LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

Éljen és tanuljon Brooklynban, a folyamatosan fejlődő nemzetközi kulturális és innovációs központban. Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjától és a Silicon Alley-tól, a tech start-up központoktól. Merüljön el egy valós tanulási környezetben, ahol az LL.M. a diákok mind szakmai, mind személyesen nőnek.

A növekvő globalizáció idején és a nemzetbiztonsági kérdésekkel kapcsolatos aggodalmakkal a menekültügyi és bevándorlási jog soha többé nem számított. Menekültügyi és bevándorlási jogi karunkba olyan tudósok, politikai döntéshozók és gyakorlati szakemberek tartoznak, akik jelentős mértékben hozzájárultak a területhez, ideértve a menekültügyi, a menekültjogi és a nemzetközi emberi jogi törvényeket is. Ezek a szakértők New York City hátterében tanítanak és gyakorolnak, a bevándorlási gyakorlat központjában, ahol két bevándorlási bíróság, két menekültügyi hivatal és az ország egyik legforgalmasabb szövetségi körzeti bírósági bevándorlási tankönyve található.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. A Brooklyn Law School hallgatóinak lehetősége van arra, hogy kurzusaikat az Egyesült Államok általános jogára, üzleti jogára, szellemi tulajdonjogára vagy menekültügyi és bevándorlási törvényre összpontosítsák. The LL.M. A tanterv a külföldön képzett ügyvédek számára biztosítja az amerikai jogi diskurzus elsajátításához és a hazai gyakorlathoz szükséges készségeik fejlesztéséhez szükséges ismereteket. LL.M. A program tovább megfelel a New York Állami Ügyvédi Kamara vizsga feltételeinek. Több joghatósággal rendelkező engedéllyel rendelkező ügyvédként a 21. század globális ügyvédje leszel.

Innovatív LL.M.-vel. A több mint egy évszázados kiválóságot támogató program megfelel az új jogvilág igényeinek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

4 további kurzus Brooklyn Law School »

Utoljára frissítve Július 30, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2020
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,993 USD
hitelóránként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2020
End Date
Május 2021
Jelentkezési határidő

aug. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 2021

Your LL.M. at Brooklyn

Welcome