LL.M. a nemzetközi üzleti jogban

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Általános program

Az UNIL bevezet egy új jogi posztgraduális programot (a nemzetközi üzleti jogban), interdiszciplináris, összehasonlító és gyakorlat-orientált megközelítéssel az üzleti jog területén, lehetővé téve a fiatal ügyvédek számára, hogy szembenézzenek a mai globális üzleti környezet jogi kihívásaival.

A program a legmagasabb színvonalú oktatást nyújt kiscsoportokban, kiváló akadémikusok és szakemberek nemzetközi csapata által. Javasolja 5 szakirányt (nemzetközi üzleti jog és innováció, nemzetközi üzleti jog és sport, nemzetközi üzleti viták, nemzetközi üzleti tranzakciók és nemzetközi üzleti szabályozás), vagy egy személyre szabott választási programot javasol a nemzetközi üzleti jogban, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy kurzusokat válasszanak a személyes érdekeikhez és igényeikhez. A programot külföldön kínált különféle tanfolyamok egészítik ki.

  • A tantervet 60 ECTS kredit alapján tanítják.
  • A legtöbb kurzust blokkolják akár 2-3 napra vagy egy hétre. Hetente kevés választható kurzust kínálnak.
  • A program tehát egyaránt alkalmas végzős hallgatókra és fiatal szakemberekre, akik a nemzetközi üzleti jog szakterületére kívánnak szakosodni.
  • Az oktatás nyelve angol.

Kezdés dátuma: 2019. szeptember

Ár: 18 000 CHF, részleges ösztöndíjak állnak rendelkezésre

A tanfolyam elosztható 3-4 hónapra, a legtöbb tanfolyamot két-három napos blokkokban tanítják (3 kredit); négy-hat napos blokkok (6 kredit); vagy egy szemeszter alatt (13-14 hét). A vizsgákat és vizsgákat azonnal elvégzik minden tanfolyam után, és a hallgatók írhatják az LL.M-et. diplomamunka hazájukban, egyik oktatónk - minden professzor és neves jogi szakember - távoli felügyelete mellett.

Ha egy hallgató egyéni kurzusokra kíván regisztrálni a programunkban az LL.M megszerzése nélkül. mértékben, a hallgató szerezhet hitelt ezekre a kurzusokra, amelyeket elismernek és később felhasználhatnak az LL.M felé. fokozat.

Kompetenciák és perspektívák

Az UNIL LL.M. A program az egész világ ügyvédeit felkészíti a globalizált gazdaság jogi kihívásaira. A tudás és a kompetencia megszerzése, valamint a nemzetközi jogi gyakorlattal való kapcsolatfelvétel révén a program végzősei felkészülnek arra, hogy magas színvonalú szakértőkké és döntéshozókké váljanak egy nemzetközi környezetben - a nemzetközi ügyvédi irodákban, bíróságokban, multinacionális vállalatokban, nemzetközi szervezetek és tudományos élet.

Az UNIL-ról

Ideális helyen, a Genfi-tó partján és Lausanne központjának közelében, az UNIL közel 15 000 hallgatóból és 5 000 alkalmazottból álló dinamikus közösséget egyesít, körülbelül 120 különböző nemzetiségű, beleértve a 2017. évi Nobel-díjat. Az UNIL egyetemen osztozik más világhírű intézményekkel, az Institut Suisse de Droit Comparé-val (ISDC) és a Ecole Polytechnique fédérale de Lausanne-val (EPFL). Ezenkívül a kantoni és egyetemi könyvtár (BCUL) ad otthont, ideális környezetet biztosítva a koncentrált tanuláshoz és kutatáshoz.

A tó és a hegyek egyedülálló sporttevékenységeket kínálnak, a hallgatók pedig élénk kulturális jeleneteket élvezhetnek az UNIL saját Grange de Dorigny helyén. A Lausanne a sportszövetségek és intézmények, valamint a Sport Választottbíróság (CAS) otthona, Genf közvetlen közelében, a nemzetközi szervezetekkel és a választottbírósági központtal.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International ... Tovább

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International Business Transactions; International Business Regulation. Kevesebb