LL.M. a nemzetközi jog és az emberi jogok területén

Általános információk

Program leírás

LL.M. a nemzetközi jog és az emberi jogok területén

Az Emberi Jogok és Nemzetközi Jogok Országos Programja gazdag, fejlett tanfolyamot kínál olyan területeken, amelyek fontos szerepet játszanak a HUL hosszútávú tudományos kiválóságában, ahol a HUL a nemzetközi tevékenység központja.

A program a diákokat a nemzetközi jog főbb területein - nemzetközi szervezetek, konfliktuskezelés, háborús törvények, bevándorlási jog, nemzetközi büntetőjog stb. - különféle speciális kurzusokat kínálja - és az emberi jogokra vonatkozó kulcsfontosságú területeken - beleértve a multikulturalizmust is - az emberi jogok és a terrorizmus elleni küzdelem és az átmeneti igazságszolgáltatás.

Erős oktatói és felsőoktatási szakemberek, köztük nemzetközi szervezetek, nemzetközi szakértői testületek, kormányzati és nem kormányzati jogászok, például az ENSZ és az ICRC tagjai, valamint vezető izraeli és külföldi oktatók (köztük Prof. Malcolm Shaw - a világ vezető tankönyvének szerzője a nemzetközi jogban).

A program Jeruzsálemben, a béke és a konfliktus gazdag történelmével rendelkező városban található - a program egyedülálló élményt kínál az akadémikusok, ügyvédek és alkalmazottak számára a kormányzati és a nem kormányzati szektorban.

Belépés

Felvételi követelmények

Az LL.M. Angol nyelvű programok nyitottak az LL.B vagy a JD fokozatú jogi végzettségűek számára, akik angol nyelvtudással rendelkeznek. A pályázókat a jogtudományi osztályok, ajánlólevelek és múltbeli tudományos munkák alapján választják ki. A Pályázati Szabályzat teljes listáját kérjük ellenőrizze honlapunkat.

Azok a pályázók, akik korábban nem tanultak olyan oktatási intézményben, ahol az angol nyelvű oktatási nyelvnek hivatalos TOEFL pontszámokat vagy IELTS-t kell benyújtaniuk. A szükséges TOEFL-pontszám 600 a papíralapú teszten, 250 a számítógépes teszten vagy 89 az internetes teszten. A minimális IELTS pontszám 7.

Tanulmányi tanfolyam

Az LL.M. A programok 32 kreditből állnak két egymást követő félév során, beleértve a négy fő kurzust, workshopot, szemináriumokat, választható kurzusokat és háttér kurzusokat. Emellett a hallgatók választhatják, hogy beadják az LL.M. tézis.

Oktatás

A tandíj 16 000 dollár. Ez magában foglalja a tanórán kívüli tevékenységeket és az egészségbiztosítást. A dorms szálláshelyei felár ellenében vehetők igénybe.

Ösztöndíjak és ösztöndíjak állnak a képzett diákok rendelkezésére. Kérjük, forduljon Ms. Shanie Rabinowitzhoz, programkoordinátorhoz további információért.

További ösztöndíjak:

  • MASA - További információkért látogasson el honlapunkra.
  • Rothberg Nemzetközi Iskola - A Rothberg Nemzetközi Iskolával közösen megrendezett nemzetközi programok sokféle ösztöndíjat kínálnak a képzett jelölteknek. További információért kérjük, tekintse meg honlapunkat.
Utoljára frissítve márc. 2018

Az iskoláról

The Hebrew University of Jerusalem, founded in 1918 and opened officially in 1925, is Israel’s premier university as well as its leading research institution. The Hebrew University is ranked internati ... Tovább

The Hebrew University of Jerusalem, founded in 1918 and opened officially in 1925, is Israel’s premier university as well as its leading research institution. The Hebrew University is ranked internationally among the 100 leading universities in the world and first among Israeli universities. Kevesebb