LL.M. Brooklynban - az Innovációs és Kulturális Epicentrum

Éljen és tanuljon Brooklynban, a folyamatosan fejlődő nemzetközi kulturális és innovációs központban. Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjától és a Silicon Alley-tól, a tech start-up központoktól. Merüljön el egy valós tanulási környezetben, ahol az LL.M. a diákok mind szakmai, mind személyesen nőnek.

117857_brooklawllm.png

LL.M. A Brooklyn Law School diákoknak lehetőségük van arra, hogy összpontosítsák az általános amerikai jogot, az üzleti jogot, a szellemi tulajdonjogot vagy a menekült- és bevándorlási törvényt. Az LL.M. A tanterv a külföldön képzett ügyvédeket az USA jogi diskurzusának megszerzéséhez szükséges ismeretekkel és a saját országukban gyakorolt gyakorlati készségeik növelésével biztosítja. LL.M. A program tovább megfelel a New York-i Állami Bárvizsgára való ülésre vonatkozó követelményeknek. Mint engedélyezett ügyvéd több joghatóságban, Ön a 21. század globális ügyvédje lesz.

Innovatív LL.M.-vel. A több mint egy évszázados kiválóságot támogató program megfelel az új jogvilág igényeinek.

117858_LLM_composite.jpgCsatlakozzon New Yorkban, a Pénzügyi és Innovációs Epicentrumhoz

# 2 legjobb szavazás a teljes LL.M. A New York-i Jogi Lapban

Brooklyn Law School LL.M. A program a New York-i Jogi Napló „Legjobb híressége” címmel került bevezetésre, hogy a # 1 vagy a # 2 Legjobb Általános LL.M. Program öt év múlva. Programunk célja, hogy segítse a külföldön kiképzett ügyvédeket, hogy felfedezzék az amerikai jogot, kapcsolódjanak más nemzetközi ügyvédekhez, világszínvonalú karunkhoz, és több mint 23 ezer alumnához. Ezeket a kapcsolatokat LL.M. a diákok munkája klinikáinkban, externships és pro bono projektekben, valamint az általunk létrehozott szabadidős közösségben. Brooklyn Law School egy egyedülálló programot hozott létre, amely segíti a diplomások fejlesztését a jogi oktatásuk és karrierjük előmozdításához.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus Brooklyn Law School »

Utoljára frissítve Július 9, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,993 USD
hitelóránként
Deadline
feb. 1, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
End Date
Május 2021
Jelentkezési határidő
feb. 1, 2020

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
feb. 1, 2020
End Date
Május 2021

Your LL.M. at Brooklyn

Your LL.M. at Brooklyn Law School