LL.M. a transznacionális jogi gyakorlatban

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

The LL.M. a Transznacionális Jogi Gyakorlat (TLP) célja a külföldi ügyvédek képzése a határokon átnyúló joggyakorlásban, a New York City jogi közösségében működő ügyvédek képzése és a nem anyanyelvű angolul beszélő ügyvédek képzettségének fejlesztése az angol nyelv gyakorlásában, a globális jogi szakma nyelvi nyelve .

Diákként ebben a programban:

 • Tanuljon New York legjobb tudományos ügyvédeitől és legtapasztaltabb gyakorló ügyvédeitől
 • New York City-ben él, az Egyesült Államok pénzügyi, kulturális és kereskedelmi fővárosában és egy igazi világvárosban
 • Hozzon létre hálózatot a világ minden tájáról jövő kollégákkal

The LL.M. a transznacionális jogi gyakorlatban felkészíti a hallgatókat jutalmazó nemzetközi jogászkarrierre.

A szakma Pathways

Minden, a Nemzetközi Jogi Gyakorlat LLM programjába belépő hallgató eltérő háttérrel érkezik, eltérő tudományos érdeklődési körrel rendelkezik, és más posztgraduális lehetőségeket tervez. Ezt szem előtt tartva a TLP öt Pathways kínál, lehetővé téve ugyanabban a programban a hallgatók számára, hogy a transznacionális gyakorlat különböző területeire összpontosítsanak.

Határokon átnyúló tranzakciók
A Pathway kifejezetten a magángyakorlatban dolgozó hallgatók számára készült, a társasági jogra összpontosítva. A Pathway témái közé tartozik a projektfejlesztés, a határokon átnyúló fúziók és felvásárlások, a globális vállalati megfelelés, a határokon átnyúló munkajogi törvény, a nemzetközi verseny (monopóliumellenes) törvény és a határokon átnyúló szellemi tulajdonjogok engedélyezése.

Nemzetközi kereskedelem és befektetés
A Pathway kifejezetten a nemzetközi kereskedelemben, a vámügyekben és a befektetési pozíciókban dolgozó hallgatók számára készült. Ennek az Pathway a témái a regionális kereskedelmi megállapodások (NAFTA, CAFTA, TPP), az EU kereskedelmi joga, kereskedelme és fejlesztése, TRIPs-megállapodás, kereskedelmi preferenciák, nemzetközi bankszabályozás és kétoldalú befektetési szerződések.

Nemzetközi nyilvános jogi gyakorlat
A Pathway kifejezetten az Egyesült Nemzetek Szervezetében, egy nemzetközi szervezetben, egy nem kormányzati szervezetben vagy a nemzetközi jogra összpontosító kormányzati ügynökségben való munka iránt érdeklődő hallgatók számára készült. A Pathway témái között szerepel a nemzetközi közjogi elmélet, a szerződések, a nemzetközi bíróságok és a törvényszékek, a nemzetközi szervezetek joga, az államiság és az elismerés.

Transznacionális vitarendezés
A Pathway kifejezetten a peres ügyekben, a befektetők és államok közötti választottbíróságokban vagy a nemzetközi kereskedelmi választottbíróságokban és a nemzetközi közvetítésben érdekelt hallgatók számára készült. Ennek az Pathway a témái a fegyveres konfliktusok közvetítéséről, a békefolyamatokról, a beruházások és államok közötti választottbíróságokról, a nemzetközi szervezetekben zajló vitarendezésről és a területi viták rendezéséről szólnak.

Bárpálya
A Pathway kifejezetten azoknak a hallgatóknak készült, Pathway érdekli a New York-i bárvizsga előkészítése. A Pathway folytató hallgatók egy további szemeszterbe jelentkeznek, legalább 12 kredit felhasználásával. Az ajánlott kurzusok közé tartozik az Alkalmazott jogi elemzés, az összes svéd vizsga előkészítését végző LL.M-es tanfolyam és az ahhoz kapcsolódó tanfolyam, Rajzolás: Gyakorlati dokumentumok az LL.M-hez. Emellett ezek a tanfolyamok áttekintik a sávvizsga elvégzéséhez szükséges lényeges ismereteket és íráskészségeket.

Helena Lopes / Pexels

Tanfolyamok

Huszonnégy (24) hitel LLM program

Kötelező tanfolyamok:
 • Bevezetés a TLP-be (1 kredit)
 • Transznacionális gyakorlati készségek I. (3 kredit)
 • Transznacionális gyakorlati készségek II (3 kredit)
 • TLP Jogi I és II írás (5 kredit) (Kivételes angol nyelvtudású hallgatók képesek lehetnek kihagyni ezeket az osztályokat)

Alapítványi tanfolyamok (a hallgatóknak a következő tanfolyamok közül legalább egyet kell választaniuk):

 • Nemzetközi jog (3 kredit)
 • Nemzetközi üzleti tranzakciók (3 kredit)
 • Nemzetközi peres és vitarendezés (3 kredit)
 • Nemzetközi kereskedelmi jog (2 kredit)

Választható (az alábbiakban bemutatjuk a TLP hallgatók számára a legnépszerűbb választani lehetőségeket):

 • Üzleti szervezetek (4 kredit)
 • Jogi kollokvium: Nemzetközi jog (2 kredit)
 • Kereskedelmi választottbíráskodás (3 kredit)
 • Összehasonlító jog (3 kredit)
 • Nemzetközi kereskedelmi választottbírósági eljárás (2 kredit)
 • Nemzetközi büntetőjog (2 kredit)
 • Nemzetközi pénzügy (3 kredit)
 • Nemzetközi emberi jogi törvény (3 kredit)
 • Bevezetés az Egyesült Államok I. jogába (2 kredit)
 • Jog és vallás: Nemzetközi és összehasonlító perspektívák (3 kredit)
 • Egyéb tanfolyamok, amelyek megfelelnek az Ön egyéni érdekeinek (1-4 kredit)

Ha úgy tetszik, saját tanulmányait megtervezheti, amely magában foglalja a szakmai igényeinek vagy személyes érdekeinek megfelelő, választható kurzusokat magában foglaló különféle szakterületeken, ideértve például a szellemi tulajdon, a csőd, az adózás, a büntetőjog vagy az összehasonlító jogokat.

Kettős diploma: LL.M. a nemzetközi kereskedelmi és befektetési jogban / LL.M. a transznacionális jogi gyakorlatban

St. John's University School of Law Egyetemi Jogi Iskola és a Lyoni Katolikus Egyetemi Jogi Iskola kettős LL.M-et kínál. Nemzetközi kereskedelemi és befektetési jog / LL.M. szeptemberben kezdődő transznacionális jogi gyakorlati programban. A program teljes egészében angolul tanított, kifejezetten a nemzetközi kereskedelemben, vámügyekben és befektetési pozíciókban dolgozó hallgatók számára készült. A témák között szerepelnek a regionális kereskedelmi megállapodások (NAFTA, CAFTA, TPP), az EU kereskedelmi joga, kereskedelme és fejlesztése, TRIPs megállapodás, kereskedelmi preferenciák, nemzetközi bankszabályozás és kétoldalú befektetési szerződések.

A hallgatók az őszi félév szeptemberétől decemberig Lyonban (Franciaország), a tavaszi félévet pedig New York Cityben (USA) januártól májusig töltik. Ez egyedülálló esélyt ad arra, hogy két különálló nyelvi, kulturális és jogi környezetbe merüljön.

Az ezen a pályán beiratkozott hallgatók kettős oklevelet kapnak (a Lyoni Katolikus Egyetem LLM diplomája az európai és a nemzetközi kereskedelmi és befektetési jogban, valamint a St. John's transznacionális jogi gyakorlatának LLM). Az érdekelt jelölteknek jelentkezniük kell a Lyoni Katolikus Egyetemen.

Belépés

Felvétel a LL.M. a transznacionális jogi gyakorlatban LL.M. A Szent János Jogi Iskola programja szelektív és a korábbi jogi tanulmányok kiválóságán alapul. A tudományos ösztöndíj bizonyítékait, valamint a szakmai eredményeket figyelembe veszik. The LL.M. A program célja, hogy korlátozottan beiratkozik, hogy gazdagítsa az egyes LL.M tapasztalatok minőségét. jelölt.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk:

 • Célok kimutatása (esszé)
 • Önéletrajz
 • Átiratok
 • Ajánlások (2)
 • Írásminta
 • TOEFL / IELTS gólt
 • Jelentkezési díj

Minden jelentkezőt automatikusan figyelembe vesznek részleges akadémiai ösztöndíjakban. Nincs szükség külön alkalmazásra.

Jelentkezzen online: https://www.stjohns.edu/law/llm-admissions

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Tovább

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Kevesebb