LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban

Általános információk

3 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Négy intézmény szervezi az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban . A Center for International Legal Studies (CILS, Salzburg, Ausztria) világszerte több mint 5000 ügyvéd tagja van. A Lazarski Egyetemi Jogi Kar (Varsó, Lengyelország) az elmúlt hét évben a lengyel egyetemi jogi karok között szerepelt az első helyen. A Lixin Egyetem Pénzügyi Jogi és Politikai Központja Sanghajban, Kínában található. A Bostoni Egyetemi Jogi Iskolát (Boston, Massachusetts) 1872-ben hozták létre, és az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált több mint 200 jogi iskola top 25 közé tartozik.

A közép-európai helyek (Salzburg és Varsó) és az ázsiai helyek (Sanghaj) kéthetes munkamenettel nagy előnyt jelentenek azok számára, akik nem tudnak évet elvonni a munkájukból, különösen az aktív gyakorlók számára, azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak. egy év külföldön töltött ideje vagy költsége, és / vagy azok számára, akiknek nehézségeik vannak a vízum megszerzésével az Egyesült Államokban történő tanulmányozáshoz. A program célja, hogy a tapasztalt ügyvédeket összehozza a szakértő oktatókkal, és a szeminárium felépítése lehetővé teszi a résztvevők közötti aktív cserét. Tíz ország harmincegy ügyvéde, 25 és 59 év közötti életkorban vett részt a 2019. évi kéthetes LL.M. ülés.

The LL.M. évente négy ciklusonként 21 kredit kielégítését igényli Salzburgban júniusban, júliusban Sanghajban, augusztusban Bostonban és októberben Varsóban. The LL.M. egy-öt év alatt elkészíthető.

LL.M. A kurzusokat angol nyelven tanítják a karok, amelyeket a CILS, a Lazarski Egyetem, a Lixi Egyetem és a Bostoni Egyetem biztosít.

A 2020-2021-es tandíj hitelonként 660 USD. A hallgatók általában évente egy vagy két ülésen vesznek részt. The LL.M. a kezdéstől számított öt éven belül be kell fejezni. Két teljes tandíjas ösztöndíj és körülbelül 50% -os tandíj ösztöndíj áll rendelkezésre.

Az LL.M. a Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlatban elismert elsőfokú oklevéllel kell rendelkeznie, és rendelkeznie kell bizonyítvánnyal az egyetemi és szakmai kompetenciákkal. Az anyanyelvű nem angol anyanyelvűeknek ki kell mutatniuk a nyelvtudást.

Utoljára frissítve jún. 2020

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai + 3 Több Kevesebb