LLB (Hons) a törvényben

Általános információk

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Tegye meg az első lépéseket egy izgalmas és kifizetődő jogi karrier felé az LLB Law Single Honours fokozattal.

Átfogó alapot kap a jogi képesítéssel rendelkező hét területen; Szerződésjog, büntetőjog, földjogi, tőke- és vagyonkezelői jog, EU-jog, kínzástörvény és közjog.

A tanulmányok előrehaladtával választhat az orvostudományra, az emberi jogokra, a családra, a környezetre, a kereskedelemre, a foglalkoztatásra és a médiára vonatkozó speciális jogterületek széles skálájából.

Tanulmányai során kiváló kutatási és elemzési képességeket fejleszt, és megtanulja ötleteinek hatékony bemutatását szóbeli és írásbeli formában egyaránt.

Miért van törvény a Swanseában?

A Hillary Rodham Clinton Jogi Iskolában székhellyel élvezheti az élénk és változatos kutatási és oktatási környezet részét.

Kiváló hírnevünk van, a Swansea-i törvény rangsorolása:

  • Wales legjobb jogi iskola (Times
  • Az Egyesült Királyság 25 legjobb listáján (Times
  • A világ 250 legjobbja (QS World Rankings)

Csatlakozni fog egy olyan egyetemhez, amely az Egyesült Királyság top 10-e az általános hallgatói elégedettségért (NSS 2019), és az Egyesült Királyság top 10-e a diplomás kilátásokért (DLHE 2018).

Az Ön jogi tapasztalata

A fokos felépítésünk a választható modulok sorozatával a második és harmadik évben rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányait az Ön érdekeinek, karrier céljainak vagy ambícióinak megfelelően alakítsuk ki.

Lehetősége van arra, hogy a második és az utolsó év között egy évet külföldön töltsön, kibővítse képességeit és tapasztalatait egyik partnerünkkel.

Támogathatjuk Önt a munkalehetőségek széles körű megszervezésében, mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön.

Jogi foglalkoztatási lehetőségek

A jogi LLB a jogok és a büntető igazságszolgáltatási rendszer számos lehetősége előtt nyitja meg a kaput, ideértve a rendőrséggel, az áldozatok támogatásával, valamint a börtönökkel és a pártfogó szolgálatokon belüli szerepeket.

A tanfolyamon szerzett tapasztalatok és készségek szintén felkészítik Önt: jogi karrierre, kutatásra vagy szakpolitikák kidolgozására, valamint ügyvédi vagy ügyvédi továbbképzésre.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

  • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
  • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
  • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
  • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
  • Tanácsok és útmutatások a posztgraduális tanulmányokról és a finanszírozásról.
  • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Foglalkoztathatóság a jogi iskolában

A Jogi Iskola proaktív megközelítést alkalmaz a diplomások foglalkoztathatóságának javítása érdekében, egy külön foglalkoztathatósági és gyakorlati tisztviselővel. Az iskola számos helyi, nemzeti és nemzetközi szakmai gyakorlatot, szakmai tanfolyamot, valamint tanácsokat és támogatást kínál az Ön ambícióinak eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

Utoljára frissítve Szeptember 2019

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb