LLB (Hons) Senior Online állapot * (* jóváhagyásra jogosult)

Általános információk

Program leírás

LLB (Hons) Senior Online állapot * (* jóváhagyásra jogosult)

Az LLB (Hons) Senior Status Online * kifejezetten azoknak a hallgatóknak tervezett diploma, akik már rendelkeznek diplomával és csak két év teljes munkaidőben szeretnének megszerezni egy képesítő jogi diplomát. Tanulmányozni fogja az összes szükséges modult egy képesítő jogi diplomához, és rugalmasan választhatja ki a második évben három LLB tanfolyamot. Ezt az online diplomát ugyanazok a tapasztalt professzionális oktatók oktatják, mint a campuson működő LLB-k. Gyakorlati hangsúlyt fektet a foglalkoztathatósággal a tanfolyamba. Az LLB (Hons) Senior Status Online diplomát a tengerentúli diplomás hallgatók érdekelhetik, mivel ezzel a diplomával bizonyos mentességeket élvezhet otthoni joghatósága alatt - javasoljuk, hogy a vállalás megkezdése előtt ellenőrizze az esetleges mentességeket az Ön otthona területén. a tanfolyam, különösen, hogy ezt 2 év alatt és online tanulmányozzák. A 2020-as Országos Hallgatói Felmérésben a Jogi Egyetem az egyetemek között az első helyen állt az általános hallgatói elégedettség szempontjából Angliában.

* A tanfolyam jóváhagyásra szorul.

Tanfolyam követelmények

A hallgatóknak bármilyen tudományágban 2: 2 vagy annál magasabb szintű diplomával kell rendelkezniük. A kurzus megkezdésekor 18 év alatti, de 17 évesnél fiatalabb hallgatók vehetnek részt. Nemzetközi belépési követelmények: Az IELTS 6.5-rel vagy annál magasabb szintű angol nyelvi szint, mindegyik komponensben legalább 6,0.

díjak

2021. szeptemberi díjak: Minden hallgató évi 9 250 font. A díjak a következő tanulmányi évekre zárolva vannak, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fogja fizetni. Ehhez a programhoz 250 font összegű letét fizetendő.

Felhívjuk figyelmét: mivel ezt a kurzust csak azok vehetik fel, akik már rendelkeznek egyetemi diplomával, ez nem jogosult egyetemi hallgatói kölcsönre.

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb