LLB (Hons) törvény

Általános információk

Program leírás

Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapon szereplő információk vonatkozik a program kezdődő szeptember 2016.

A LLB Hons törvény program egy három éves minősítő jogi diplomát. A sikeres befejezése a mértéke lehetővé teszi, hogy a diplomások menni, hogy vállalja a további szükséges képzés érdekében, hogy jogosultak gyakorolni, Angliában és Walesben, mint egy ügyvéd vagy ügyvédi.

Amellett, hogy az alapvető ismeretek szükségesek a befolyásoló jogi diploma, akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányozza a széles körű szakmai tanfolyamok. A program felállítja majd a gyakorlati átváltható szaktudás, amely elkészíti Önnek a jövőbeni foglalkoztatási, mind a jogi szakma és a szélesebb szakmai környezetben.

Lesz előnyös előadásokat a meghívott előadók és a hálózati események a munkáltatókkal, a szakmai szervezetekkel és az öregdiákok, amely segít Önnek a karriertervezés. Akkor is hozzáférhet műhelyek és rendezvények célja, hogy segítséget nyújt az önéletrajz és a pályázatok és a fejlődő egy professzionális digitális jelenlét.

A School of Law, mely kiváló kapcsolatokat számos munkáltatók Londonban, mint például ügyvédi irodák, ügyvédek lakószobák és a pénzügyi intézmények. Lehetőségek állhatnak rendelkezésre LLB Hons joghallgatók kérni elhelyezések, gyakornoki és mentori rendszerek, a különféle munkaadók a jogi és szabályozási ágazatokban.

LLB Hons joghallgatók is képesek alkalmazni vállalni pro bono munkát különböző rendszereken keresztül működteti az iskolát. Ezek között szerepel a Jogi Tanácsadó Központ nyertese, a 2015 LawWorks & főügyész Student Pro Bono Díjat "óriási hatással van a közösség". A központ lehetővé teszi a kiválasztott hallgatók, hogy szorosan működjenek együtt az önkéntes jogászok és a központ vezető felügyelő ügyvédet, hogy tanácsot adjon a nyilvánosság számára.

Az Innocence Project London szintén fut a School of Law. Jelenleg az egyik csak tíz nemzetközi projektek elfogadott tagjaként az amerikai székhelyű Innocence Hálózat, valamint az egyetlen brit tagja, a projekt lehetővé teszi a diákokat, hogy alkalmazni kell dolgozni a valós kapcsolatos ügyekben az igazságszolgáltatási tévedések. Ez fontos munka vezethet benyújtását fellebbezési kérelemre a büntető ügyekben felülvizsgáló bizottság.

Az iskola hagyománya van a tanórán kívüli tevékenységek, beleértve a diák-futni Law Society. LLB hallgatók pályázhatnak kell kiválasztani az ügyfél számára interjút, vagy mooting csapatok annak érdekében, hogy elősegítsék a készségek és tapasztalatok. Mooting azzal érvelve, egy hipotetikus esetben a bíróság a beállítást. A mi LLB Hons joghallgatók voltak döntős a OUP és BPP Nemzeti Mooting Verseny 2014-15.

Szeretne többet megtudni? További információk a programról - beleértve a tartalmat, a program díjak és tanulmányi mód - és tanulmányozza a School of Law, a University of Greenwich, kérjük töltse ki az űrlapot, hogy a jobb és a School of Law fog lépni Önnel e-mailben.

Utoljára frissítve aug. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Tovább

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Kevesebb