LL.M. a nemzetközi jogban

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Fókuszban a nemzetközi jog

A Fletcher nemzetközi jogi magánjogát olyan ügyvédek számára tervezték, akik érdeklődnek a nemzetközi jog területén széles körű ismeretek megszerzése iránt.

LL.M. tükrözi a Fletcher Iskola azon célját, hogy fokozza a nemzetközi megértést és felkészítse a világ minden tájáról érkező hallgatókat vezetői pozíciókra. Mi különbözik a hagyományos jogi iskoláktól, mivel a program kizárólag a nemzetközi köz- és magánjog kérdéseire koncentrál. Tanfolyamaink a nemzetközi jog spektrumát fedik le, és szakemberek oktatják, mind tudományos ismeretekkel, mind kiterjedt valós tapasztalatokkal.

Egyedi, interdiszciplináris megközelítésünk

Programunk interdiszciplináris jellege lehetővé teszi, hogy hallgatóként megismerkedhess a nemzetközi jog kérdéseivel társadalmi, gazdasági és politikai összefüggésükben. Mint LL.M. Fletcher hallgatóként erős alapot épít a nemzetközi jogban, és lehetősége lesz arra, hogy ezt az alapot kiegészítse a politológia, a történelem, az üzleti és a közgazdaságtan sokszínű csoportjainak tanfolyamaival, amelyek a Fletcher tantervét képezik.

Ülés az asztalnál

Mint LL.M. diák, része lesz egy változatos és élénk csoportnak, ahol az osztálytársak a világ minden tájáról származnak.

Az egész évben program-specifikus rendezvényeinken keresztül megismerheti osztálytársait, valamint vezetőit a nemzetközi jog területén. A High Table hangszóró sorozatunk lehetőséget ad a hallgatók számára, hogy találkozhassanak és beszélgethessenek neves nemzetközi ügyvédekkel előadásokon. Az év végén a határkő visszavonulásunkban esélyünk van arra, hogy a campuson kívüli LL.M fickóval összegyűljenek. hallgatók és oktatók, hogy megvitassák a hallgatók kutatásait és megvizsgálják a nemzetközi jog sürgetõ kérdéseit.

Személyre szabott program

LL.M. nagyon személyre szabott. Minden LL.M. A hallgató aktív mentorálást kap a karunkból. A program mérete szándékosan korlátozott, hogy az alkalmazottak és a karok megismerjék az LL.M hallgatókat. Az év folyamán a program munkatársai és a karok veled fognak dolgozni, hogy meghatározzák a karrier céljainak legmegfelelőbb ütemtervét, és itt állnak, hogy támogassák Önt, amikor felfedezi mindazt, amit Fletcher kínál.

Személyre szabott megközelítésünk és kohéziós közösségünk révén LL.M. egyedülálló a társaink nagyobb programjaihoz képest, és felhatalmazza Önt arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a The Fletcher Schoolban töltött idejéből.

Csatlakozzon hozzánk, és rájössz, hogy a nemzetközi jog tanulmányozására irányuló megközelítésünk egyedülálló és hatalmas készségekkel készíti el Önt, bárhová is vezetheti a nemzetközi joggal kapcsolatos karrierjét.

Szakmai lehetőségek

Diákjaink különféle földrajzi régiókat képviselnek, és a különféle ágazatokban jártas tapasztalatokkal érkeznek Fletcherbe, beleértve a nemzetközi magánjogi cégeket, a nemzetközi szervezeteket, a nem kormányzati szervezeteket, a diplomáciai missziókat, a multinacionális vállalatokat és az ötletgyűjteményeket.

Tanulmányuk évében az LL.M. a hallgatóknak lehetősége van arra, hogy az LL.M.-vel együtt dolgozzanak. a program munkatársai és a Fletcher Karrier Szolgáltatások Irodája a nemzetközi jog karrierjének testreszabott megközelítését alakítják ki. Karrier Szolgáltató Irodánk folyamatos szakmai továbbképzési sorozatokat, karrier-utazásokat kínál Washingtonba, DC-be és New Yorkba, valamint egyetemi találkozókat kínál olyan munkáltatókkal, mint például az Egyesült Nemzetek Szervezete és a State Street Corporation.

Részvétel a Fletcher LL.M. elősegíti a jelentős hálózatépítést a jogi közösségen belül. Magas Asztal-sorozatunk és a határkő-visszavonulás lehetőséget nyújt a hallgatók számára, hogy találkozzanak a legkülönbözőbb nemzetközi jogi szakemberekkel és tudósokkal. A Fletcher LL.M látogatói A program gyakran értékes betekintést nyújt a nemzetközi jog karrierjéről, és néha értékes kapcsolatoknak bizonyul a hasonló területen dolgozni vágyó hallgatók számára.

Felvételi

Az alábbi lista az LL.M általános áttekintését nyújtja. jelentkezési követelmények.

Alkalmazás ellenőrzőlista

 • Felvételi kérelem
 • Jelentkezési díj 80 USD
 • Hivatalos akadémiai átiratok
 • Két ajánlólevél (a harmadik választható)
 • Személyes nyilatkozat
 • Kiegészítő esszé
 • Önéletrajz
 • A TOEFL / IELTS hivatalos teszteredményei: Nemzetközi hallgatók számára kötelező, akiknek anyanyelve nem angol, és akik nem szereztek olyan egyetemi diplomát, ahol az angol volt az elsődleges oktatási nyelv.
 • Értékelő interjú (választható)
 • Ösztöndíj iránti kérelem (ha van)

Jelentkezési határidők

A 2020 őszére jelentkezni kívánó pályázók határideje a következő:

 • November 10 - korai értesítés; nem kötelező érvényű
 • Január 10. - Ösztöndíj-prioritás
 • Február 20. - 3. forduló
 • Április 1. - 4. forduló

Az összes kiegészítő anyagnak, ideértve az ajánlásokat, az átiratokat és a teszteredményeket, a jelentkezés napjáig meg kell érkeznie a Felvételi Hivatalba.

The LL.M. A program azokra a hallgatókra korlátozódik, akik megfelelnek a következő követelmények legalább egyikének:

 1. JD fokozatot szereztek egy ABA által jóváhagyott jogi iskolában az Egyesült Államokban;
 2. egy külföldi országban elvégezte az országban az ügyvédi vizsga elvégzéséhez szükséges egyetemi (egyetemi alapú) jogi képzést; vagy
 3. képzettek arra, hogy külföldön gyakorolják az ügyvédi kamarát.

A pályázókat a jogi egyetemi és egyetemi fokozat, a jogi és egyéb szakmai tapasztalat, a vizsga pontszáma, a TOEFL vagy IELTS pontszám (adott esetben) és az ajánlások alapján választják ki. E követelmények alól csak kivételes körülmények között lehet mentesülni.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders ... Tovább

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders to tackle complex global challenges since 1933. The School’s alumni represent the highest levels of leadership in the world, including hundreds of sitting ambassadors; respected voices from distinguished media outlets; heads of global non-profit organizations; leaders of international peacekeeping and security initiatives; and executive leadership of some of the world’s largest for-profit companies. The Fletcher School offers a collaborative, flexible and interdisciplinary approach to the study of international affairs, featuring a distinguished faculty and diverse student body representing more than half the world’s countries. Kevesebb