LL.M. Specializáció a nemzetközi jogi szakemberek számára (Fókuszban a technológia és a globális szellemi tulajdon kérdéseire)

Általános információk

Program leírás

Southwestern Law School felkéri a külföldi ügyvédi irodákat és az egyes nemzetközi szakembereket a technológiai, a szórakoztatási és a szellemi tulajdon területén, hogy az LL.M.

A korban gyorsított információ és kommunikáció terén a joggyakorlat egyre inkább globális. Az Egyesült Államok kulturális szempontból legváltozatosabb városa és a szórakoztatóipar és a technológiai iparágak központja a Southwestern Law School , amely személyre szabott szakértelmet és domain-specifikus tudást kínál ezen és más területeken. A szellemi tulajdon és a szerződési jog alaptanfolyamain túl a Southwestern kínálja a legtöbb választót a szórakoztatási és a technológiai jogban, lehetővé téve a globális szakemberek számára szabott specializáció lehetőségét. Mi lesz az újratárgyalt nemzetközi kereskedelmi megállapodások hatása az Egyesült Államok és szomszédai között? Kik a nyertesek és vesztesek az Egyesült Államok nettó semlegességi vitáján? Hogyan hat az uniós adatvédelmi törvény az innovációra és a versenyre? Mi a Kína fejlődő pozíciója a kereskedelmi titkok terén? Hogyan működik Hollywood a nemzetközi filmiparban Kínában, Indiában, Nigériában (és legutóbb Szaúd-Arábiában)? Olyan világban, ahol a kérdések megváltoznak, a Southwesternek felkészítik a diákjait, hogy elsajátítsák az alapvető jogi koncepciókat és az iparági specifikus üzleti gyakorlatokat, biztosítva számukra a megfelelő kontextust és készségeket a munkáltatóik és ügyfeleik felmerülő igényeinek kielégítésére.

A Southwestern magas színvonalú szakértelmet kínál a feltörekvő területeken, mint például a technológiai jog és a vállalkozói szellem, a szellemi tulajdonjog (ideértve a szabadalmat, a védjegyet és a szerzői jogot), a tárgyalások és viták rendezését, valamint az amerikai jogi és jogi rendszereket. A hallgatók szakosodhatnak ezeken és más jóváhagyott területeken, 12 egyedi egységgel 24 egység programon belül (legfeljebb 30). A tanfolyam magában foglalja az amerikai JD-hallgatókkal integrált osztályokat, valamint kisebb, dedikált szemináriumokat nemzetközi diplomás hallgatók számára, és magában foglalhatja a kaliforniai transznacionális szakemberek által elkötelezett szakmai gyakorlatokat is. A Southwestern számos kapcsolatot ápol a külföldi egyetemekkel és szervezetekkel (beleértve az indiai Jindal Globális Jogi Iskolát, az észak-amerikai iskolák NACLE konzorciumait és a Sanghajban található David és Raymond Szellemi Tulajdon Csoportot), segítve ezzel a globális jogi gyakorlat gyorsan változó igényeit .

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative c ... Tovább

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative curriculum and experiential learning opportunities. The vibrant mid-city campus provides the ideal setting for the study of law, fostering an emphasis on community, diversity, and public service. Kevesebb