LLB (Hons) QLD - (Arden Egyetem)

Általános információk

3 locations available

Program leírás

LLB (Hons) QLD - (Arden Egyetem)

122305_unnamed.jpg

 • Tárgykör: Kriminológia
 • Szint: egyetemista
 • Egyetem: Arden Egyetem
 • Város: Birmingham, London, Manchester

Miért válassza az Arden Egyetemet?

 • Úgy gondoljuk, hogy itt, az Ardeni Egyetemen mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy tanuljon.
 • Arden szenvedélyesen szeretne hozzáférni a felsőoktatáshoz, amely illeszkedik a mozgalmas, modern életéhez.
 • Arden hozzáférést kínál diplomákhoz, mesterképzésekhez és MBA programokhoz
 • Diákjaink 18 és 80 év közöttiek, mert mind a helyszínen (az Egyesült Királyságbeli Tanulmányi Központjainkban), mind az interneten támogatjuk őket.
 • Büszkék vagyunk arra is, hogy nem szokásos belépést kínálunk, ami azt jelenti, hogy figyelembe veszik az Ön szakmai tapasztalatait és korábbi képesítéseit.
 • Az Ardenben tartott összes tanfolyamunk nagy hangsúlyt fektet a foglalkoztathatóságra, és ezek közül sokat a szakmai testületek akkreditáltak.

Vegyes tanulás az ardeni egyetemen

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Mi az összetett tanulás az ardeni egyetemen?

Szeretne egy diplomát tanulni, de úgy érzi, hogy nincs ideje ideje beilleszteni az életébe? Az Arden Egyetem vegyes tanulási tanfolyamai kombinálják az innovatív online tanulást a hagyományos, személyes szemináriumokkal, így rugalmasabb módszert kínálnak a tanuláshoz.

Hogyan működik?

A személyes órákat részidős kurzus formájában szállítják, de a kiegészítő független online tanulással 3 év alatt teljesítheti diplomáját *. Ez a kevert megközelítés azt jelenti, hogy bármikor, bárhol tanulhat, és az oktatókkal és a támogató csapatokkal kapcsolatba léphet az osztálytermen kívül, online vagy telefonon.

Mikor tanulhatok?

Ha hetente mindössze 8 órás órákat igényel a választott brit tanulmányi központban, akkor lehetősége van kiválasztani, hogy mikor szeretne tanulni: hétköznapokon, este vagy hétvégén.

 • Hétköznapok: hetente 2 nap 9.00–13.00 vagy 13.30–17.30 között
 • Este **: heti 2 este 17.30–21.30
 • Hétvégén: szombaton

Hol tanulhatok?

Az Egyesült Királyságban, 5 Birdenhamben, Londonban és Manchesterben található Arden tanulmányi központtal, hisszük, hogy tudunk egy olyan tanulási lehetőséget kínálni, amely megfelel a legtöbb életmódnak.

Tehát függetlenül attól, hogy teljes munkaidős szülő vagy, a hónap alkalmazottja vagy, vagy csak nem akarja a más egyetemek által kínált hagyományos tanulási módszereket, az Arden Egyetemen a Blended Learning az összes rugalmasságot és támogatást kínálja, fit tanulmány az élet körül.

Vessen egy pillantást a kínált tanfolyamokra, és beszéljen az Ulearn egyik Ulearn tanácsadójával a Live Chat funkción keresztül, vagy töltse ki a nyomtatványt, és valaki felveszi a kapcsolatot.

* 4 év, ha az alapítási évet veszik.

** Csak kiválasztott központok és tanfolyamok.

Rugalmas beviteli dátumok

Az Arden Egyetemen nem kell szeptemberben elkezdenie diplomáját, mint a legtöbb más egyetemen. 5 különböző bevételt kínálunk egész évben, így elkezdheti a kurzust az Ön számára megfelelő időben, és megfelel a kötelezettségvállalásainak.

A hallgatók bevitelének dátumai

 • szeptember
 • november
 • február
 • április
 • június

Mennyibe fog kerülni?

A kurzusdíj csupán 6000 font évente, ami 3000 fontnál olcsóbb, mint az Egyesült Királyság többi egyeteme.

A tanfolyam évente 3000 font körül olcsóbb, mint a nappali tagozatos egyetemre járás, és azt a hallgatói pénzügyeknek nevezett kormányzati program finanszírozza, ami azt jelenti, hogy nem kell előre fizetnie semmit a kurzusért.

Ha elkezdi keresni több mint 25 000 GBP-t évente, akkor havonta 30 GBP-t fizet vissza, és ha már nem keres több, mint 25 000 GBP-t, akkor ez a tranzakció automatikusan leáll.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Tovább

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Kevesebb
Halifax , Birmingham , Ealing londoni kerületében , Manchester , Dundee , Greenwich királyi körzete , Gillingham , Court Yard , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Több Kevesebb