LLB (Hons) a törvényben

Általános információk

Program leírás

A jogi szakma legjobb előkészítése az, hogy az első naptól kezdve ügyvédként gondolkodik. Gyakorlat-alapú megközelítésünk azt jelenti, hogy megtanulja megérteni a törvényt a mindennapi élet és a jogi gyakorlat összefüggésében, és számos módon alkalmazhatja tanulását.

Ezt a jogi diplomát tapasztalt tudósok és szakemberek dolgozták ki, a nemzetközileg elismert Emberi Jogok és Szociális Igazságszolgáltatás Crucible Központunk hozzájárulásával. Kifejezetten a karrierfejlesztésre összpontosít.

Az egész végzettség, akkor fog működni a szakemberek a jogi szektorban. Gyakorlati tapasztalatokat szerezhet a törvény végrehajtásában az Állampolgársági Tanácsadó Iroda közreműködésével végzett pro bono tevékenységeink során, és lehetősége nyílik arra, hogy szakmai gyakorlatokra jusson.

A kezdetektől ösztönözni fogják Önt, hogy vegyen részt jogi kérdésekben, és gondolkozzon el arra, amit megtanult tapasztalata szerves részeként. Időd nagy részét az oktatókkal való szemtől szembeni munka elvégzésére és a jogi kérdések megértésének fejlesztésére fordítják, különös tekintettel a jogi szakemberek elvárt alapvető képességeire és kompetenciáira. A 2019-es Nemzeti Student Survey szerint a Roehampton Law School az akadémiai támogatás szempontjából az első helyen áll az ágazatban.

London központjának történelmi bíróságain meglátogatva fejlesztheti a jogalkotás és a jogi gyakorlat különböző területeinek megértését. Ebben az évben a hallgatók megfigyelték az eseteket a Legfelsõbb Bíróságon, más bíróságokon és bíróságokon jártak a törvény a gyakorlatban modul részeként, és a Parlament házában is meglátogatták.

A jelenleg elérhető modulok közé tartozik a jogi rendszerek, az etika és a készségek, amelyek lefedik az angol jogrendszer felépítését és működését; Közjog és emberi jogok, amely feltárja a polgári szabadságokat és az emberi jogokat; és a gyakorlatban alkalmazott törvény moduljainkat az első évben, a jogi kommunikációra összpontosítva, a második évben pedig az üzleti és kereskedelmi tudatosságot.

Az elkötelezett jogi karrier-tanácsadónk kapcsolatot létesített a posztgraduális toborzókkal és ötleteket és tippeket adhat nekünk a jó diplomás munka megszerzéséhez. Együtt feltérképezi képességeit és elkészíti a karrier tervet. Személyre szabott üléssorozatokat biztosítunk önéletrajzok és pályázatok írása, előadások, álinterjúk és kereskedelmi tudatosságnövelő tréningek terén, valamint lehetőséget kínálunk hálózati készségeinek fejlesztésére.

Tartalom

Első év

 • Ismerje meg az angol jogrendszer legfontosabb funkcióit, fedezze fel a joggyakorlás erkölcsi dimenzióját, megragadja a büntetőjogot és az emberi jogokat, és megtanuljon bemutatni indokolt és logikus érveket.
 • Tanulmányi jog az 1. gyakorlatban: Jogi kommunikáció, egy interaktív modul, amelynek célja a készségek és bizalom növelése a jogi kommunikációban, és segít megérteni, hogyan kell alkalmazni a törvényt a gyakorlatban és a szélesebb társadalomban.

A második év

 • Jog a gyakorlatban 2: A kereskedelmi tudatosság megismerteti Önt a kereskedelmi világgal és az ügyvédek szerepével benne, ideértve a jog mint vállalkozás fogalmát (az ügyvédi irodák pénzt keresnek) és a pénzügyi piacok szerepét.
 • Építsd a jogi ismereteidet a különféle típusú szerződésjogi tanulmányozásával, és fejlessd a károkozás törvényének megértését, valamint a törvény alkalmazási képességét a jogi problémák megoldására.
 • Ismerje meg az üzleti vállalkozások jogát, és fedezze fel azokat a jogi elméleteket, szabályokat és üzleti hajtóerőket, amelyek befolyásolják a korlátolt felelősségű társaságokra, társaságokra és más üzleti modellekre vonatkozó joggyakorlatot.
 • Más modulok közé tartozik az uniós jog és a tulajdonjog.

A harmadik év

 • Válasszon a következő lehetőségek közül: foglalkoztatási törvény, vállalati pénzügyek és akvizíciók, családjog, nemzetközi emberi jogok, valamint orvosi és adójog.
 • Gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a gyakorlatban a lakhelyen vagy a Citizens Advice Bureau-nál.

Karrier útvonalak a jogi szakma felé

Ügyvéd lenni:

Az ügyvédek szabályozó hatósága (SRA) megváltoztatja a jogtanácsossá válás folyamatát.

Az ügyvédi képesítési vizsga (SQE) centralizált értékelés lesz mindenki számára, aki Angol és Wales ügyvédként kíván szerezni. Valószínűleg 2020-ban vezetik be.

Ez azt jelenti, hogy 2020-tól az ügyvédké váláshoz szükséges képesítésének magában kell foglalnia a következőket:

 • Az SQE 1. és 2. szakaszának áthaladása. Az első a jogi ismeretekre, a második a gyakorlati jogi ismeretekre összpontosít.
 • Diploma (bármely tantárgy) vagy azzal egyenértékű képesítéssel rendelkezik.
 • Jelentős tapasztalati tapasztalattal rendelkezik.
 • A karakter és az alkalmassági követelmények teljesítése.

Ügyvéd lenni:

Az ügyvédeket a Bar Standards Board szabályozza. Önnek nem kell kitöltenie az SQE-t, hogy ügyvédré váljon (mivel az SQE csak a szándékos ügyvédekre vonatkozik), bár vannak változások a képesítési útvonalon.

A barristerré válási képesítés jelenleg magában foglalja:

 • A 2: 2 vagy annál jobb képesítési fokozat követelménye (vagy egyetemi diploma).
 • A számítógépes alapú bárfolyam alkalmassági teszt sikeres teljesítésének szükségessége.
 • A bár szakmai továbbképzésének befejezése.
 • Belépés a Court of Innbe és a tanuló befejezése.

Karrier lehetőségek

Ez a kurzus felkészíti a jogi karrierek széles skálájára, beleértve gyakorló ügyvédként, ügyvédként vagy paralegalként történő munkavégzést, egyetemi jogban történő munkát, vagy bármilyen olyan pályafutást, amely kritikus érvelési készségeket igényel.

Karrier csapata támogathatja Önt a tanulmányainak kezdetétől a végzettség megszerzéséig. Segítenek az önéletrajzának elkészítésében, az interjúkra való felkészüléshez, valamint a karrierjük tetején dolgozó sikeres diplomásokkal való találkozáshoz és tanuláshoz. Emellett lehetősége nyílik Londonban és azon kívül más partnereinkkel is együttműködni, valamint részt venni egy Roehampton munkabemutatón, ahol megismerheti a diplomások lehetőségeit és találkozhat a munkaadókkal.

Belépési követelmények

Különleges belépési követelmények:

 • Előnyben részesül a humán, társadalomtudomány és az üzleti élet szintje. GCSE követelmény: angol és matematika, C. fokozat
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Tovább

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Kevesebb