LL.M. a Szórakoztatásban

Általános információk

Program leírás

Southwestern kínálja a legátfogóbb poszt-JD tanulmányi programot vezet a Master of Laws (LL.M.) fokozat a szórakozás és a média törvény az országban. A jogi egyetem Donald E. Biederman Szórakoztató és Médiatudományi Intézete égisze alatt a Southwestern felkészíti az aktuális ügyvédeket és új jogászokat a kreatív iparágak - film, televízió, zene, színház, reklám, sport és média - gyakorlására. Ez az LL.M.

A program jellemzői:

  • nyolc teljes idejű professzor, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, és egy kiegészítő tanári kar, amely a szórakoztató és médiajogi bárki "Who's Who"
  • egy gazdag és változatos tananyag, amely több mint 45 tanfolyamot tartalmaz, kezdve az alapozóktól kezdve a több speciális témákig
  • egy átfogó externship program, amely több mint 50 olyan beállítást tartalmaz, mint pl. stúdiók, céhek, ügynökségek, ügyvédi irodák stb.
  • a Szórakoztató és Művészeti Jogi Klinika, ahol a diákok üzleti és jogi szolgáltatásokat nyújtanak független filmesek és más kreatív művészek számára
  • egy Entertainment Law Firm Practicum
  • rangos vezetői testület és az öregdiák hálózat
  • egy nemzetközi szórakoztatási törvény nyári program Londonban, Anglia
  • a Journal of International Media és Entertainment törvény
  • díjnyertes szórakoztató blog

A program követelményei

Az LL.M. a Szórakoztató és Médiatörvény korlátozott számú beiratkozást igényel, és 24 óra hitel után a JD fokozatot. A program befejeződhet egy teljes évfolyamon töltött tanévben, vagy több mint egy és fél és négy év részidős tanulmányban, ősszel, tavasszal vagy nyáron. Minden hallgató képes választani a különböző média-, szórakoztatási és szellemi tulajdon tanfolyamokon, hogy személyre szabott tantervet hozzon létre.

Fokozat követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen az LL.M. a médiatudományi és a médiatudományi diplomát a hallgatóknak Juris doktor (JD) vagy ezzel egyenértékű végzettséggel kell rendelkezniük, és legalább 24 további hitelórát kell teljesíteniük; A 18 órás órát a szórakoztató és médiajogi tantervben * kell tartani, beleértve a londoni és a Los Angeles-i nyári programokban szereplő osztályokat, és 18 órás hitelnyújtást kell igénybe venni a Southwestern-ben. A posztgraduális hallgatók szabadon választhatnak legfeljebb 6 kreditet a Southwestern által ajánlott egyéb kurzusokból. A JD fokozatra való kreditre vett kurzusokat nem veszik figyelembe az LL.M. A hallgatók teljes munkaidőben (általában egy év alatt) vagy részmunkaidőben (általában két év alatt befejezettek) vehetnek részt. A hallgatók beiratkoztak az LL.M. programnak el kell érnie a kumulált értékelési pont átlagát 2,33-hoz keresni az LL.M. ** Egy olyan diplomás hallgató, aki 24 kreditet szerzett, amelynek kumulatív GPA értéke 2,0 vagy annál nagyobb, de kevesebb, mint 2,33, megkapja a kitöltési bizonyítványt, és jogosult lehet bizonyos állami bar-vizsgákra, és ha sikeres lehet, gyakorolni.

* A szerzői jogot a programba való belépés előtt vagy a program első félévében három éven belül be kell fejezni.

** Egy LL.M. a diák, aki egy JD diploma egy amerikai jogi egyetem és nem ér el 2,33 GPA egy félévben lesz elhelyezni az akadémiai próbaidő és lesz akadémikusan kizárt két egymást követő félév a teljes munkaidő alatt 2.33.

Felvételi kritériumok

Ez az LL.M. A program szigorú tanulmányi program, melynek célja a posztgraduális hallgatóknak a szórakoztatás, a média és a szellemi tulajdonra vonatkozó jog alámerítése. A felvétel alapja a pályázónak a program, az akadémiai felmérés, az érettségi és jogi diploma megszerzését végző intézmények, a szakmai tapasztalat és eredmények, ajánlások, érdeklődési területek, sokszínűség és földrajzi tényezők megkülönböztető teljesítménye (és hozzájárulása).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative c ... Tovább

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative curriculum and experiential learning opportunities. The vibrant mid-city campus provides the ideal setting for the study of law, fostering an emphasis on community, diversity, and public service. Kevesebb