Áttekintés

Az LLB (Hons) diploma biztosítja a jogi eszközöket, amire szüksége van az ügyvédi vagy ügyvédi pályafutáshoz, valamint a más területeken való foglalkoztatáshoz, ha úgy dönt, hogy nem folytat szakmai képesítést.

A programot tudományos szakértők és gyakorló ügyvédek keverékével oktatják, akik a valós idejű klinikai jogi tapasztalatokat a program középpontjába helyezik. Kritikusan megragadja a törvényt és politikai, társadalmi és gazdasági összefüggéseit.

Ez az LLB alkalmas azoknak a hallgatóknak, akik általános érdeklődést mutatnak a jogi és jogi tanulmányok iránt, és nem akarnak egy adott jogterületre összpontosítani ebben a korai szakaszban.

Az LLB programjaink rugalmasak a struktúrában, és osztoznak közös első és második évben, amely lehetőséget ad arra, hogy az elmúlt évben egy speciálisabb LLB-re váltsunk, és a tanulmányunkat egy bizonyos jogi szempontra szabjuk. Ez lehetővé teszi számodra, hogy eldönthesse, hogy a törvény melyik szempontja megfelelő az Ön számára.

A Bradford LLB jogtudomány sikeres elvégzésével Ön képes lesz a Jogi Gyakorlati Pálya (a törekvő ügyvédek) vagy a Bar Szakmai Képzési Pályára (a törekvő ügyvédek) folytatására.

Szakmai akkreditáció

A Solicitors Szabályozó Hatóság és a Bar Standards Board akkreditálták a Bradford LLB minősítő jogi diplomát.

Ez azt jelenti, hogy ha a jogi ismeretek és a jogi készségek elsajátításának hét alapját sikeresen befejezte, akkor a képzés tudományos szakaszaitól mentesülhet, és folytathatja a posztgraduális tanulmányokat és a gyakorlati képzést amelyeknek Angliában és Walesben ügyvédnek vagy barristernek kell lenniük.

Belépési követelmények

112 UCAS vámtarifaszám.

A szintek: Nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

BTEC kiterjesztett diploma: DMM - nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

A hozzáférési programok kérelmezői: Nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

Nemzetközi érettségi követelmények: 112 pont legalább 2 HL alany és plusz HL 3 vagy SL 4 a matematikában.

Plusz minimum: GCSE angol és matematika C vagy 4 fokozatban (elfogadva ekvivalens).

Angol nyelvű követelmények: Minimum IELTS 6,0 vagy azzal egyenértékű.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

Ezt az LLB jogprogramot és annak Pathways kifejezetten úgy tervezték, hogy mindenre kiterjedő jogi oktatást nyújtsanak, ugyanakkor lehetővé tegyék, hogy a jogi tanulmányok egy adott területére specializálódjanak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2019-es bejegyzés esetén a modul információi módosulhatnak.

Első év

Mag

 • Jogi kapcsolatok források és intézmények (LAW4001-D)
 • Szerződési jog (LAW4002-C)
 • Jog, társadalmi igazságosság és fenntarthatóság (LAW4003-C)
 • Üzleti jog és etika (LAW4004-B)

Második év

Mag

 • Büntetőjog (LAW5003-B)
 • A Tort törvénye (LAW5004-B)
 • Emberi jogok (LAW5005-B)
 • Törvény globális környezetben (LAW5006-C)
 • Törvény a Közösségben 1 (LAW5007-C)

Utolsó év

Mag

 • Földtörvény (LAW6001-B)
 • Részvények és befektetési alapok (LAW6002-B)

választási lehetőség

 • Jogi értekezés (LAW6003-B)
 • Közösségi jog 2 (LAW6004-B)
 • Közösségi jog 2 (LAW6005-D)
 • Nemzetközi büntetőjog (LAW6007-B)
 • Bűnözés és társadalom (LAW6009-B)
 • Bizonyítási törvény (LAW6010-B)
 • Családi jog (LAW6011-B)
 • Bevándorlási és menekültügyi törvény (LAW6013-B)
 • Az öröklési törvény (LAW6014-B)
 • Kereskedelmi jog (LAW6015-B)
 • Vállalati jog (LAW6016-B)
 • Banki és pénzügyi törvény (LAW6019-B)
 • Foglalkoztatási törvény (LAW6025-B)

Szendvics év

Ez a 4 éves program lehetőséget nyújt arra, hogy a harmadik évben egy üzleti életbe kezdjen.

Az elhelyezések valós, fizetett munkahelyeket jelentenek a magán-, a közszférában és a non-profit szektorban működő számos szervezetben, és értékes lehetőséget kínálnak arra, hogy elsőként megtapasztalják, hogyan alkalmazzák az üzleti és vezetési koncepciókat a gyakorlatban, és hogy Önnek közvetlen a munkahelyi valódi problémáknak való kitettség. Külföldön is megtehető.

Az elhelyezés éve a tanulás elengedhetetlen része, és jelentősen növeli a személyes fejlődést, az önbizalmat, a tervezést, a kommunikációt és az üzleti készségeket. A statisztikák azt mutatják, hogy az elhelyező évre vállalt diákok jobb diplomás munkát, magasabb fokozatú kezdő fizetést és jobb eredményt érnek el. Egy versenyképes posztgraduális piacon az évenkénti munkahelyi értékes tapasztalatok és foglalkoztathatósági készségek megkülönböztetik Önt a több ezer munkát keresők közül.

Az elhelyezések nem garantáltak, és a diákoknak jelentős időt és erőfeszítést kell tennie a második évben, hogy biztosítsanak egyet, a dedikált Karrier csapat támogatásával.

Kapcsolataink vannak a legmagasabb szintű jogi szervezetekkel Bradfordban és a környéken. Ezen túlmenően a Menedzsment és Jogtudományi Kar kiváló szervezetekkel rendelkezik, amelyek elhelyezéseket kínálnak, többek között:

 • IBM
 • Vauxhall
 • NHS
 • GE Money
 • ARRIS (korábban Pace)
 • Enterprise Rent A Car
 • Cummins
 • Peugeot

Az elhelyezés révén a tudását gyakorlatilag alkalmazhatja, és valódi és pozitív hatást gyakorolhat az üzleti életre. Az Ön tapasztalatait a diploma részeként figyelemmel kíséri.

Azt tapasztaltuk, hogy a diákok visszatértek az elhelyezési évükből a bizalmukkal és a személyes készségeikkel, és készek arra, hogy a jövőre összpontosítsanak.

Tanulás és értékelés

A program interaktív előadások, oktatóanyagok és workshopok kombinációján keresztül valósul meg, a legmodernebb informatikai, csoportos és egyéni tanulmányokat felhasználva.

Az értékelés nagyrészt magában foglalja a tanfolyami felmérések és a formális vizsgák kombinációját minden félév végén.

Díjak, finanszírozás és ösztöndíjak

Tanulási díj 2019

Kezdőlap: £ 9 250 (szendvicsév: £ 925)

Nemzetközi: £ 15,320

ösztöndíjak

Minden évben számos, nem visszafizetendő ösztöndíjat ítélünk oda az Egyesült Királyság, az EU és a nemzetközi diákok számára az egyetemi kiválóság, a személyes körülmények vagy a gazdasági nehézségek alapján. A részletekért látogasson el ösztöndíj weboldalunkra.

A foglalkoztathatóság növelése

A Jogi Klinika

Jogi klinikánk lehetőséget ad a hallgatók számára az elmélet gyakorlati megvalósítására. Diplomájuk részeként a diákok a polgári tanácsadói irodával és a CHAS @ StVincent-rel közösen tanácsadással foglalkoznak.

A diákok kiképzésre kerülnek, hogy interjút készítsenek, és tanácsot adjanak a lakosság tagjai számára a törvény bármely aspektusában. Egy csapat részeként a diákok megvitatják az ügyet, és eldönthetik, hogy az ügyfélnek jogi tanácsra van szüksége. A klinikai igazgató irányítása alatt a diákok tanácsot készítenek ügyfeleik számára.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a bevándorlási joggal kapcsolatos formális képzésben részesüljenek, ami az OISC (Bevándorlási Szolgálati Biztos Hivatala) 1. és 2. szintű szakképzettségének odaítéléséhez vezet, a CHAS @ StVincent's együttműködésével. Ez lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy részt vegyenek a bevándorlási tanácsadásban, miközben elismert képesítést szereznek.

Mooting

Diákjainknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek számos belső és külső lövöldözős versenyen.

A lövöldözés kiegészíti a diákok jogi oktatását, és nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan használják a törvényt meggyőző jogi érvek kialakítására. A diákoknak elemezniük kell a problémákat, kutatniuk kell a jogot, írásos beadványokat kell készíteniük és érveiket egy képzett ügyvédnek vagy bírónak kell bemutatniuk.

A verseny a fellebbviteli bíróságok által követett eljárásokat utánozza, és nagyszerű alkalom a diákok számára, hogy gyakorlataikat és ismereteiket gyakorlatba hozzák.

Karrier támogatás

Az egyetem elkötelezett abban, hogy segítse a tanulókat a foglalkoztathatóság fejlesztésében és fejlesztésében, és ez sok program szerves részét képezi. A karrier és a foglalkoztathatósági szolgáltatások keretében szakirányú támogatás áll rendelkezésre, beleértve a részmunkaidős munkát a tanulás, az elhelyezések, a vakáció és a diplomás állásajánlatok terén. A diákokat arra ösztönzik, hogy korai stádiumban hozzáférjenek ehhez a támogatáshoz, és használja a kiterjedt erőforrásokat a Careers weboldalon.

A speciális tanácsadókkal folytatott megbeszélések segítenek a tervek világossá tételében a lehetőségek felkutatásával és a munkahely-vadászat képességeinek finomításával. Programjaink többségében a karrierfejlesztési tanácsadók közvetlen hozzájárulást nyújtanak a tantervbe vagy speciálisan szervezett műhelyekbe.

Karrierjavító

A tanszékvezetés és a jogtudományi karán töltött idő alatt lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a megkülönböztetett karrierfokozó programjában a tanfolyam teljes időtartama alatt. A program célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségekkel és diplomás jellemzőkkel, hogy készen álljanak munkájukra, amikor vezető innovatív szervezetekkel keresnek munkát. A Karrier Booster program (PDF, 2,8 MB) lehetőséget kínál a tanúsítványok megszerzésére:

 • Az európai számítógépes jogosítvány (ECDL) - a digitális írástudás referenciaértéke
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Bérszámfejtés - képzés, amely lehetővé teszi számodra vezető számviteli és bérszámfejtési szoftver készségek fejlesztését
 • Project Manager Professional tanúsítványok - ezáltal élvezetessé válik, amikor tanúsított projektmenedzserré akar válni
 • Nagy adatelemzési és jelentési készségek - a szoftver és szolgáltatások (SAS) segítségével, amely tanúsításhoz vezet.

Ezenkívül a program olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyek elősegítik a csapatmunka, a bizalom, a kommunikáció és a munkáltatók által igényelt sok más készséget.

A folyamatos szakmai fejlesztési (CPD) tanúsítványok portfóliójának kifejlesztése bizonyítani fogja a munkáltatók számára, hogy nem csak ambiciózusak, hanem felelősséget vállalnak saját szakmai fejlődéséért is.

Karrier kilátások

LLB-jogtudományunk lehetővé teszi, hogy a képzés második szakaszába lépjen, hogy ügyvéd vagy barrister legyen.

Úgy tervezték, hogy megadja a jogi eszközöket, amire szüksége lesz egy ügyvédi vagy ügyvédi karrierhez, valamint más területeken történő foglalkoztatáshoz, ha úgy dönt, hogy nem folytat szakmai minősítést.

Mindenesetre LLB tanfolyamunk valószínűleg növeli a foglalkoztathatóságot és a foglalkoztatási kilátásokat számos más szakmában, mint például az általános menedzsment, a jogi vezetői pozíciók, a próbaidős szolgálat, a rendőrség vagy a tanítás.

Foglalkoztatási statisztika

A 2017-es Jogtudományi Iskola diplomáinak 86% -a végzett munkát, vagy hat hónapon belül továbbtanul.

Fizetési várakozások

A 2017-es Jogtudományi Iskola diplomáinak átlagos kezdő díja 18.333 font. *

* Ezek a DLHE statisztikák a HÉA által kiadott évente közzétett adatokból származnak, amelyek azoknak az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkező diplomásoknak felelnek meg, akik foglalkoztatásra vagy további tanulmányokra rendelkezésre állnak, és amelyek célállomásai ismertek.

Külföldön tanulni

A University of Bradford Egyetem Menedzsment- és Jogtudományi Karának hallgatójaként lehetősége van arra, hogy külföldön tanulhasson az egyik partnerintézményünkben világszerte.

Egy félévre vagy egész évben tanulhat külföldön.

Ez nemzetközi tapasztalatokat, különböző kultúrákkal való érintkezést és lehetőségeket kínál arra, hogy más vezető üzleti iskolákban a diákok és a tudósok közötti hálózatba lépjen.

Tanulmányi támogatás

Személyes akadémiai oktatót kap, aki személyes útmutatást és támogatást nyújt Önnek.

A modul vezetői és oktatói elérhetőek, irodai órákat és találkozókat biztosítanak, hogy támogassák az osztályon kívüli kapcsolat megismerését.

A virtuális tanulási környezet használata a program részeként tovább növeli az oktatói csoport hozzáférhetőségét, lehetővé téve, hogy az egyetemeken kívüli kapcsolatba léphessen.

A hatékony tanulási szolgálat (ELS) egy elkötelezett létesítmény a vezetői és jogi karon belül, amelyet a hallgatók támogatására hoztak létre, hogy maximalizálják az egyetemi tanulásukat (pl. Feladatok és vizsgálatok), valamint segítséget nyújtsanak a tengerentúli diákoknak, hogy gyorsan alkalmazkodjanak az Egyesült Királyság tudományos követelményeihez.

Az ELS a szolgáltatások széles skáláját kínálja, ideértve a különféle műhelyeket a futamidő alatt, 1-1 konzultációt és hatalmas nyomtatott és online erőforrásokat minden lehetséges fejlesztési terület kielégítésére.

Ezek a diákok által nyújtott széles körű támogatások, amelyeket a University of Bradford a City Campus-ban.

Kutatás

A tanári munkatársak közül sok kutató aktív.

A kutatási szempontból tájékozott tanításból részesülhet, és lehetősége nyílik a gyakorlati kutatási készségek fejlesztésére és felhasználására, valamint a kutatási módszerek megértésére.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus University of Bradford »

Utoljára frissítve Január 19, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 21, 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Kezdőlap: £ 9 250 (szendvicsév: £ 925) / Nemzetközi: £ 15,320
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 21, 2020
End Date
Május 24, 2024
Jelentkezési határidő

szept. 21, 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 24, 2024