LL.M. külföldi jogi diplomával

Általános információk

Program leírás

tanulmányi követelmények

A jogi iskola kínál szigorú tanterv gazdag múlttal a kiválóság. A hallgatók csatlakoznak a közösség előkelő kar, koncentrált és eltökélt a diákok, és a hálózat megvalósítható öregdiák, amely biztosíthatja a mentori, szakmai, és a potenciális foglalkoztatás.

Szívében a New York állam fővárosa, a törvény iskola képzett vezetők 1851 óta. A 10.400 alumni gyakorló szerte az országban, ez a hatalmas hálózat olyan közösség lehetőséget a diákok. A hovatartozás egyetértésben Egyetem Albany tartalmazza a megosztott programokat, valamint a hallgatók és a tanárok, hogy tanuljunk egymástól.

A jogi iskola már bizonyítottan története indít ragyogó karrier az egész régióban, a nemzet és nemzetközi szinten. Elnökök, vezérigazgatók, pénzügyi vezetők, és üzlettulajdonosok jóváírást Albany Law School élmény a siker.

Ahhoz, hogy biztosítsuk szabályzat betartását a New York-i Fellebbviteli Bíróság, a LL.M. fokú Albany Law School áll 27 óra hitel tanfolyam be kell fejezni 24 hónapon érettségi. Kötelező kurzusok:

 • Jogi szakma
 • Legal Research és írás
 • Alkotmányjogi, szövetségi polgári eljárási vagy New York gyakorlat I.
 • A program azt is előírja, LL.M. jelöltek, hogy Advanced Legal Analysis.

Részletes Jogi elemzés egy speciálisan kialakított pálya, amely magában foglalja szakvizsgát témák többek között a szerződésekre, büntetőjog / büntető eljárás, kártérítési, alkotmányjog, a tulajdon és bizonyítékok. A diákok feladatait és gyakorlatokat, amelyek ugyanabban a formában, mint bar kérdésekre, és írásban visszajelzést célja, eredményesebbé teheti a szakvizsgát.

Amellett, hogy a szükséges tanfolyamokat fent meghatározott legalább hat óra hitel kell venni a következő lehetőségeket:

 • Büntetőeljárási: Vizsgálat
 • Contractsor Sales & Payment Systems
 • Kártérítési
 • Bizonyíték
 • Üzleti szervezetek
 • Ingatlan vagy bízik & Estates
 • büntetőjog

Bár csak 27 kredit van szükség, hogy megkapja a LL.M. fokozat, a jelöltek arra ösztönzik, hogy beiratkozik a további három óra hitel, hogy lehet választani a fenti kurzusok vagy a teljes körű kurzusokat a jogi egyetemen. Albany Law School elismeri, hogy a külföldi képzett jogászok be nagyon különböző hátterű és a képzés (pl, a közös jog versus polgári jog és a tényleges korábbi természetesen a munka és tapasztalat), és arra törekszünk, hogy építsen azok egyéni különbségek. Ezért amellett, hogy rendszeres természetesen a munka, LL.M. diákok jogosultak keresni akár négy elismerést beiratkozott egy házon klinikai program révén Albany Law School Clinic & Justice Center. Törvény gyakornok a Klinika & Justice Center jelenthet valós ügyfelek tényleges esetek felügyelete alatt a kar tagjai. Ezt az élményt hivatott gazdagítani a tanulók formális jogi oktatás és hogy támogassák a hallgatók szakmai fejlődését segítve őket integrálásában jogtudományban és az elmélet a tényleges joggyakorlat és szakmai felelősség.

Minden külföldi jogi diplomával keres LL.M. Ebben a programban meg kell kezdeni a programot augusztusban, és vegyen részt egy rövid orientáció.

 • LL.M. Külföldi jogi diplomával Application & Eljárások
 • LL.M. Külföldi Pályakezdő - Pénzügyi támogatás GYIK

Fenntartása legális bevándorlás állapota

Külföldi hallgatók fenntartásához szükséges legális bevándorlás állapot való tartózkodásuk ideje alatt az USA Kérjük, olvassa el a Student Guide a Student Cserelátogatási Információs Rendszer (SEVIS).

A Felvételi Iroda munkatársai elkötelezett, hogy segítse Önt a jelentkezési folyamatot. Mi ad választ a kérdéseire és problémáira, és javasoljuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk. Irodánk hétfőtől péntekig 8:30-16:30 Kérjük, írjon nekünk, vagy hívja a 518-445-2326 admissions@albanylaw.edu.

Master of Laws külföldi kérelmező

Ez LL.M. program célja a külföldi jogi diplomával, akik egy tudományos program, hogy jogosultak a felvételi a New York állam bárban vagy más bar. Ha megkapta a jogi diplomát ABA által jóváhagyott jogi iskola az Egyesült Államokban, kérjük alkalmazni keresztül a rendszeres LL.M. program.

A kérelmező, aki tanult egy idegen országban is jogosult, hogy a New York-i állami szakvizsgát benyújtásával a New York State Board of Law elbírálók kielégítő bizonyíték a jogi oktatás által megkövetelt része 520,6 szabályzatának a Fellebbviteli Bíróság Felvételi Ügyvédi és tanácsadók at Law. A külföldi jogi diplomával, amelynek joga mértékben nem felel meg az egyenértékűség durational követelményeknek, a kérelmező képes kielégíteni a követelményeket sikeresen keresőképesség LL.M. fokú kitöltésével egy teljes munkaidős vagy részmunkaidős program, amely legalább 24 félév óra hitel szakmai gyakorlat tantárgyak, az engedélyezett jogi egyetemre az Egyesült Államokban. Kérjük, olvassa el a program tananyag a részletekért.

LL.M. Alkalmazás és eljárások

 • A pályázók figyelmét, hogy ez az alkalmazás csak akkor tekinthető átvételekor minden szükséges anyagokat.
 • Minden külföldi jogi diplomával keres LL.M. Ebben a programban meg kell kezdeni a programot augusztusban, és vegyen részt egy rövid orientáció.
 • LL.M. jelöltek, akik nem USA állampolgárok kell beiratkozni, mint a nappali tagozatos hallgatók, és hogy legalább 9 kredit szemeszterenként.

Fenntartása legális bevándorlás állapota

Külföldi hallgatók fenntartásához szükséges legális bevándorlás állapot való tartózkodásuk ideje alatt az USA Kérjük, olvassa el a Student Guide a Student Cserelátogatási Információs Rendszer (SEVIS).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through ... Tovább

Albany Law School educates and empowers tomorrow’s leaders in law practice, business, public interest, and government. We connect the classroom to the profession, government, and the community through experienced-based learning, engaged scholarship, and a robust network of alumni and supporters. Learning at Albany Law School is a joint venture between students and faculty members, supported by staff, administrators, alumni, and the Board of Trustees. Our students develop a sophisticated understanding of legal policy and doctrine, a broad range of professional competencies, and a deep commitment to justice and ethical values. Kevesebb