Master Jog

A Master program a törvény kínál a szakemberek a doboz elősegíti, hogy megszilárdítsa és megszerezni kompetencia azoknak az ismereteknek az éppen szükséges szakmai kiválóság teljesítmény egy jelölt integrációs folyamatokat, a regionalizáció és a globalizáció gazdasági akadémiai környezetben .

Ez egy mesteri, amely lehetővé teszi a mélyebb ismeretek a jog, nyitott görbéket a problémák megoldásához, és elemzése különleges helyzetek fegyelmi és interdiszciplináris, vagy profi, mely asszimiláció vagy az előirányzat a tudás és készségek elsajátítása a jobb teljesítmény . Ezt úgy érjük el tanulmányi és szimulációs esetekben megoldása valós problémák, és elemzését a kortárs kérdéseket.

A program célja, hogy növelje az aktív részvételt a vizsgálatban, amely várhatóan megoldásához társadalmi, állami és vállalati problémákat.

Pályakezdő a mester is elmélyítsék kutatás egy PhD-program egy olyan külföldi egyetemek, amelyek az egyetem Sergio Arboleda kifejlesztett tudományos együttműködési megállapodásokat.

Az egyetemi rendszer Studies (SAE) Sergio Arboleda University szerint a belső szabályzatok, a diplomások és nem diplomások, jóváhagyása néhány egyetemi hitelek már befejezett más doktori programok törvény.Célozza meg:

Jogászok, tanárok és kutatók, kérve, hogy elmélyítsék az állami jogi vagy üzleti jogi, a vezetői képességek és érdeklődés alkalmazása tudásukat közkinccsé vállalati kapcsolatok, a tanítás és a kutatás.célkitűzések:


A Master of Law irányul támogatása és frissítése a szakmai tevékenység, valamint a kutatás ösztönzése és az oktatásban.

A konkrét célkitűzések:

  • Frissítse és ismeretek elmélyítése érintettek a gyakorlatban.
  • Tudományos programok előkészítése minősített graduális és posztgraduális tanárok.
  • Vonat kutatók, akik a termelés növelésére a jogi ismeretek.
Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

1 további kurzus Universidad Sergio Arboleda »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date