LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

Általános információk

Program leírás

LL.M. a menekültügyi és bevándorlási törvényben

Éljen és tanuljon Brooklynban, a folyamatosan fejlődő nemzetközi kulturális és innovációs központban. Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjától és a Silicon Alley-tól, a tech start-up központoktól. Merüljön el egy valós tanulási környezetben, ahol az LL.M. a diákok mind szakmai, mind személyesen nőnek.

A növekvő globalizáció idején és a nemzetbiztonsági kérdésekkel kapcsolatos aggodalmakkal a menekültügyi és bevándorlási jog soha többé nem számított. Menekültügyi és bevándorlási jogi karunkba olyan tudósok, politikai döntéshozók és gyakorlati szakemberek tartoznak, akik jelentős mértékben hozzájárultak a területhez, ideértve a menekültügyi, a menekültjogi és a nemzetközi emberi jogi törvényeket is. Ezek a szakértők New York City hátterében tanítanak és gyakorolnak, a bevándorlási gyakorlat központjában, ahol két bevándorlási bíróság, két menekültügyi hivatal és az ország egyik legforgalmasabb szövetségi körzeti bírósági bevándorlási tankönyve található.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. A Brooklyn Law School hallgatóinak lehetősége van arra, hogy kurzusaikat az Egyesült Államok általános jogára, üzleti jogára, szellemi tulajdonjogára vagy menekültügyi és bevándorlási törvényre összpontosítsák. The LL.M. A tanterv a külföldön képzett ügyvédek számára biztosítja az amerikai jogi diskurzus elsajátításához és a hazai gyakorlathoz szükséges készségeik fejlesztéséhez szükséges ismereteket. LL.M. A program tovább megfelel a New York Állami Ügyvédi Kamara vizsga feltételeinek. Több joghatósággal rendelkező engedéllyel rendelkező ügyvédként a 21. század globális ügyvédje leszel.

Innovatív LL.M.-vel. A több mint egy évszázados kiválóságot támogató program megfelel az új jogvilág igényeinek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Kevesebb