LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban

Általános információk

3 locations available
Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Négy intézmény szervezi az LL.M. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban . A Center for International Legal Studies (CILS, Salzburg, Ausztria) világszerte több mint 5000 ügyvéd tagja van. A Lazarski Egyetemi Jogi Kar (Varsó, Lengyelország) az elmúlt hét évben a lengyel egyetemi jogi karok között szerepelt az első helyen. A Lixin Egyetem Pénzügyi Jogi és Politikai Központja Sanghajban, Kínában található. A Bostoni Egyetemi Jogi Iskolát (Boston, Massachusetts) 1872-ben hozták létre, és az Amerikai Ügyvédi Kamara által akkreditált több mint 200 jogi iskola top 25 közé tartozik.

A közép-európai helyek (Salzburg és Varsó) és az ázsiai helyek (Sanghaj) kéthetes munkamenettel nagy előnyt jelentenek azok számára, akik nem tudnak egy évet elvonni a munkájukból, különösen az aktív gyakorlók számára, azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak. egy év külföldön töltött ideje vagy költsége, és / vagy azok számára, akiknek nehézségeik vannak a vízum megszerzésével az Egyesült Államokban történő tanulmányozáshoz. A program célja, hogy a tapasztalt jogászokat összehozza a szakértő oktatókkal, és a szeminárium felépítése lehetővé teszi a résztvevők közötti aktív cserét. Tíz ország harmincegy ügyvéde, 25 és 59 év közötti életkorban vett részt a legutóbbi kéthetes LL.M. ülés.

The LL.M. évente négy ciklusonként 21 kredit kielégítésére törekszik Salzburgban (2021 június) (2 ülés), Sanghajban, 2021 júliusában, Bostonban augusztusban (2021) és Varsóban, októberben (2020 és 2021). The LL.M. egy-öt év alatt elkészíthető.

LL.M. A kurzusokat angol nyelven tanítják a karok, amelyeket a CILS, a Lazarski Egyetem, a Lixin Egyetem és a Bostoni Egyetem biztosít.

137199_137157_EconomicsInstituteSalzburg.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137201_137155_LixinUniversityShanghai.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

A 2020–2021-es tandíj hitelonként 660 USD. A hallgatók általában évente egy vagy két ülésen vesznek részt. The LL.M. a kezdéstől számított öt éven belül be kell fejezni. Két teljes tandíjas ösztöndíj és számos 50% -os tandíjas ösztöndíj áll rendelkezésre.

Az LL.M. a Transznacionális Kereskedelmi Gyakorlatban elismert elsőfokú oklevéllel kell rendelkeznie, és rendelkeznie kell bizonyítvánnyal az egyetemi és szakmai kompetenciákkal. Az anyanyelvű nem angol anyanyelvűeknek ki kell mutatniuk a nyelvtudást.

Jelentkezési határidő

Általában a jelentkezéseket legfeljebb két héttel a lakossági ülések kezdőnapja előtt lehet elfogadni. Ha azonban a kérelmezőnek vízum szükséges az ülés helyszínére való utazáshoz, kérelmét legkésőbb hat héttel az ülés megkezdése előtt meg kell érkezni. Ez elegendő időt biztosít az egyetem meghívójának megküldésére, és a fogadó ország számára a vízum kiadására. Ha kérdése van a vízumkötelezettséggel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a látogatott ország nagykövetségével vagy konzulátusával.

Yorkhill Alapítvány ösztöndíjak

A Yorkhill Alapítvány ajándéka lehetővé teszi a CILS Benefactors számára két teljes képzési ösztöndíj finanszírozását, amelyek mindegyike 13 860 USD értékű, az LL.M-ben való részvételért. A pályázóknak be kell nyújtaniuk önéletrajzukat, két referencialevél és nyilatkozat útján, amely ismerteti az LL.M elvégzését. nem csupán a kérelmező számára lesz értéke, hanem a kérelmező jogi közösségének és a nagyközönségnek is. A Yorkhill Alapítvány ösztöndíja iránti kérelem benyújtásának határideje 2020. december 15.

CILS Benefactors Inc. Ösztöndíjak

A CILS Benefactors Inc. regisztrált jótékonysági szervezet, amely támogatást nyújt olyan kiválasztott országok diákjai számára, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak az LL.M részvételét. A CILS Benefactors Inc. program 2021-ben kezdődik 20 50% -os tandíjjal. A képesített hallgatók pályázatait az érkezési sorrendben kell értékelni. Az 50% -os ösztöndíjra való jelentkezés határideje 30 nappal a tudományos ülés megkezdése előtt. Az ösztöndíj elnyerése után továbbra is az összes kreditre (lakossági, távoktatási és szakmai gyakorlatokra) lesz szükség az LL.M elvégzéséhez. a transznacionális kereskedelmi gyakorlatban. A CILS Benefactors Inc. liberálisan nyújtott finanszírozást. Közvetlen finanszírozási igények Center for International Legal Studies az LL.M pályázat benyújtásával.

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Tovább

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Kevesebb
Salzburg , Budapest , Varsó , Shanghai + 3 Több Kevesebb