ha az angol nem az első nyelved, akkor az IELTS (Academic) 6.0 vagy ezzel egyenértékű
 • Ha nem rendelkezik IELTS vagy azzal egyenértékű képesítéssel, akkor a hallgatóknak ingyenes online angol nyelvű tesztet kell tennie.

A tanfolyam első 21 napján át kell adnia a kezdeti megbízási készletet, hogy tanulmányait folytathassa.

21 napos pénzvisszafizetési garancia

Meg szeretnénk adni Önnek a lehetőséget, hogy egy 21 napos próbaidőszakban megismerkedjen egy University of Essex Online . Ezért adtuk meg a pénzvisszafizetési garanciát. Ha elkezdi a tanfolyamot, és úgy dönt, hogy nem az Ön számára az első három hét során, teljes visszatérítést kap.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus University of Essex Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
48 hónapok
Részidős oktatás
Price
18,500 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date