LLB (Hons) Senior Online állapot * (* jóváhagyásra jogosult)

Általános információk

Program leírás

LLB (Hons) Senior Online állapot * (* jóváhagyásra jogosult)

Az LLB (Hons) Senior Status Online * kifejezetten azoknak a hallgatóknak a célja, akik már rendelkeznek diplomával és csak két év teljes munkaidőben akarják megszerezni a jogi képesítést. Meg fogja tanulmányozni az összes szükséges modult a képesítő jogi fokhoz, és rugalmasan választhatja ki a három LLB tanfolyam lehetőséget a második évben. Ezt az online diplomát ugyanazok a tapasztalt szakmai oktatók tanítják, mint a kampuszon részt vevő LLB-k. Ez egy gyakorlati összpontosít a foglalkoztathatóság beágyazva a kurzus. Az LLB (Hons) Senior Status Online fokozat érdeklődésre számíthat a tengerentúli végzettségű hallgatók számára, mivel ebből a fokból előfordulhat, hogy otthoni illetékességében élvez bizonyos mentességeket - javasoljuk, hogy a vállalkozás megkezdése előtt ellenőrizze az esetleges esetleges mentességeket otthoni joghatóságában. különösen azt a tanfolyamot, hogy ezt két éven keresztül tanulmányozzák és online módon is tanulják.

* A tanfolyam jóváhagyásra szorul.

Tanfolyam követelmények

A hallgatóknak bármilyen tudományágban 2: 2 vagy annál magasabb szintű diplomával kell rendelkezniük. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

díjak

2020 díjak: Minden hallgató évi 9 250 GBP. A díjakat a jövőbeni évekre rögzítik, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti. Ehhez a programhoz 250 GBP összegű előleg fizetendő. Felhívjuk figyelmét: mivel ezt a kurzust csak azok vehetik igénybe, akik már rendelkeznek egyetemi végzettséggel, ez nem jogosult hallgatói kölcsönre.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb