LLB (Hons) a törvényben

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Tegye meg az első lépéseket egy izgalmas és kifizetődő jogi karrier felé az LLB Law Single Honours fokozattal.

Átfogó alapot kap a jogi képesítéssel rendelkező hét területen; Szerződésjog, büntetőjog, földjogi, tőke- és vagyonkezelői jog, EU-jog, kínzástörvény és közjog.

A tanulmányok előrehaladtával választhat az orvostudományra, az emberi jogokra, a családra, a környezetre, a kereskedelemre, a foglalkoztatásra és a médiára vonatkozó speciális jogterületek széles skálájából.

Tanulmányai során kiváló kutatási és elemzési képességeket fejleszt, és megtanulja ötleteinek hatékony bemutatását szóbeli és írásbeli formában egyaránt.

Miért van törvény a Swanseában?

Swansea University elismert és növekvő hírnevet szerzett a jogi oktatás és kutatás területén. A Jogi Iskolát elismerték a szakértelem forrásaként, és a gyakorlat különféle területein befolyásolják a politikát és a gyakorlatot. Az iskola teljes mértékben elkötelezett az oktatás és a tanulás folyamatos fejlesztése iránt, és tevékenysége középpontjában a hallgatók helyezése.

A Hillary Rodham Clinton Jogi Iskolában székhellyel élvezheti az élénk és változatos kutatási és oktatási környezet részét, amelynek középpontjában a hallgatók állnak.

A jogot a világ 300 legjobbak közé sorolják (QS World Rankings 2020)

Csatlakozni fog egy olyan egyetemhez, amely az Egyesült Királyság top 10-e az általános hallgatói elégedettségért (NSS 2019), és az Egyesült Királyság top 5-e a karrierlehetőségekért (Guardian 2020).

Az Ön jogi tapasztalata

Kínálunk egy befogadó, hallgatókra összpontosító tanulási környezetet és közösséget. A modulok szállítása és értékelése különféle módokon történik, és ösztönözni fogják Önt, hogy vállalja a felelősséget a saját tanulásáért, az önálló és a többiekkel való együttműködésért, a szakmai fellépésért és az új készségek elsajátításáért. A tanítási és tanulási tevékenységek mellett széles körű lehetőségeket kínálunk az Ön részvételéhez: a kutatáson alapuló gyakorlatoktól kezdve az ügyfelekkel folytatott munkaig, az érdekképviseleti és egyéb készségek fejlesztéséig. Virágzó Jogi Klinikánk lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy bekapcsolódjanak az ügyfelek tanácsadásába, és tantervön kívüli tárgyalások, tárgyalások és interjúk programjai vannak.

Az egyetemi diploma felépítésünk, az utolsó év választható moduljainak széles választékával, széles körű lehetőséget biztosít Önnek, hogy tanulmányait az Ön érdekeinek, karrier céljainak vagy ambícióinak megfelelően alakítsa ki.

Lehetősége van arra, hogy a második és az utolsó év között egy évet külföldön töltsön, kibővítse képességeit és tapasztalatait egyik partnerünkkel.

Munkahelyi gyakorlati lehetőségeket kínálunk széles körben, mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön.

Jogi foglalkoztatási lehetőségek

Jogi képesítés megszerzése számos karriert eredményezhet. Célunk, hogy felkészítsük a hallgatókat több készséggel, hogy javítsák diplomásaikat. Pályakezdőink sokféle karriert folytatnak, beleértve a következőket:

  • ügyvéd, hivatalos könyvelő, köztisztviselő, előadó, jogi végrehajtó, önkormányzati tiszt, paralegal, rendőr, börtönőr, kutató, ügyvéd, tőzsdei bróker vagy kereskedelmi szabvány tiszt.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

  • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
  • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
  • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
  • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
  • Tanácsok és útmutatások a posztgraduális tanulmányokról és a finanszírozásról.
  • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Foglalkoztathatóság a jogi iskolában

A Jogi Iskola proaktív megközelítést alkalmaz a diplomások foglalkoztathatóságának javítása érdekében, egy külön foglalkoztathatósági és gyakorlati tisztviselővel. Az iskola számos helyi, nemzeti és nemzetközi szakmai gyakorlatot, szakmai tanfolyamot, valamint tanácsokat és támogatást kínál az Ön ambícióinak eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb