LL.M. a Nemzetközi Emberi Jogok és a Humanitárius Jog területén

Általános információk

Program leírás

Az Amerikai Egyetem két különböző emberi jogi pályát kínál - A hibrid LL.M. a Nemzetközi Emberi Jogok és a Humanitárius Jog területén, valamint a Nemzetközi Jogi Tanulmányi Programban részt vevő, emberi jogokkal foglalkozó nemzetközi tartózkodási hely. Mindkét program foglalkozik az Egyesült Államokban és a világ minden táján a nemzetközi emberi jogi törvények szakképzésének szükségességével. A hibrid program, mind a helyszíni (lakossági), mind az online komponensek segítségével rugalmas és kényelmes formátumú, magas színvonalú tananyagot biztosít. A diákok mindkét programban több mint 40 világhírű szakértővel, köztük emberi jogi és humanitárius jogi szakértőkkel, nemzetközi bíróságoktól, civil szervezetektől és nemzetközi szervezetektől érkeznek.

A nyelvi és helyi határok megszüntetése

Csatlakozzon egy olyan dinamikus programhoz, amely a legfrissebb technológiát alkalmazza jogi ismeretek oktatására az ügyvédek számára a világ minden tájáról. Jelenleg ez a program az Egyesült Államokban egyedüliként kínál egy hibrid tananyagot egy amerikai jogi iskolában, angol és spanyol nyelven. Ez az egyedülálló program, online és bentlakásos kurzuselemekkel, kiváló képzettséget és kiemelkedő lehetőségeket kínál a nemzetközi emberi jogi és humanitárius jogban. A nemzeti jogász egy nemrég megjelent cikket kiemelte programunkban.

Karunk

Mind a program online, mind lakossági összetevői lehetővé teszik, hogy kapcsolatba léphessenek az emberi jogok és a humanitárius jog terén létrehozott egyének kivételes csoportjával. A karunk több mint 40 világhírű szakembert foglal magában, akik évente tanítanak az Emberi Jogok és a Humanitárius Jogok Fejlett Tanulmányi Programjában. Ez egy nagyszerű lehetőség a nemzetközi nem kormányzati szervezetek tagjainak, a nemzetközi bírák bíráinak, a regionális nemzetközi szervezetek, ENSZ különleges előadók, megkülönböztetett WCL kar és nemzetközi kar, valamint az ENSZ szervezeteinek tagjai.

A diákjainknak átadandó érdemi tudás mellett alapvető szakmai kapcsolatok a program munkatársainak jövőbeli munkához kapcsolódó lehetőségeihez. Az ilyen szakértőkkel szoros kapcsolatban töltött idő a program lakossági részében minden bizonnyal garantálja a jövőbeli hálózatépítés sikerét.

Tanfolyamok

Lakóhelyi tanfolyamok

Az LL.M. úgy tervezték, hogy kihasználja az Emberi Jogok és a Humanitárius Jogok Akadémiája által kínált kurzusokat az Emberi Jogok és a Humanitárius Jogok Haladó Tanulmányi Programjában, amely a nyári félévben három hétig tart. Ezek olyan szakképzések, amelyeket világhírű emberi jogi és humanitárius jogászok tanítanak. Diákok az LL.M. a Nemzetközi Emberi Jogok és a Humanitárius Jog Programban való részvételhez két háromhetes nyári ülést kell tartani, kötelezve arra, hogy minden egyes munkameneten három két hiteles tanfolyamot vegyenek fel.

  • Gazdasági, szociális és kulturális jogok
  • A hátrányos helyzetű és sérülékeny csoportok jogai
  • Nemzetközi humanitárius jog
  • A nők és a nemzetközi emberi jogi törvény
  • Regionális rendszerek: európai és afrikai emberi jogi törvény
  • Haladó nemzetközi humanitárius jog
  • Nemzetközi igazságszolgáltatás az emberi jogok megsértése miatt
  • Az ENSZ Emberi Jogi Rendszere
  • Emberi jogok és fejlődés
  • Interamerikai emberi jogi rendszer

Online tanfolyamok

Az LL.M. online komponense. a legmodernebb technológiával valósul meg, amely lehetővé teszi a világ minden tájáról érkező résztvevők számára a multikulturális közönségszemlélet kialakítását. Ez a formátum megnyitja a jogi szakemberek világszerte nyitott ajtaját, hogy megkapja az LL.M. fokozatot szerezve, olyan tanúsítványt szerezve, amely globális hitelességet élvez. A virtuális tanfolyamok 2 órás élő osztályokból állnak, ahol a diákok interakcióba lépnek az osztálytársakkal és részt vesznek a professzorokkal folytatott élő beszélgetésekben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Tovább

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Kevesebb