LL.M. nemzetközi gazdasági jog

Általános információk

Program leírás

A 20 éves a LL.M. International Business Law kínált egyedülálló és értékes tapasztalatokat a törvénynek diplomások a világ minden tájáról számára, hogy folytassa a végrehajtó LL.M. program. A közel 200 éves tapasztalattal a Jogi Kar a University of Zürich világszerte ismert kiválósága a kar és a jogi oktatási programok. Az iskola elhelyezkedése, Zürich, a gazdasági tőke és a legélénkebb város Svájcban, és ott található Európa szívében, amely lehetővé teszi a diákok, hogy könnyen felfedezni más európai országokban, és élvezze Svájc látványos környezetben.

Előnyök közül az, hogy a végzős hallgatók megtalálják a Zürichi Egyetemen a lehetőséget, hogy folytassa a széles tanulmányok, és a lehetőséget, hogy vizsgálja meg a területek az érdeklődés a szakmai kurzusok. A diákok részesülnek a végrehajtó LL.M. programot speciálisan tervezett és kifejlesztett ügyvéd dolgozik nemzetközi téren.

A program

A végrehajtó LL.M. programok, a University of Zürich kínált részmunkaidőben (2 éves program, a munka-alapú) és a teljes idejű alap (1 éves programot, a szükséges idő jelenléti 8 hónap). A részmunkaidős program célja, hogy azok, akik Svájcban dolgozó, és keres egy új kihívás. El kell ismerni, hogy a programot meg kell, hogy elegendő a parancs a német nyelvet.

A teljes munkaidőben program kifejezetten a külföldi diákok, akik szeretnék, hogy töltsenek ki egy posztgraduális kurzus rövid időn belül. Ugyanakkor ezek a diákok javát a svájci kiváló hírnevét, valamint az egyedi földrajzi és gazdasági helyzetét. Vegye figyelembe, hogy az előadások fognak tanítani csak angol nyelven.

Az LL.M. A programokat tartalmaz egy alap természetesen, és a szakmai kurzusok. Az alaptanfolyam áll 12 modult tartalmazó kötelező és szabadon választható tanulmányi területen. A szakmai kurzusok állnak két modul. Az egész tanfolyam áll mintegy 420 előadást.

A részmunkaidős programokban a következő szakterületek közül választhat:

  • LL.M. a nemzetközi banki és pénzügyi törvényben
  • LL.M. a nemzetközi üzleti tranzakciók és a technológia transzfer
  • LL.M. a nemzetközi jogvitákban és a választottbírósági eljárásokban
  • LL.M. a Mergers & Acquisitions és a Corporate Law területén
  • LL.M. a nemzetközi sportjogban

A teljes munkaidős LL.M. a programok két lehetőséget kínálnak szakosodásra:

  • LL.M. a nemzetközi banki és pénzügyi törvényben
  • LL.M. a nemzetközi sportjogban
RHARA

Választási lehetőség:
Diákok, akik nem keresnek szakirányú LL.M. A cím az "LL.M. Nemzetközi gazdasági és üzleti jog ".

Összefoglalása legfontosabb pontok

Részmunkaidős LL.M. programok
PROGRAMOK • LL.M. Nemzetközi Banki, Pénzügyi és Biztosítási Törvény • LL.M. Nemzetközi üzleti tranzakciók és technológiai transzfer • LL.M. Nemzetközi peres ügyek és választottbíróság • LL.M. Fúziók és felvásárlások és társasági jog • LL.M. Nemzetközi sportjog
A program időtartama 2 éves munka-alapú
Előadások a munka-alapú program (osztályok vesznek részt péntek délután és szombat reggelente)
Az oktatás nyelve Német (és angol)
Teljes munkaidőben LL.M. programok
PROGRAMOK • LL.M. Nemzetközi Banki, Pénzügyi és Biztosítási Törvény • LL.M. Nemzetközi sportjog
A program időtartama 1 év (szükséges idő jelenléti 8 hónap)
Előadások Teljes idő
Az oktatás nyelve Angol

Alkalmazás és Jogosultság

A tanulmányi programba történő belépésre a következő követelményeknek kell teljesülni: - Mesteri szintű jogi képzés (a kivételek eseti alapon kerülnek megvitatásra) - Szakmai tapasztalat - A tannyelvek jó szóbeli és írásbeli ismerete ( Német és angol nyelven) Jelentkezési lap: www.LLM.uzh.ch A jelentkezés határideje: Kérjük, ellenőrizze honlapunkat

Kiadások

CHF 32 800.- A tandíj tartalmazzák a tananyag költségeit, a vizsgadíjakat, valamint az intenzív hétvégéket és bizonyos további eseményeket. Nem tartalmazza a költségeket kirándulások, kiegészítő irodalom és a megélhetési költségek.

A Hely

Svájc sokat kínál: a kulturális sokszínűség, a többnyelvűség, a lenyűgöző táj és, persze, az emberek. Jelenleg mintegy 8,1 millió ember él Svájcban, beszélő négy hivatalos nyelven: német, francia, olasz és rétoromán.

Annak ellenére, hogy Svájc nem rendelkezik a természeti erőforrásokat, és hogy a svájci gazdaság nagymértékben függ az export, a gazdasági helyzet nagyon stabil az elmúlt években; az egy lakosra jutó GDP magasabb, mint a legtöbb fejlett országban. A svájci lakosság összességében élvez magas életszínvonal és Svájc megérdemli a hírnevét minőségi előírások és szolgáltatások minden ágazatban (egészségügy, ipar, közlekedés, oktatás, stb.)

Diákélet

Tanulás Zürichben jelent Svájcban élő vibráló és izgalmas kulturális tőke, ami sokkal több, mint egy üzleti és pénzügyi központ. Az úgynevezett "kis nagy város", Zürich kínálja minden előnyét a városi élet és egyúttal vonzó üdülőterületen a lélegzetelállítóan gyönyörű tóra és a környező hegyekre.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations ... Tovább

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations in Switzerland but also excels with its outstanding network of renowned professors from all over the world who lecture the many programs and courses Kevesebb