LL.M. az Egyesült Államok jogi tanulmányaiban

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

The LL.M. Az Egyesült Államok jogi tanulmányai a St. John's Law School külföldi jogi iskola végzősei számára egy célzott tanulmányi program, melynek célja az a tudás és készségek megadása, amelyek szükségesek a New York-i ügyvédi vizsga átadásához és a gyakorlat sikerességéhez ebben a fontos joghatóságban. A kétéves LL.M. résztvevőjeként az Egyesült Államok Jogi Tanulmányai programjában 24 kredit szerezhető be, beleértve:

 • Két kredit a bevezetés az amerikai jogba
 • Öt kredit az amerikai jogi elemzés, írás és kutatás területén
 • Három kredit szakmai felelősségvállalás

Tizennégy kreditet fog keresni a New York-i ügyvédi vizsga tárgyát képező tantárgyakon, valamint a Law School JD programjában kínált egyéb tanfolyamokon is. Nyomatékosan javasoljuk, hogy ezeket a kreditöket vagy azok nagy részét a New York-i bárvizsgaon tesztelt tárgyakon vegyék figyelembe. Minden LL.M. az Egyesült Államok jogi tanulmányait a Law School-ban tartják, amely a St. John's University festői és dinamikus Queens campusán található.

Bridge

A kulcsok a New York-i bárhoz

New York ad otthont a világ legfontosabb ügyvédi irodáinak és vezető ügyvédeinek minden gyakorlati területen. Ez a jogi szakma központja és szíve. The LL.M. Az Egyesült Államok jogi tanulmányait a St. John's Law School külföldi jogi iskola végzősének célja egyetlen célra szolgálja: felkészítse a New York-i ügyvédi vizsga átadására, és felvételi jogot szerezzen ezen a páratlan joghatóságon belül a jog gyakorlására.

Diákként ebben a programban:

 • Tanuljon New York legjobb tudományos ügyvédeitől és legtapasztaltabb gyakorló ügyvédeitől
 • New York City-ben él, az Egyesült Államok pénzügyi, kulturális és kereskedelmi fővárosában és egy igazi világvárosban
 • Készüljön fel a sávvizsgara egy olyan programban, amely szorosan arra összpontosít, hogy felkészüljön a kihívásokra

The LL.M. az amerikai jogi tanulmányoknál, a St. John's-nál ezeket és még sok más lehetőséget kínál Önnek a jutalmazó jogi karrier New Yorkban és a gyakorlati lehetőségek világában, amelyhez New York-i ügyvédként férhet hozzá.

Belépés

Felvétel a LL.M. az amerikai jogi tanulmányok programjában a St. John's School of Law szelektív és a korábbi jogi tanulmányok kiválóságán alapul. A tudományos ösztöndíj bizonyítékait, valamint a szakmai eredményeket figyelembe veszik. The LL.M. A program célja, hogy korlátozottan beiratkozik, hogy gazdagítsa az egyes LL.M tapasztalatok minőségét. jelölt.

Jogosultsági
Bármely külföldi jogi iskola végzettsége (JD, LL.B. vagy azzal egyenértékű), amely nem USA jogi iskolából származik, és amelyet az alapítás és székhely országában elismernek.

Angol nyelvtudási tesztek
Az LL.M jellege miatt Az USA Jogi Tanulmányainak programjában elengedhetetlen, hogy minden hallgató magas szintű megértést, valamint szóbeli és írásbeli kifejezést nyújtson angolul. A külföldi diplomásoknak (az ausztráliai, az angol nyelvű Kanada, Írország, Új-Zéland és az Egyesült Királyság hallgatóinak kivételével) meg kell tenniük az angol nyelv idegen nyelvvizsgáját (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsgáló rendszert (IELTS). Tesztelés a felvétel előtt.

Jogi Iskola Felvételi Tanács (LSAC) alkalmazás
The LL.M. Az Egyesült Államok Jogi Tanulmányait olyan külföldi diplomások számára tervezték, akik tudományos eredményeket mutatnak, mint az Egyesült Államok jogi hallgatóinak. A jelentkezési folyamat befejezéséhez minden külföldi hallgatónak regisztrálnia kell az LL.M.-en. Az Ügyvédi Iskola Felvételi Tanácsának (LSAC) mandátumgyűlési szolgálata.

Angol az American Law School számára
Az English for American Law School egy intenzív, négy hetes nyári tanfolyam, amelyet a St. John's LL.M hallgatók számára terveztek. olyan programok, akik nem anyanyelvűek. A kurzus célja, hogy megismertesse ezeket a hallgatókat az amerikai jogrendszerrel és annak szókincsével, ezáltal lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban vegyenek részt az LL.M. Program.

Tanfolyamok

Core US Legal Studies LL.M. Tanfolyamok (10 kredit)
Az egyetemi hallgatók az Egyesült Államok Jogi Tanulmányai programjában a következő tanfolyamokat veszi a program alaptantervének részeként:

Bevezetés az Egyesült Államok jogába (2 kredit)
LL.M. A jelöltek áttekintést kapnak az Egyesült Államok jogáról, különös tekintettel arra, hogy miben különbözik a többi nemzetétől, különös tekintettel arra, hogy a közjogi rendszer hogyan különbözik a polgári jogi rendszertől. A témák között szerepel az Egyesült Államok szövetségi államának kapcsolata és az alkotmány által garantált egyéni jogok, valamint a New York-i ügyvédi vizsga során bevezetett téma bevezetése. A fokozat a záróvizsga alapján történik.

Jogi kutatás, elemzés és írás a nemzetközi LLM-ek számára (3 kredit)
Az első tanfolyam egy két féléves sorrendben tanítja a külföldi képzésű LLM hallgatókat az Egyesült Államok jogi kutatásának, elemzésének és írásának alapvető eszközeire. A tantárgy célkitűzéseinek részeként a hallgatók erősítik képességüket az esetek elemzésére és rövid ismertetésére, hipotetikus kérdések elemzésére és megválaszolására esszé formátumban, a szokásos jogi kutatási anyagok (ideértve az eseteket, alapszabályokat és adminisztratív anyagokat) megkeresésére és megértésére, valamint az ügyfelekkel való kommunikációra és egyéb közönség írásbeli és beszélt jogi angol nyelven. A feladatok a prediktív írásra összpontosítanak. A hallgatóktól elvárják, hogy az összes kijelölt olvasási, kutatási és írási munkát időben és professzionális módon elvégezzék, és ezt tényleges osztályok részvételével bizonyítsák (a végső osztályzat 25% -a). Az írásbeli és a szóbeli gyakorlatokat és a feladatokat szintén kiosztják és osztályozzák (a végső fokozat 75% -a).

Jogi kutatás, elemzés és írás a nemzetközi LLM-k számára (2 kredit)
A második tanfolyam egy két szemeszter sorozatban, ez a külföldi képzésű LLM hallgatók számára továbbfejlesztett képzést nyújt az amerikai jogi kutatás, elemzés és írás területén. A feladatok magukban foglalják a nyílt végű jogi kutatást és a meggyőző írást. A hallgatóktól elvárják, hogy az összes kijelölt olvasási, kutatási és írási munkát időben és professzionális módon elvégezzék, és ezt tényleges osztályok részvételével bizonyítsák (a végső osztályzat 25% -a). Az írásbeli és a szóbeli gyakorlatokat és a feladatokat szintén kiosztják és osztályozzák (a végső fokozat 75% -a).

Szakmai felelősségvállalás (3 kredit)
Ez a kurzus az ügyvédek jogi, erkölcsi és egyéb felelősségeit tanulmányozza. A New York-i szakmai felelõsségvállalási kódex és az Amerikai Ügyvédi Kamara professzionális magatartási mintájának szabályai, valamint az esetek, a kötelezõ anyag, a másodlagos források és a problémák tartalmazzák az olvasatot. A tanfolyam olyan kérdésekkel foglalkozik, mint például az ügyvéd felelőssége a polgári és büntetőeljárásokban; az ügyvédek speciális problémái az egységek számára, beleértve a kormányokat és a vállalatokat; összeférhetetlenség, titoktartás és kiváltságok; tárgyalási kérdések; professzionális hirdetés és felkérés valamint az ügyvédi kötelezettségek az igazságszolgáltatás igazgatásának és elérhetőségének javítása terén. Az osztályok írásbeli feladatokon, osztálytermi gyakorlatokon és záróvizsgakon alapulnak.

New York bár választani (6 kredit)
A New York-i bírósági vizsga megszerzéséhez legalább hat kreditnek kell szereznie azokat a tantárgyakat, amelyeket a sávvizsga tesztelhet. A következő tanfolyamok a New York-i bárvizsga által tesztelt témákra terjednek ki:

 • Közigazgatási jog (3 kredit)
 • Advanced Torts (2 kredit)
 • Üzleti szervezetek (4 kredit)
 • Polgári eljárás (4 kredit)
 • Törvény kollízió (3 kredit)
 • Alkotmányjog I (2 kredit)
 • Alkotmányos jog II (3 kredit)
 • I szerződések (3 kredit)
 • II. Szerződés (2 kredit)
 • Büntetőjog (3 kredit)
 • Büntetőeljárás: Döntés (2 kredit)
 • Büntetőeljárás: Nyomozás (3 kredit)
 • Bizonyíték (4 kredit)
 • Családjog (3 kredit)
 • Szövetségi bíróságok (3 kredit)
 • Első módosítás: A véleménynyilvánítás szabadsága (2 kredit)
 • Első módosítás: vallási záradékok (2 kredit)
 • New York-i büntetőjogi gyakorlat (3 kredit)
 • New York-i gyakorlat (4 kredit)
 • Ingatlan (4 kredit)
 • Ingatlanügyletek (2 kredit)
 • Értékesítés (2 kredit)
 • Biztosított tranzakciók (3 kredit)
 • Torts (4 kredit)
 • Alapok és birtokok (4 kredit)

Egyéb választani (8 kredit)
Nyolc választható kredit közül választhat a Jogi Iskolában tanított egyéb tanfolyamok közül, amelyek érdeklik Önt, vagy amelyek elősegítik a jövőbeni joggyakorlatot. Nyomatékosan javasoljuk, hogy ezeket a kreditöket vagy azok nagy részét a New York-i sávvizsga során tesztelt tárgyakon vegyék figyelembe.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Tovább

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Kevesebb