LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Öt intézmény szervezi meg az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban . A Center for International Legal Studies (Salzburg, Ausztria) több mint 5000 ügyvédi tagot szerzett az egész világon. A Lázársi Egyetem Jogi Karának (Varsó, Lengyelország) az elmúlt hét évben első helyen állt a lengyel egyetemi karokon. Az 1635-ben alapított Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest, Magyarország) vezető jogtudományi karnak számít Magyarországon. A Lixin Egyetem Pénzügyi Jogi és Politikai Központja Sanghajban, Kínában található, a Boston University of Law (Boston, Massachusetts) 1872-ben alapították, és az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált több mint 200 jogtudományi iskola felső 25-ben.

A közép-európai helyszínek ( Budapest és Varsó ) és az ázsiai helyszín ( Sanghaj ) a kéthetes munkamenet formájával nagy előnyt nyújtanak azoknak, akik nem vehetnek el egy évet a munkájuktól, különösen az aktív szakemberektől azoktól, akik nem engedhetik meg maguknak a külföldön eltöltött idő vagy költség, illetve azoknak, akik nehézségekbe ütköznek vízumot az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz. A program célja a tapasztalt ügyvédek bevonása a szakértői kollégákkal, és a szeminárium struktúra aktív résztvevőként részt vehet a résztvevők között. Harminckét ügyvéd 13 országból , 25-65 év közötti korosztályból vett részt a 2018-as kéthetes LL.M. ülés.

Az LL.M. évente három és harminc cikluson keresztül kívánja megélni a 21 kreditet, amelyet márciusban és júniusban Budapesten és áprilisban Varsóban kínálnak. Az LL.M. egy-öt évig lehet befejezni.

LL.M. tanfolyamok tanítani angol nyelven a kar által nyújtott CILS, Lazarski Egyetem és az Eötvös Loránd. A kiválasztott résztvevők legfeljebb kilenc kreditet tudnak felvenni a júniusi Budapesten megrendezett munkameneten, a Boston Egyetem oktatói által.

A következő LL.M. ülés kerül sor március 31-április 13. 2019-ben Budapest (6 kredit), június 16-29 2019-ben Budapest (9 kredit), július 07-20 2019-ben Sanghaj (3 kredit). és 2019. október 6-19. között Varsóban (3 kredit). A 2019-es budapesti budapesti tanulmányok márciusban és Varsóban áprilisban 3800 dollár. A 2019-es fizetés 600 dollár hitelenként. A diákok általában évente egy vagy két foglalkozást vesznek részt. Az LL.M. öt éven belül be kell fejezni. Ötven százalékos tandíj és egyéb ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Az LL.M. a Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlatban elismert elsőfokú oklevéllel kell rendelkeznie, és rendelkeznie kell bizonyítvánnyal az egyetemi és szakmai kompetenciákkal. Az anyanyelvű nem angol anyanyelvűeknek ki kell mutatniuk a nyelvtudást.

Az LL.M. a Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlatban 21 kredit szükséges. A fokozat megszerzéséhez rendelkezésre álló utak:

  • Három tavaszi tanfolyam, egyet Budapesten (6 kredit) és kettő Varsóban (12 kredit) vagy kettő Budapesten (12 kredit) és egyet Varsóban (6 kredit) = 18 kredit, plusz a) Távoktatási tanfolyam (elismerés és végrehajtás (3 kredit), vagy (b) 30 óra CILS CLE (3 kredit), vagy (c) Irányított kutatási papír 15.000 és 18.000 szó (3 kredit).
  • Két tavaszi tanfolyam, egyet Budapesten (6 kredit) és egyet Varsóban (6 kredit) = 12 kredit, plusz júniusban egy Budapesten (9 kredit). A júniusi munkamenet beiratkozása korlátozott. A júniusi felvételre való felkészülés kiváló tudományos teljesítményt igényel egy tavaszi ülésszak során, és lényegesen több munkát jelent, mint a tavaszi ülések. A távoktatási kurzusok rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a 21 kreditből 6 online vagy DVD-t vagy USB-t töltsön ki.

Az alkalmazás online vagy letölthető a jelentkezési lapon.

43250_BUDA

A racionális

A közép-európai (budapesti és varsói) és az ázsiai (Shanghai) helyszínek, valamint a kéthetes munkamenet formája nagy előnyöket nyújt azoknak, akik nem vehetnek egy évet a munkájukból, különösen az aktív szakemberekből azokhoz, akik nem engedhetik meg maguknak az időt vagy egy év költsége az Egyesült Államokban és / vagy azok számára, akik nehézségekbe ütköznek vízumot az Egyesült Államokban való tanulmányozáshoz. A program célja a tapasztalt ügyvédek bevonása a szakértői kollégákkal, és a szeminárium struktúra aktív résztvevőként részt vehet a résztvevők között. Harminckét jogász 13 országból vett részt a legutóbbi kéthetes LL.M. ülés.

Beszámolók

testimonials

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai + 3 Több Kevesebb