LL.M. külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek számára

Általános információk

2 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Áttekintés

Erős rangsor. Személyes figyelmet. Legmagasabb érték. Keress egy LL.M. a Temple University Beasley School of Law , ahol a JD hallgatókkal együtt tanfolyamokat vesz, egy 1974-ben létrehozott szoros közösség részévé válnak, és megfizethető Philadelphia városában élnek, stratégiailag New York és Washington DC között. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon a Temple családhoz, hogy elősegítse karrierjét.

128086_Proximity.jpg

A Temple Law Master of Law (LL.M.) programja már régóta nagy sikerrel oktatja a nemzetközi ügyvédeket. Ma több mint 600 LL.M. A diplomások a templomi jogi képzettségükkel gyakorlatot folytatnak és tanítanak az egész világon.

The LL.M. külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek programja nemzetközi tevékenységet folytat:

  • Ügyvédek
  • Legutóbbi jogi diplomások
  • Kormánytisztviselők
  • Vállalati jogi tanácsadás
  • Egyéb jogi szakemberek

A hallgatók diplomát szereznek az amerikai jogban, megismerik az amerikai jogrendszert, és a globális piac vezetőikké válhatnak. A hallgatók két vagy három félévben vehetnek részt, a hallgató személyes és szakmai céljaitól függően.

Miért válassza az LL.M. külföldi képzésű ügyvédek számára a templomi törvényben?

A Temple Law az USA 50 hírének és a World Report által az 50 legjobb amerikai jogi iskolának van besorolva . Emellett következetesen a Nemzetközi Jog, Jogi Kutatás és Írás, valamint A Trial Advocacy rangsorában is szerepel, más specialitások között. A Temple Law neves professzorainak teljesítménye, támogatása és elkötelezettsége a hallgatók kiemelkedő karrierekre való felkészítése.

A Templenek két nemzetközi egyeteme van Tokióban és Rómában, ahol LL.M. a hallgatók képesek lehetnek tanulni. A kar több mint fele a templomi külföldi egyetemen tanított, bemutatva globális érdekeiket és érzékenységüket a nemzetközi hallgatók igényeivel szemben.

Kiváló elhelyezkedés

A Temple Law Philadelphiában található, az Egyesült Államok hatodik legnagyobb városa, kényelmes helyen, New York City és Washington DC között. A megélhetési költségek Philadelphiában alacsonyabbak, mint más keleti partvidéki városoké. A hallgatók megtakaríthatnak megélhetési költségeket, miközben jogi tanulmányaikat folytatják és hálózatba lépnek egy nagyvárosban. Philadelphia az első UNESCO világörökségi város az Egyesült Államokban, és a National Geographic éppen az egyik legfontosabb város, amelyet 2020-ban meglátogatnak az Egyesült Államokban.

Testreszabott tanterv

Önnek lehetősége van szabadon megtervezni az érdeklődésre szabott tanulmányi programot. A hallgatók két előírt kurzust vesznek igénybe: Bevezetés az amerikai jogba és jogi kutatás és írás, majd választhatnak több mint 180 amerikai és nemzetközi jogi tanfolyam közül, amelyeket évente kínálnak, hogy megfeleljenek a fejlett írásbeli és választható követelményeknek.

JD programátviteli lehetőség

Érdekelt LL.M. A hallgatók bizonyos kritériumok teljesítése esetén átvehetnek a Juris Doctor (JD) programba. További információkért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Felvételi előfeltételek

A hallgatóknak bizonyítaniuk kell, hogy rendelkeznek:

  1. Korábbi jogi képzés: Ahhoz, hogy felvételt szerezzen az LL.M. program, akkor az Egyesült Államokon kívül első fokú jogi diplomát (például LL.B.) szereznie kell.
  2. Angol nyelvtudás: Az angol nyelvtudás bizonyítása az alábbiak megszerzésével:
  • 88 a TOEFL-en (jelentés kódszáma 2906-03);
  • 6,5 az IELTS-en (egyetlen sávszáma 6,0 alatt van); vagy
  • Nyújtsa be a mentesség iránti kérelmet, ha anyanyelve angol, vagy diplomát szerzett olyan intézménytől, amelyben az angol az elsődleges oktatási nyelv.

Az őszi félévre jelentkezés határideje április 15. Kérésre meghosszabbítható.

Feltételes belépés

Azoknak a pályázóknak, akik egyébként tudományos végzettséggel rendelkeznek, de kissé elmaradnak a kívánt pontszámoktól, felvételi feltétele lehet az Egyesült Államok nyári angol nyelvű képzési programjában való részvétel. A feltételes belépéshez általában a hallgatóknak meg kell szerezniük a TOEFL 80 pontot vagy az IELTS együttes eredményét 6,0 (egyetlen szalag pontszáma sem lehet alacsonyabb, mint 5,0).

A hallgatók részt vehetnek ezekben a kurzusokban a Temple amerikai nyelv és kultúra központjában (korábban az Intenzív Angol Nyelvi Program néven). További információkért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal pr ... Tovább

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal profession with the highest level of skill possible, with a firm commitment to principles of professional responsibility, and with a sense of personal obligation to lead and to serve the communities in which they live and practice. Kevesebb
Philadelphia , Róma + 1 Több Kevesebb