Áttekintés

Szenvedélyes az emberi jogok és az egyenlőség?

Vegyük az első lépést az emberi jogi ügyvéd karrierjéig az LLB (Hons) jogi diplománkkal, ahol a társadalmi igazságosság és a szendvicselhelyezés éve specializálódott az iparágban.

Erős alapot épít majd a jogi ismeretekhez, és lehetővé teszi, hogy ügyvédi vagy ügyvédi karrierje érdekében dolgozzon.

Más területeken is átadható készségek széles skáláját fejlesztheti ki, ha úgy dönt, hogy nem folytat szakmai minősítést.

A programot tudományos szakértők és gyakorló ügyvédek keverékével oktatják, akik a valós idejű klinikai jogi tapasztalatokat a program középpontjába helyezik. Kritikusan megragadja a törvényt és politikai, társadalmi és gazdasági összefüggéseit.

A Bradford LLB jogtudomány sikeres elvégzésével Ön képes lesz a Jogi Gyakorlati Pálya (a törekvő ügyvédek) vagy a Bar Szakmai Képzési Pályára (a törekvő ügyvédek) folytatására.

Szakmai akkreditáció

A Solicitors Szabályozó Hatóság és a Bar Standards Board akkreditálták a Bradford LLB minősítő jogi diplomát.

Ez azt jelenti, hogy ha a jogi ismeretek és a jogi készségek elsajátításának hét alapját sikeresen befejezte, akkor a képzés tudományos szakaszaitól mentesülhet, és folytathatja a posztgraduális tanulmányokat és a gyakorlati képzést amelyeknek Angliában és Walesben ügyvédnek vagy barristernek kell lenniük.

Belépési követelmények

112 UCAS vámtarifaszám.

A szintek

Nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

BTEC kibővített diplomája

DMM - nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

A hozzáférési programok pályázói

Nincsenek konkrét tárgyi követelmények.

Nemzetközi érettségi követelmények

112 pont, hogy legalább 2 HL tantárgyat, valamint HL 3-at vagy SL 4-et írjon matematikába.

Plusz minimum

GCSE angol és matematika C vagy 4 fokozatban (ekvivalensek elfogadva).

Angol nyelvi követelmények

Minimum IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű.Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

Ezt az LLB jogprogramot és annak Pathways kifejezetten úgy tervezték, hogy mindenre kiterjedő jogi oktatást nyújtsanak, ugyanakkor lehetővé tegyék, hogy a jogi tanulmányok egy adott területére specializálódjanak.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 2019-es bejegyzés esetén a modul információi módosulhatnak.

Szendvics év

Ez a 4 éves program lehetőséget nyújt arra, hogy a harmadik évben egy üzleti életbe kezdjen.

Az elhelyezések valós, fizetett munkahelyeket jelentenek a magán-, a közszférában és a non-profit szektorban működő számos szervezetben, és értékes lehetőséget kínálnak arra, hogy elsőként megtapasztalják, hogyan alkalmazzák az üzleti és vezetési koncepciókat a gyakorlatban, és hogy Önnek közvetlen a munkahelyi valódi problémáknak való kitettség. Külföldön is megtehető.

Az elhelyezés éve a tanulás elengedhetetlen része, és jelentősen növeli a személyes fejlődést, az önbizalmat, a tervezést, a kommunikációt és az üzleti készségeket. A statisztikák azt mutatják, hogy az elhelyező évre vállalt diákok jobb diplomás munkát, magasabb fokozatú kezdő fizetést és jobb eredményt érnek el. Egy versenyképes posztgraduális piacon az évenkénti munkahelyi értékes tapasztalatok és foglalkoztathatósági készségek megkülönböztetik Önt a több ezer munkát keresők közül.

Az elhelyezések nem garantáltak, és a diákoknak jelentős időt és erőfeszítést kell tennie a második évben, hogy biztosítsanak egyet, a dedikált Karrier csapat támogatásával.

Kapcsolataink vannak a legmagasabb szintű jogi szervezetekkel Bradfordban és a környéken. Ezen túlmenően a Menedzsment és Jogtudományi Kar kiváló szervezetekkel rendelkezik, amelyek elhelyezéseket kínálnak, többek között:

 • IBM
 • Vauxhall
 • NHS
 • GE Money
 • ARRIS (korábban Pace)
 • Enterprise Rent A Car
 • Cummins
 • Peugeot

Az elhelyezésen keresztül a tudását gyakorlatilag alkalmazhatja, és valódi és pozitív hatást gyakorolhat az üzleti életre. Az Ön tapasztalatát a fokozat részeként figyelemmel kíséri.

Azt tapasztaltuk, hogy a diákok visszatértek az elhelyezési évükből a bizalmukkal és a személyes készségeikkel, és készek arra, hogy a jövőre összpontosítsanak.

Tanulás és értékelés

A program interaktív előadások, oktatóanyagok és workshopok kombinációján keresztül valósul meg, a legmodernebb informatikai, csoportos és egyéni tanulmányokat felhasználva.

Az értékelés nagyrészt magában foglalja a tanfolyami felmérések és a formális vizsgák kombinációját minden félév végén.

A Jogi Klinika

Jogi klinikánk lehetőséget ad a hallgatók számára az elmélet gyakorlati megvalósítására. Diplomájuk részeként a diákok a polgári tanácsadói irodával és a CHAS @ StVincent-rel közösen tanácsadással foglalkoznak.

A diákokat kiképezték, hogy interjút készítsenek és tanácsot adjanak a nyilvánosság tagjainak a jog bármely aspektusáról. Egy csapat részeként a diákok megvitatják az ügyet és döntenek arról, hogy az ügyfélnek jogi tanácsra van szüksége. A klinikai igazgató irányítása alatt a diákok tanácsot készítenek ügyfeleik számára.

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy a bevándorlási joggal kapcsolatos formális képzésben részesüljenek, ami az OISC (Bevándorlási Szolgálati Biztos Hivatala) 1. és 2. szintű szakképzettségének odaítéléséhez vezet, a CHAS @ StVincent's együttműködésével. Ez lehetőséget ad a diákoknak arra, hogy részt vegyenek a bevándorlási tanácsadásban, miközben elismert képesítést szereznek.

Mooting

Diákjainknak lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek számos belső és külső lövöldözős versenyen.

A lövöldözés kiegészíti a diákok jogi oktatását, és nagyszerű módja annak, hogy megtanulják, hogyan használják a törvényt meggyőző jogi érvek kialakítására. A diákoknak elemezniük kell a problémákat, kutatniuk kell a jogot, írásos beadványokat kell készíteniük és érveiket egy képzett ügyvédnek vagy bírónak kell bemutatniuk.

A verseny a fellebbviteli bíróságok által követett eljárásokat utánozza, és nagyszerű alkalom a diákok számára, hogy gyakorlataikat és ismereteiket gyakorlatba hozzák.

Karrier támogatás

Az egyetem elkötelezett abban, hogy segítse a tanulókat a foglalkoztathatóság fejlesztésében és fejlesztésében, és ez sok program szerves részét képezi. A karrier és a foglalkoztathatósági szolgáltatások keretében szakirányú támogatás áll rendelkezésre, beleértve a részmunkaidős munkát a tanulás, az elhelyezések, a vakáció és a diplomás állásajánlatok terén. A diákokat arra ösztönzik, hogy korai stádiumban hozzáférjenek ehhez a támogatáshoz, és használja a kiterjedt erőforrásokat a Careers weboldalon.

A lehetőségek megvitatása szakemberekkel segít tisztázni a terveket azáltal, hogy feltárja a munkahelyi vadászat lehetőségeit és finomító képességeit. A legtöbb programunkban a karrierfejlesztési tanácsadók közvetlenül a tantervbe vagy speciálisan szervezett műhelyekbe vezetnek be.

Karrierjavító

A Menedzsment és Jogtudományi Karon tanulás ideje alatt lehetősége nyílik arra, hogy részt vegyen a pályafutás időtartama alatt a megkülönböztető karrier-fellendítő programunkban. A program célja, hogy felkészítse Önt a szükséges készségekkel és végzettséggel, hogy a vezető innovatív szervezeteknél munkát kereshessen. A Career Booster program lehetőséget nyújt arra, hogy tanúsítványokat szerezzen be:

 • Az európai számítógépes jogosítvány (ECDL) - a digitális írástudás referenciaértéke
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Bérszámfejtés - képzés, amely lehetővé teszi számodra vezető számviteli és bérszámfejtési szoftver készségek fejlesztését
 • Project Manager Professional tanúsítványok - ezáltal élvezetessé válik, amikor tanúsított projektmenedzserré akar válni
 • Nagy adatelemzési és jelentési készségek - a szoftver és szolgáltatások (SAS) segítségével, amely tanúsításhoz vezet.

Ezenkívül a program olyan tevékenységeket is tartalmaz, amelyek elősegítik a csapatmunka, a bizalom, a kommunikáció és a munkáltatók által igényelt sok más készséget.

A folyamatos szakmai fejlesztési (CPD) tanúsítványok portfóliójának kifejlesztése bizonyítani fogja a munkáltatók számára, hogy nem csak ambiciózusak, hanem felelősséget vállalnak saját szakmai fejlődéséért is.

Karrier kilátások

LLB-jogtudományunk lehetővé teszi, hogy a képzés második szakaszába lépjen, hogy ügyvéd vagy barrister legyen.

Úgy tervezték, hogy megadja a jogi eszközöket, amire szüksége lesz egy ügyvédi vagy ügyvédi karrierhez, valamint más területeken történő foglalkoztatáshoz, ha úgy dönt, hogy nem folytatja a szakmai képesítést.

Mindenesetre LLB tanfolyamunk valószínűleg növeli a foglalkoztathatóságot és a foglalkoztatási kilátásokat számos más szakmában, mint például az általános menedzsment, a jogi vezetői pozíciók, a próbaidős szolgálat, a rendőrség vagy a tanítás.

Foglalkoztatási statisztika

A 2017-es Jogtudományi Iskola diplomáinak 86% -a végzett munkát, vagy hat hónapon belül továbbtanul.

Fizetési várakozások

A 2017-es Jogtudományi Iskola diplomáinak átlagos kezdő díja 18.333 font. *

* Ezek a DLHE statisztikák a HÉA által kiadott évente közzétett adatokból származnak, amelyek azoknak az Egyesült Királyságban lakóhellyel rendelkező diplomásoknak felelnek meg, akik foglalkoztatásra vagy további tanulmányokra rendelkezésre állnak, és amelyek célállomásai ismertek.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

4 további kurzus University of Bradford »

Utoljára frissítve Június 26, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 21, 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
9,250 GBP
Kezdőlap: £ 9 250 (szendvicsév: £ 925) Nemzetközi: £ 15,320
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 21, 2020
End Date
Május 24, 2024
Jelentkezési határidő

szept. 21, 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 24, 2024