LL.M. a Szórakoztatásban

Általános információk

Program leírás

Southwestern kínálja a legátfogóbb poszt-JD tanulmányi programot vezet a Master of Laws (LL.M.) fokozat a szórakozás és a média törvény az országban. A jogi egyetem Donald E. Biederman Szórakoztató és Médiatudományi Intézete égisze alatt a Southwestern felkészíti az aktuális ügyvédeket és új jogászokat a kreatív iparágak - film, televízió, zene, színház, reklám, sport és média - gyakorlására. Ez az LL.M.

A program jellemzői:

  • nyolc teljes idejű professzor, akik széleskörű tapasztalattal rendelkeznek, és egy kiegészítő tanári kar, amely a szórakoztató és médiajogi bárki "Who's Who"
  • egy gazdag és változatos tananyag, amely több mint 45 tanfolyamot tartalmaz, kezdve az alapozóktól kezdve a több speciális témákig
  • egy átfogó externship program, amely több mint 50 olyan beállítást tartalmaz, mint pl. stúdiók, céhek, ügynökségek, ügyvédi irodák stb.
  • a Szórakoztató és Művészeti Jogi Klinika, ahol a diákok üzleti és jogi szolgáltatásokat nyújtanak független filmesek és más kreatív művészek számára
  • egy Entertainment Law Firm Practicum
  • rangos vezetői testület és az öregdiák hálózat
  • egy nemzetközi szórakoztatási törvény nyári program Londonban, Anglia
  • a Journal of International Media és Entertainment törvény
  • díjnyertes szórakoztató blog

A program követelményei

Az LL.M. a Szórakoztató és Médiatörvény korlátozott számú beiratkozást igényel, és 24 óra hitel után a JD fokozatot. A program befejeződhet egy teljes évfolyamon töltött tanévben, vagy több mint egy és fél és négy év részidős tanulmányban, ősszel, tavasszal vagy nyáron. Minden hallgató képes választani a különböző média-, szórakoztatási és szellemi tulajdon tanfolyamokon, hogy személyre szabott tantervet hozzon létre.

Fokozat követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen az LL.M. a médiatudományi és a médiatudományi diplomát a hallgatóknak Juris doktor (JD) vagy ezzel egyenértékű végzettséggel kell rendelkezniük, és legalább 24 további hitelórát kell teljesíteniük; A 18 órás órát a szórakoztató és médiajogi tantervben * kell tartani, beleértve a londoni és a Los Angeles-i nyári programokban szereplő osztályokat, és 18 órás hitelnyújtást kell igénybe venni a Southwestern-ben. A posztgraduális hallgatók szabadon választhatnak legfeljebb 6 kreditet a Southwestern által ajánlott egyéb kurzusokból. A JD fokozatra való kreditre vett kurzusokat nem veszik figyelembe az LL.M. A hallgatók teljes munkaidőben (általában egy év alatt) vagy részmunkaidőben (általában két év alatt befejezettek) vehetnek részt. A hallgatók beiratkoztak az LL.M. programnak el kell érnie a kumulált értékelési pont átlagát 2,33-hoz keresni az LL.M. ** Egy olyan diplomás hallgató, aki 24 kreditet szerzett, amelynek kumulatív GPA értéke 2,0 vagy annál nagyobb, de kevesebb, mint 2,33, megkapja a kitöltési bizonyítványt, és jogosult lehet bizonyos állami bar-vizsgákra, és ha sikeres lehet, gyakorolni.

* A szerzői jogot a programba való belépés előtt vagy a program első félévében három éven belül be kell fejezni.

** Egy LL.M. a diák, aki egy JD diploma egy amerikai jogi egyetem és nem ér el 2,33 GPA egy félévben lesz elhelyezni az akadémiai próbaidő és lesz akadémikusan kizárt két egymást követő félév a teljes munkaidő alatt 2.33.

Felvételi kritériumok

Ez az LL.M. A program szigorú tanulmányi program, melynek célja a posztgraduális hallgatóknak a szórakoztatás, a média és a szellemi tulajdonra vonatkozó jog alámerítése. A felvétel alapja a pályázónak a program, az akadémiai felmérés, az érettségi és jogi diploma megszerzését végző intézmények, a szakmai tapasztalat és eredmények, ajánlások, érdeklődési területek, sokszínűség és földrajzi tényezők megkülönböztető teljesítménye (és hozzájárulása).

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative c ... Tovább

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative curriculum and experiential learning opportunities. The vibrant mid-city campus provides the ideal setting for the study of law, fostering an emphasis on community, diversity, and public service. Kevesebb