LL.M. hét különlegességben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Ha készen áll arra, hogy a következő lépést tegye a jogi karrierjében, akkor az IU McKinney School of Law-ben szerzett jogtudományi diplomát is segíthet.

Az LL.M. a programnak több célja van:

 • a jelenleg gyakorló amerikai ügyvédeknek olyan helyet biztosítanak, ahol meg tudják erősíteni a készségeiket és mélyíteni tudásbázisukat egy adott témában.
 • ez segít más országok engedélyezett ügyvédjeinek megismerni az amerikai törvényeket az Egyesült Államokban az Ügyvédi Kamarának való átadásra való felkészülés során.
 • a jogi tudósok számára célirányos tantervet biztosít, akik érdeklődnek a tudás fejlesztésében egy adott jogterületen annak érdekében, hogy felkészüljenek az SJD / Ph.D. jogi és tudományos karrier.

McKinney LL.M. a pályázókat az LL.M. program kiválasztása előtt.

Az orientáció során az újonnan felvett LL.M. a diákoknak lehetőségük van arra, hogy beszéljenek a karokkal, a személyzettel és a diákokkal a különböző műsorszámokról, majd egy tudományos tanácsadónak, aki eldönti, hogy melyik pálya felel meg legjobban az egyes diákok karriercéljainak és érdekeinek. A pálya választásai a következők:

LL.M. a tanfolyamokat bírák, bírák és egy főügyész tanítják

Jogtudományi hallgatóink a világ minden tájáról érkeznek, hogy tanulmányozzák az állam által kínált legjobbakat. Tanfolyamok az LL.M. a közelmúltban tanították:

 • Steven David igazságszolgáltatás, '82, Indiana Legfelsőbb Bíróság
 • Robert D. Rucker igazságszolgáltató, Indiana Legfelsőbb Bíróság
 • John G. Baker bíró, Indiana Fellebbviteli Bíróság (volt főbíró)
 • Greg Zoeller, Indiana főügyész

LL.M. tanuló, 24 kreditet teljesít . Ha teljes munkaidőben vesz részt, akkor egy éven belül teljesítheti diplomáját. A külföldi diákok tudomásul veszik, hogy a vízumszabályok teljesítéséhez tizennyolc hónapon belül be kell fejezni.

Azonban, ha Ön hazai diák, akkor akár három tanév is teljesítheti a fokozatot, és részmunkaidőben vagy esténként osztályozhat.

Az LL.M. program tartalmazza:

 • Területspecifikus tanfolyamok a választási lehetőségek széles skálájával
 • Externships, klinikai kurzusok vagy pro bono jogi szolgáltatás és opcionális gyakorlati képzési lehetőségek
 • Kutatási komponens és diplomamunka (választható az amerikai külföldi ügyvédi törvényhez)
 • Haladó angol, mint második nyelv (ESL) utasítás (a jogiskola 50% -os ösztöndíjat biztosít ezekhez a tanfolyamokhoz, ha szükséges)
 • Az alkalom, hogy az értekezését, ha egy disszertáció pályán, az Indiana Egyetem ScholarWorks hálózatán közzéteszik. Ez a hálózat teszi a kutatást az ügyvédek és a jogi tudósok számára világszerte.

Műsorszámok

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical tra ... Tovább

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical training, hard work and fun, in a challenging yet supportive environment. Kevesebb