LL.M. az amerikai és a transznacionális jogban (online)

Általános információk

Program leírás

Keressen online LL.M. amerikai nyelven

Nézze meg, miért az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált University of Dayton School of Law az a hely, ahol megszerezheti LL.M. és megtudja, hogyan lehet ezt megtenni anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát.

A program kiemeli

2019 januárjától kezdve University of Dayton School of Law teljesen online lehetőséget kínál a hallgatók számára az LL.M elvégzéséhez. diplomája az amerikai és a transznacionális jogban.

Online LL.M. A program legfontosabb eseményei:

 • Az Egyesült Államok jogára és az Egyesült Államok jogi gyakorlatára összpontosító tanterv;
 • Valamennyi kurzus (100%) online aszinkron formátumban, lehetővé téve a hallgatók számára a tanfolyam tartalmának elérését azoknak a napoknak és időknek a számára, amelyek a legmegfelelőbbek;
 • Évente három szemeszter januárban, májusban és augusztusban;
 • Keress diplomát mindössze 1 naptári évben (három félév);
 • Online LL.M. a tanterv összhangban van mind a kaliforniai, mind a washingtoni állami sávvizsgák jelenlegi követelményeivel *;
 • Nagyvonalú részleges tandíjak;
 • Ingyenes online olvasási anyagok az egyes tanfolyamokon belül (tankönyvek nem szükségesek);
 • Ingyenes kiegészítő online tanulmányi források (szerezzen „előnyt” az oszlopvizsgán);
 • Ingyenes karrier szolgáltatások, akadémiai siker és könyvtári támogatás minden online LL.M számára. hallgatók számára;
 • Tanfolyamok elismert professzorok és jogi szakemberek által tanított, online platformon tanított tapasztalatokkal.

Látogasson el a gyakran ismételt kérdésekre , hogy többet megtudjon a programról, az alkalmazási folyamatról, a bárról és a karrier lehetőségekről.

* A bárfelvételi jogosultsági követelmények államtól függően változnak. A Dayton Law nem garantálja a bárházi belépést. A hallgatók felelőssége, hogy kapcsolatba lépjen az állami sávval, hogy meghatározzák a jogosultságukat.

Online LL.M.- hallgatói profil

Ez az online LL.M. A program elsősorban a külföldi képzettséggel rendelkező jogi egyetemi diplomások számára szól:

 • Karrier a globális joggyakorlatban (például vállalkozás, bevándorlás, kereskedelem, beruházás, szellemi tulajdon, stb.);
 • Tudjon meg többet az amerikai jogról és a jogi gyakorlatról;
 • Út megteremtése az amerikai sávok jogosultságához;
 • Jogi diplomát szerez egy ABA által akkreditált amerikai jogi iskolában.

Mivel a program 100% -ban online, a hallgatók megszerezhetik diplomáját, és szakmailag és tudományos szempontból is megtehetik a következő lépést anélkül, hogy bármikor el kellene hagyniuk munkahelyüket, otthonaikat vagy családjukat.

Ingyenes alkalmazás

A Dayton Law elkötelezett a megfizethető, minőségi online jogi oktatás iránt. Lépjen kapcsolatba az online LL.M. Programmenedzser, Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu), hogy többet megtudjon az ingyenes pályázati folyamatról és az előzetes ösztöndíj értékeléséről. Részleges tandíjas ösztöndíjak állnak rendelkezésre. Pénzügyi támogatás érhető el az amerikai állampolgárok és a támogatható nem állampolgárok számára is.

Egyesült Államok jogi gyakorlati igazolása

Az LL.M keresése mellett diploma, az online LL.M.Programot három éven belül befejező hallgatók szintén (felár nélkül) bizonyítékot szereznek az Egyesült Államok jogi gyakorlatában .

Az amerikai jogi gyakorlati tanúsítvány előnyei:

 • Lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fejlesszék tudásukat és tudásukat egy adott jogi területen anélkül, hogy további idő vagy oktatás igényelnék.
 • A hallgatók piacképesebbé válnak a munkaadók és az ügyfelek számára kompetenciájuk, elkötelezettségük és képzésük igazolásával.
 • Biztosítja, hogy a hallgatók elismerést kapjanak egy speciális tanfolyam sikeres elvégzéséért.

Bárvizsga - Kalifornia és Washington

Az online tanfolyamok nyitva állnak mind az Egyesült Államok, mind a külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek számára, és elsősorban külföldi képzettséggel rendelkező diplomások számára készültek, hogy jobban megismerjék az Egyesült Államok jogát és az Egyesült Államok jogi gyakorlatát, valamint az akadálymentesség lehetséges útját.

A hallgatók megalapozott ismeretekkel rendelkeznek a jogterületen, amelyet leggyakrabban tesznek fel a sávvizsga során, valamint gyakorlati tapasztalatokat szereznek a jogi írásban és a kommunikációban a sávvizsga során bevizsgált és az Egyesült Államok joggyakorlatában alkalmazott gyakorlatokban. Az online tanterv összhangban van a kaliforniai és a washingtoni állami sávvizsgák jelenlegi követelményeivel. *

* A bárfelvételi jogosultsági követelmények államtól függően változnak. A Dayton Law nem garantálja a bárházi belépést. A hallgatók felelőssége, hogy kapcsolatba lépjen az állami sávval, hogy meghatározzák a jogosultságukat.

Rugalmas, aszinkron formátum

Minden tanfolyamot aszinkron online formátumban kínálnak évente három félévben (ősz, tavasz, nyár). A nem ABA által akkreditált jogi iskolák diplomáival (ideértve a külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédeket is), akik első fokú jogi diplomával vagy azzal egyenértékűnek rendelkeznek, 12 tanfolyamot (30 kredit) kell elvégezniük az LL.M keresése érdekében. fokozat. A tanfolyam elérhetősége és a szekvenálás alapján a hallgatók a 30 kredit teljesítését akár egy év alatt (3 félév) teljesíthetik.

Az olvasási anyagok online és ingyenesen állnak rendelkezésre, minden kurzuson belül. Az osztálybeszéd és az eszmecsere ösztönzése érdekében minden tanfolyam interaktív összetevőket tartalmaz, ideértve a heti irodai órákat, a vitafórumokat, a közleményeket, az online online áttekintéseket és még sok minden mást!

Online tanfolyamok: (12 tanfolyam - kredit összesen 30)

Alaptanfolyamok - Kredit

Ár

A University of Dayton School of Law tandíjat számít fel hitelóránként, nem pedig tanévenként. A 2019–2020-as tanév hitelórájának költsége 1,207 USD. Részleges tandíj ösztöndíjak - Kapcsolat Online LL.M. Programmenedzser Margaret Ioannides (mioannides1@udayton.edu) ingyenes előzetes ösztöndíjértékelésért.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a ... Tovább

The School of Law is a part of the University of Dayton, which was founded in 1850 and is recognized as a top-tier national university and one of the 10 best Catholic universities in the nation. As a Catholic, Marianist institution, the University of Dayton is committed to producing graduates who uphold the highest professional standards. Kevesebb