LL.M. Szak

Általános információk

Program leírás

LL.M. Szak

temp

Egy fejlett jogi tanulmányok programja az ügyvédek számára a világ minden tájáról

Mitchell Hamline LL.M. bemutatja a külföldi jogi diplomásokkal az Egyesült Államok jogrendszerét. A program az ügyvédek globális közösségét hozza össze, akik speciális képzést és oktatást kapnak a jog gyakorlásához és a nemzetközi szintű versenyhez. LL.M. A hallgatók a Mitchell Hamline JD hallgatókkal folytatnak órákat, olyan kurzusokat és szemináriumokat választanak, amelyek tükrözik az egyéni gyakorlati érdekeiket.

Az LL.M kulcsfontosságú elemei

 • Strukturált hallgatók számára, akik LL.B. vagy azzal egyenértékű diplomát szerzett az Egyesült Államokon kívül.
 • A legtöbb hallgató a teljes programot két teljes munkaidős félévben fejezi be.
 • Minden hallgató kari tanácsadót kap a hallgató érdeklődése vagy tanulmányi területe alapján. A tanácsadó és a hallgató együttesen tervezzen egy olyan tanfolyamot, amely szigorú jogi kurzusokat és lehetőséget kínál a gyakorló ügyvédek és bírák tanulására. A hallgatók és tanácsadók rendszeresen találkoznak a program során.
 • A hallgatók bevezetnek egy szükséges bevezető kurzust, majd választhatnak a jogi iskola JD tanfolyamai közül.
 • Oktatók állnak rendelkezésre az LL.M.-hez. hallgatók.
 • Minden fokozatot kereső LL.M. a hallgatóknak teljesíteniük kell egy lényeges írási komponenst.
 • A hallgatók választhatnak kurzusokat a speciális jogterületeken, például alternatív vitarendezés, szellemi tulajdon, nemzetközi és összehasonlító jog, üzleti és társasági jog, és mások.

Az LL.M előnyei diploma Mitchell Hamline-nál

 • Tanulja meg az amerikai jogi doktrínát, és alapos megértést kap az amerikai jogrendszerről és az Egyesült Államok joggyakorlatáról.
 • Hatékonyabban foglalkozzon az amerikai képzett ügyvédekkel olyan nemzetközi ügyletekkel vagy vitákkal kapcsolatban, amelyek az amerikai törvényeket és jogi intézményeket érintik.
 • Hatékonyabb képviselet biztosítása az Egyesült Államokban érdekelt ügyfeleknek és az otthoni országban érdekelt amerikai ügyfeleknek.
 • Használja ki a Mitchell Hamline gyakorló ügyvédek széles körű hálózatát a gyakorlati képzéshez és a helyszíni gyakorlathoz.
 • A jogi kar számára megismerheti az amerikai jogrendszert, és kapjon fontos alapot az esetjogi módszerhez és a jogi érvelési folyamathoz, amely a közjogi hagyomány középpontjában áll. Egyre inkább egy LL.M. Az amerikai jogi iskola végzettségét számos oktatási intézményben fontos szakmai képesítésnek tekintik.
 • Testreszabhatja saját LL.M. fokozat vagy szakirányú, vagy általános fokozattal. Rugalmasan elkészítheti saját programját, és összeállíthatja azokat a kurzusok és szemináriumok ütemterveit, amelyek tükrözik bizonyos gyakorlati szakterületeket vagy akadémiai célokat, amelyek különösen érdekli az Ön számára.

Jelentkezési követelmények

LL.M. A hallgatók az lsac.org oldalon jelentkezhetnek. Az alkalmazás a következőket tartalmazza:

 • Az összes főiskola vagy egyetem hivatalos átiratai benyújtottak LSAC-hoz vagy az összes főiskolai vagy egyetemi átirat átvételi elismerése az elismert hitelesítési adatok szolgálatából. (A csere hallgatók angolul átadják az átiratukat.)
 • Személyes nyilatkozat angol nyelven, amely leírja a korábbi jogi tanulmányokat és a szakmai tapasztalatot, az oktatást és az LL.M-re történő tanulás céljait. programot és minden egyéb releváns információt.
 • A kompetencia igazolása angolul. A nem angolul beszélő országokból, vagy azoknak a anyanyelveknek a jelentkezőinek, akik nem angolul beszélnek, igazolniuk kell az angol nyelvtudást. Ez történhet hivatalos TOEFL eredményjelentés, IELTS eredményjelentés, más megállapított angol nyelvvizsga, vagy egy angol nyelvű program sikeres elvégzésével. A pályázókat felkérhetjük arra is, hogy interjú útján igazolja az angol nyelvtudást.
 • Két ajánlási levél angolul, közvetlenül az ajánlótól az LSAC-nak vagy a Mitchell Hamline-nek.
 • Összefoglaló / önéletrajz, angol nyelven.
 • A vízum anyagok és a megfelelő pénzügyi támogatás dokumentációja. Felvételkor a hallgatóknak további két tételt kell benyújtaniuk:
  • Vízummal kapcsolatos információk. A legtöbb nemzetközi hallgató hallgató vízummal (F-1 vízum) lép be az Egyesült Államokba. Az F-1 vízum kérelmezéséhez a hallgatónak „I-20” nevű dokumentumra van szüksége az oktatási intézménytől (ebben az esetben a Mitchell Hamline School of Law ).
  • Pénzügyi információ. Az I-20 pályázat kitöltéséhez eredeti pénzügyi dokumentumokra lesz szükségünk, amelyek igazolják, hogy a hallgatónak elegendő forrása van a programhoz kapcsolódó tandíjhoz és megélhetési költségekhez. Miután a programba bekerültek, további információkat küldünk a pénzügyi információkkal kapcsolatban.

Ösztöndíjak a hallgatók számára az élet minden területén

Mitchell Hamline robusztus ösztöndíj-programmal rendelkezik, amely az élet minden területén felmerülő hallgatók számára készült. Az ösztöndíjakat számos tényező alapján ítélik oda, ideértve a korábbi tudományos kiválóságot, szakmai tapasztalatot, szolgáltatási és vezetői tapasztalatokat, személyes tapasztalatokat és az érdeklődést a jog egyes területein.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs a ... Tovább

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs as well as the only on-campus/online law school program at an ABA-accredited law school. Kevesebb