LLB (Hons) törvény a kormány és a politika alapítvány éve

Az LLB (Hons) törvény a kormány és a politika az alapítvány éve egy minősítő jog diplomát tanulmányozott négy év alatt. Az első év az Alapítvány éve, amelynek középpontjában a jogi szektor megértésének fejlesztése és az LLB (Hons) törvény kormány- és politikatudományi megszerzéséhez szükséges kulcskészségek állnak. Az azt követő három évben követi a teljes idejű LLB törvényt a Kormányzati és Politikai Tanfolyamon.

Tanfolyam követelmények

  • A pályázóknak, akik 48 UCAS Pontot kapnak legfeljebb 3 A szintről vagy azzal egyenértékű képesítéssel, valamint GCSE angol nyelvvel a C / 4 osztályban, sikeres interjú után egy akadémiát kapnak a felvételi folyamat részeként, vagy telefonon / skype-on keresztül.
  • Nem szabványos alkalmazási útvonal is rendelkezésre áll. Minden olyan pályázó, akinek nincsen vagy csak korlátozott képzettsége van, központilag meghívja a saját számítástechnikai és írástudási teszt elvégzésére (GCSE angol nyelvű, C / 4 besorolási fokozat nélkül), valamint egy formális személyes beszélgetésre. 2 év megfelelő munkatapasztalatot kell biztosítani egy teljes önéletrajzban és egy hivatkozásban.
  • A 18 évesnél fiatalabb, de 17 évesnél fiatalabb diákok csak Birmingham, London Bloomsbury és Manchester egyetemeken vehetnek részt.
  • Nemzetközi beutazási követelmények: Az IELTS 6.0-es vagy annál magasabb nyelvi szint, amely minden komponens esetében legalább 5,5.
Program oktatási nyelve:
Angol

16 további kurzus The University of Law Undergraduate Programmes »

Utoljára frissítve December 7, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
13,500 GBP
2019 díjak: Egyesült Királyság / EU: £ 9 250 / év. Nemzetközi: 13 500 font / év. A díjakat a jövő évében zárják le, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date