LLB (Hons) minősítő státusszal

Általános információk

Program leírás

Jogi szakemberként szeretné elindítani a karrierjét? Ne keressen tovább: az online LLB (Hons) minősítő státusszal az Ön számára. Majd elmélyül az Egyesült Királyság és az EU jogrendszerének minden szükséges ismeretében, mélyreható jogi ismeretekre építve - és minden olyan okos munkára, amelyre szüksége van. Ezt az LLB-t (Hons) az Ügyvédi Iroda és az Ügyvédi Kamara elismerték. Sikeres ügyvédnek lenni annyit jelent, hogy jogi ismereteit bonyolult helyzetben alkalmazza, és jól indokolt megoldást kínál. Minden évben feltárja a jog alapelveit. Miután ezt az öved alá vette, szabadon választhat kettőt a négy opcionális modul közül.

Tanfolyam áttekintése

Arden University online online LLB (Hons) biztosítja a szükséges jogi ismereteket ahhoz, hogy jogi szakemberként kezdje karrierjét. Fejlessze jogi és etikai megértését ezzel a programmal, és szakosodjon az Ön és karrierje szempontjából érdekes területeken.

Az Arden rugalmas tanulmányi módja lehetővé teszi a jogi ismeretek fejlesztését a meglévő kötelezettségvállalások körül. Ez a program felkészíti Önt a megfelelő tárgyalási és problémamegoldó készségekre, amelyek ahhoz szükségesek, hogy közelebb kerüljenek karrierje céljaihoz.

Az Arden által kínált programok teljes skálája nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, a gyakorlati készségekre és a karrier sikerre. Ezt a programot úgy fejlesztették ki, hogy segítsen megérteni a törvény alapelveit számos szempontból, és megadja a készségeket a karrierhöz az igazságszolgáltatási rendszerben.

Tanfolyam modulok

4. szint

A jogi ismeretek alapjai
Ez a modul szilárd alapot ad az alapokkal - ideértve a karrier sikeréhez szükséges tudományos, jogi és szakmai készségeket is.

Angol jogrendszer
Ismerje meg az esetjog és a jogalkotás közötti különbségeket, és elemezze a Parlament és a jogrendszer együttes működését. Fejleszti majd a jogi szókincsét is az igazságszolgáltatás, a felhatalmazáson alapuló jogszabályok és a jogi kategóriák megértése érdekében.

Bűnügyi törvény
Ez a modul megmagyarázza az esetjog és a jogalkotás közötti különbségeket, és lehetőséget ad arra, hogy elemezze a jogrend, a parlament és az EU együttes működését. Bemutatjuk a szükséges jogi terminológiát a jogi kategóriák, az igazságszolgáltatás és a felhatalmazáson alapuló törvények megértése érdekében.

Szerződési jog
Ebben a modulban elkezdi megismerni az angol szerződésjog elemeit, és azt, hogy miként alakult meg manapság. Fejleszteni fogja a szerződéses alapelvek alkalmazásának készségét a jogi problémák megoldásához.

Alkotmányos és közigazgatási jog
Megvizsgálja a parlamenti fölényt, a hatalom szétválasztását, a jogállamiságot és az EU hatását. Tanulja meg az alkotmányos és a közigazgatási jogot a kontextusban egy sor probléma megoldására, miközben áttekint egy történelembe és rögzíti a fontos jogi alapelveket.

Jog és etika
Ez a modul különféle etikai problémákkal foglalkozik, amelyeket meg kell oldani, és felhívja a figyelmet a polgári és az emberi jogokra, arra, hogyan tanácsolhatja ügyfeleit, és tudja, hol fekszik a felelőssége.

5. szint

Tort 1-es törvény - A gondatlanság büntetése
A Tort néven ismert széles körű jogi területen a legnagyobb alkotóelemet „gondatlanságnak” nevezik. Megvizsgálja, hogy mely felelősségek tartoznak az egyénekre vagy szervezetekre, és milyen következményekkel jár a mulasztás.

A 2. kínzástörvény - szárazföldi és egyéb kínzások
Ebben a második Tort modulban olyan témákat fog foglalni, mint például a bűncselekmény, az kellemetlenségek és a rágalmazás. Ezeket a szabályokat alkalmazva a valós problémákra, ez a modul fejleszti a képességét a törvényszegések kezelésére és az emberek kockázat elleni védelmére.

Állampolgári szabadságok és emberi jogok
Ez a modul az emberi jogokat mélyebben vizsgálja, hogy megvizsgálja az egyének és az állam közötti viszonyt, mely jogokat és szabadságokat valóban megvan, és hogy a rendõrség milyen hatalommal bír.

Tulajdonjog
A tulajdonjog mindenféle jogot és szabályt tartalmaz, és lehetősége van arra, hogy megvizsgálja, hogyan működnek együtt. Ez a modul áttekinti a régi és az új törvényeket, beleértve a címek, a társtulajdon és a földjogi együttes működésének módját.

Európai uniós jog
Senki sem tudja, hogyan változnak az Egyesült Királyság és az EU közötti kapcsolatok az elkövetkező években, bár az európai törvénynek jelentős hatása volt az Egyesült Királyságban. Ezt egyik napról a másikra nem lehet megsemmisíteni, és az elkövetkező néhány évben meg kell érteni az uniós jogot.

Pro Bono és szakmai gyakorlat
Ebben a modulban lehetősége van javítani szakmai készségeire. Ez magában foglalhatja az ügyvédi irodában történő gyakorlást, a saját foglalkoztatási tevékenységeit vagy a szakmai tevékenységeket, például iskolákat vagy börtönöket.

6. szint

A bizonyítás törvénye
Fontos eseteket, ideértve az 1998. évi Emberi Jogi Törvényt is, megvizsgálja, hogyan történik a bizonyításgyűjtés, hogyan lehet azt felhasználni, és mi a bizonyíték ebben a modulban.

Saját tőke, vagyonkezelők és testamentumok
Ismerje meg azokat az alapelveket, amelyek vezetnek a méltányosság fejlődéséhez, és hogyan hasonlít ez összehasonlítva a közjoggal. Ez a modul megadja az alapvető hátteret a bizalmak működésének megértéséhez, valamint az akarat készítéséhez szükséges szakmai készségeket.

Nemzetközi kereskedelmi jog
Ismerje meg a nemzetközi piacot, valamint a kereskedelem működését diktáló szabályokat, rendeleteket és nemzetközi megállapodásokat. Lehetősége van arra, hogy fedezze fel a különböző intézkedéseket, és mit jelent a gyakorlatban a vállalatok számára.

Jogi kutatási módszerek és projekt
Használja ezt a modult, hogy mutassa meg mindent, amit eddig megtanult, miközben tervezi jogi kutatási projektjét. Ezután kidolgozza és megírja az eredményeit, beleértve az összes felvetett etikai kérdést.

Ezenkívül válasszon a két közül:

Családi törvény
Ez a modul a gyermekeket, a kapcsolatokat, a gyermekrablást és a családon belüli erőszakot veszi figyelembe. A családi jog tele van érzékeny területekkel, tehát a családi kapcsolatok működésének alapos megértése mellett erős jogi kidolgozási és tárgyalási képességeket kell fejlesztenie.

Foglalkoztatási törvény
Ez a modul a munkavállalók, a munkáltatók, a szakszervezetek, a kormány és az EU közötti kényes egyensúlyt vizsgálja. Felfedezi a munkavállalók jogait, a globális visszaesést, a munkavállalók és a gyermekek védelmét, és rengeteg átruházható készséget épít fel a munkahelyre.

Társasági jog
Fedezze fel a modern társasági jog alapjait, és fontolja meg, hogy a legfontosabb elméletek és gyakorlatok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. A modern vállalkozás előtt álló néhány kortárs etikai kérdés megvizsgálásával lehetősége lesz gyakorlati tapasztalatokat szerezni, és megalapítja saját „modelljét” a téma felfedezéséhez.

Szellemi tulajdonjog
A törvény e területe elősegíti a kreatív típusok és munkájuk védelmét. A valós példák segítségével megértheti az alapelveket, miközben felfedezi a szerzői jogokat, a szabadalmakat, a nemzetközi jogot, a kreatív iparágakat és a kereskedelmet.

Mit mondanak a diákok:

Y-Vh_BQCAOFwBDp1OzoHq5Jq8kxxv54hPzq9-LoGrarvMBFOdwcnJu2qZjHHkvhnHdkGI401Lnd8bw7Vgo5v61e-QI1P1RA2XE2Lyo7DuH2Mj5XxTm09Ei-w1ea8-Hsr7Y4dg8Fu


Ahhoz, hogy jogosult legyen erre a programra, általában rendelkeznie kell: Jogosultsági követelményekkel

  • A GCE A-szintű vagy azzal egyenértékű két témája, plusz a C vagy annál magasabb fokozatú három tárgy, GCSE szinten vagy azzal egyenértékű szinten; VAGY
  • Befejezte egy elismert hozzáférési programot vagy annak megfelelőt.
  • Olyan diákok számára, akiknek a korábbi tanulását nem angolul tanították: IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű (nem kevesebb, mint 5,5 bármely elemben).
Ha van munkatapasztalata

Pozitívan ösztönözzük és fontolóra vesszük azokat a pályázatokat, akik képesek bizonyítani motivációjukat a program tanulmányozására. Az Ön kérésére a személyes nyilatkozatot, önéletrajzát és referenciáit kérjük.

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Tovább

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Kevesebb