LL.M. az európai és nemzetközi jog - célterülete a külkereskedelem és a befektetési törvény

Általános információk

Program leírás

A Saarlandi Egyetem Europa-Institut egy éves mesterképzést kínál európai és nemzetközi jogban, hat modullal: 1. modul: az európai integráció és a 2-6. Emberi jogi védelem és informatikai jog (2019/2020. Téli félévtől kezdetben csak németül).

Példa: Fókuszban a Külkereskedelmi és Befektetési törvény

Ez a prioritás a területen, hogy a gazdaság globalizációja, különösen a következő területeken: kereskedelem, a beruházások és a tőke, az egyik. Ő közvetíti átfogó általános események, mint például a Nemzetközi Kereskedelmi, Befektetési és nyersanyagok törvény és más kiválasztott részein a nemzetközi gazdasági szakjogász ismeretek és készségek nukleáris ügyekben a nemzetközi gazdasági jog. Különös hangsúlyt helyeznek a lényeges, hogy a megértés a nemzetközi és európai joggyakorlat elismeri a transzdiszciplináris együttműködés a jog és a közgazdaságtan. Az illetékes szervek által nyújtott képzések választás külkereskedelmi törvény az Európai Unió és tagállamai, az egész anyag WTO jogának (különösen a GATT, a GATS és TRIPS-megállapodás) a harmonizáció a nemzeti kereskedelmi jog és jogi területeken, amelyek fokozott kapcsolatban nemzetközi kereskedelem speciális jelentése jönni (mint a jobb pénzügyi felügyelet), valamint a nemzetközi monetáris politika és a nemzetközi gazdasági szankciók.

Főbb jellemzők

 • Egyéves Master program az európai és nemzetközi jog
 • A program lehet kitölteni a német és / vagy angol nyelven
 • Hat modul áll rendelkezésre: 1. modul: Európai integráció és 2-6 modulok az európai üzleti jog, nemzetközi kereskedelem, nemzetközi vitarendezés, európai és nemzetközi emberi jogi védelem és informatikai jog (2019./2020. Téli félévtől kezdetben csak német nyelven)
 • A nemzetközileg is elismert címet "Master of Laws" (LL.M.)
 • Magasan képzett szakemberek tudomány és az ipar
 • Hands-on tanítás magas oktatási színvonal
 • 75 diák közel 40 nemzet
 • Field utak az európai és nemzetközi intézmények
 • Intenzív felügyelet a csapat az európai Intézet
 • eV nemzetközi hálózaton keresztül az Alumni Association EVER
 • Különleges felkészülés az európai és nemzetközi munkaerő-piaci

szakosodás

A program egy alapmodulra (1. modul) és öt fókuszterületű modulra osztható (2 - 6 modul). A 7. modul tartalmazza az értekezés írását.

 • 1. modul - az európai integráció
 • 2. modul - prioritási terület Európai Gazdasági Jogi
 • 3. modul - prioritási terület Külkereskedelmi és Befektetési törvény
 • 4. modul - prioritási terület vitarendezés
 • 5. modul - prioritási terület az európai és a nemzetközi emberi jogok védelme
 • 6. modul: IT jog (2019./2020. Téli félévtől kezdetben csak németül)
 • 7. modul - Diplomamunka

Minden egység magas fokú specializációt kínál az európai és a nemzetközi jogban gyorsan növekvő szakterületeken. A mesterképzésen kívül akár két szakterületet is szerezhet, pl. LL.M. a külkereskedelmi és befektetési jogban vagy a nemzetközi vitarendezésben.

 • külkereskedelmi és befektetési jog.

kreditpont

Összességében megszerezni a tudományos program legalább 45 kreditpont. lehet ismét a diplomamunkám 15 kreditpontot és oda összesen 60 kreditpont.

felvételi követelmények

Felvételi követelmények egy alkalmazást az Europa-Institut vannak a Master program az európai és nemzetközi jog

 • Zárt jogi vagy hasonló nagyfokú (Economics, Társadalomtudományok) egy német vagy külföldi egyetemen
 • Proof alapos ismerete Német és / vagy angol nyelven.

További információ a www.europainstitut.de/bewerbung címen található

Alkalmazási eljárások és határidők

A tanulmányi program minden esetben kezdődik a téli félévre. A pályázati határidő minden év július 15-e. A késői alkalmazások szeptember 30-ig lehetségesek. A tanulmányi helyek száma korlátozott. A jelöltek kiválasztása a szakmai képesítés és alkalmassági kritériumok alapján történik.

tandíj

Tandíjat 5600 euró tanévenként (2800 euró szemeszterenként).

további adminisztratív díjat kell fizetni, hogy az egyetem a Saarland. Annak érdekében, hogy a diákok jogosultak a kártya, amely lehetővé teszi ingyenesen használhatják a tömegközlekedési Saarland és balesetbiztosítást. Sőt, az megerősíti a hallgatói jogviszony, és így fel lehet használni a hallgatói kedvezmények.

Online jelentkezés

Az Europa-Institut van egy online alkalmazás:

www.europainstitut.de/onlineapplication

tanúsított kiválóság

Az Europa-Institut által támogatott Foreign Office, a Szövetségi Oktatási és Kutatási az Európai Bizottság és a Német Akadémiai cseregarancia. Ez jellemzi a magas oktatási színvonal, szoros kapcsolat és rendszeres cserék és az intézmények az Európai Unió, az Európa Tanács és a Foreign Office.

Ennek része az akkreditációs rendszer, a University of Saarland óta Europa-Institut vizsgálta nagymértékben a nemzetközi akkreditációs ügynökség ACQUIN és igazolt. Az akkreditációs program volt az Europa-Institut hivatalosan igazolja, hogy ez áll a kiváló kutatási és magas színvonalú oktatásban.

Az Europa-Institut is kapott a sikeres nemzetközi stratégia gazdája program „Certificate for Quality nemzetközivé (Cequint)”.

A Saarland Egyetem

Mi egy modern egyetem a dinamikus háromszög Németország, Franciaország és Luxemburg. Nemzetközi hagyomány: Az alapítvány a University of Saarland 1948 volt egy francia-német vegyesvállalat. Ma Saarbrücken és Homburg tanulmány körül 17,300 fiatalok mintegy 18 százaléka közülük külföldről érkezik. A campus zöldövezetben, sport- és kulturális tevékenységek, valamint a kávézók és éttermek biztosítanak amellett, hogy a tanulmányi és kutatási a pihenésre, kikapcsolódásra. És ICE hogy mindössze két óra alatt Saarbrücken Párizsba.

Utoljára frissítve júl. 2019

Az iskoláról

The Europa-Institut at Saarland University is the second oldest institution of its kind in Europe. For more than six decades, the Europa-Institut has been excellently educating young academics from al ... Tovább

The Europa-Institut at Saarland University is the second oldest institution of its kind in Europe. For more than six decades, the Europa-Institut has been excellently educating young academics from all over the world in European and international law. Kevesebb