LLB (Hons) törvény a nemzetközi üzleti életben

Általános információk

Program leírás

Online LLB (Hons) törvény a nemzetközi üzleti életben

Tanulmányozhatja bármikor, bárhol, bárhol az online LLB (Hons) Law of International Business fokozattal, elérhető 3, 4 vagy 6 éves tanfolyamként. Ha jogi vagy szélesebb körű kereskedelmi ágazatban szeretne karriert folytatni, érdekli a nemzetközi üzleti vállalkozás, de nagyobb rugalmasságot igényel a tanulmányi mintákban, és 100% -ban szeretne online tanulni, ez lehet az Ön számára a fok. Ez egy jogi képesítés, amely gyakorlati fókuszban van, és a foglalkoztathatóság beágyazódik a kurzusba. Nem csak a legfontosabb jogi témákat és a hozzájuk kapcsolódó készségeket fogja tanulmányozni a modern jogi hallgató számára, de a Nemzetközi Üzleti tanulmány elősegíti a foglalkoztatás készségét és a karrierlehetőségek szélesebb skálájának megnyitását. A kurzus magas szintű interakcióval jár, és szakértői véleményt kap egymástól és egy-egytől, oktatóink több mint 90% -a minősített ügyvédek és ügyvédek. 2019-ben a Jogi Egyetem ezüst besorolást kapott a TEF (Teaching Excellence and Student Outmissions Framework) keretében. Megállapítottuk, hogy kiváló minőségű tanítást, tanulást és eredményeket nyújtunk hallgatóink számára, és következetesen meghaladjuk az Egyesült Királyság felsőoktatásának szigorú nemzeti minőségi követelményeit.

Ha online LLB-t indít 2020 szeptemberében, amikor sikeresen teljesíti az online LLB-t, akkor 50% -ot jogosít fel az online LLM díjaira *.

* A feltételek érvényesek, részletek a University of Law weboldalán: law.ac.uk/study/undergraduate/law/llb-hons-law-with-international-business/online/. Az ajánlat nem tartalmazza az LLB (Hons) Senior Status Online fokozatot (tanfolyam jóváhagyás szükséges).

Tanfolyam követelmények

BBB A szintű és C / 4 vagy annál magasabb szintű, GCSE angol nyelvű, vagy azzal egyenértékű képesítéssel. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Csak a 4 éves vagy a 6 éves online tanfolyamokra: A hallgatókat, akik nem szabványos útvonalakon kívánnak jelentkezni a releváns szakmai tapasztalatok alapján, szintén felkérjük. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

tartam

3, 4 vagy 6 év

díjak

2020 díjak: A 3 éves online tanfolyam évi 9 250 font; A 4 éves online tanfolyam évi 6.935 font; A 6 éves online tanfolyam évi 4625 font. A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti. Ezekre az online tanfolyamokra 250 £ előleg fizetendő.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb