LL.M. Jog digitális kontextusban

Általános információk

Program leírás

Tábornok

 • Helyszín: Católica Global School of Law
 • Minden helyszín: Lisszabon, Portugália
 • Időtartam: 1 év
 • Legkorábbi kezdő dátum: Információ kérése
 • Jelentkezés határideje: Információ kérése
 • Minden nyelv: angol
 • Tanulmány típusa: Campus
 • Pace: Teljes munkaidőben
 • Tandíj: 14 000 EUR

132679_01_CGSL_Cursos_LLM-03.jpg

LL.M. Jog digitális kontextusban

A digitális technológiák gyakorlatilag minden jogterületet átalakítanak. A technológiák, például a mesterséges intelligencia, a felhőalapú számítástechnika, a blokklánc és a tárgyak internete kialakulása és gyors fejlődése kipróbálta a meglévő jogi szabályok határait, és vitát váltott ki a célra való alkalmasságról. Ennek a programnak az a célja, hogy felkészítse a hallgatókat e kihívások megértésére és előrejelzésére, valamint a digitális gazdaságban jártas szakemberekké válására.

Miért van törvény a digitális környezetben?

Ezt a célt szem előtt tartva, a program célja, hogy a hallgatók számára biztosítsa a szükséges műszaki ismereteket a feltörekvő technológiák működéséről. Úgy gondoljuk, hogy diplomáink csak akkor tudnak kompetens módon kapcsolatba lépni a digitális gazdaság érdekeltjeivel - legyenek azok a szabályozók, az induló vállalkozók vagy a nagy technológiai cégek -, ha megértik, hogy a technológiai háttér hogyan alakítja ki az általuk szembesülő jogi kérdéseket.

A technológiai ügyvédeknek több joghatósággal összefüggésben kell működniük, és jól érzik magukat a különféle eredetű jogi forrásokkal való együttműködésben. A Católica Global School of Law által kínált egyéb programok megközelítésével összhangban az LL.M. A „jog a digitális gazdaságban” globális hangsúlyt fog helyezni, nem pedig szigorúan hazai vagy regionális.

Ezenkívül ezek olyan tanfolyamok, amelyek megkövetelik a hallgatóktól, hogy teljesen felkészültek az osztályra, és aktívan részt vegyenek. A proaktív tanulás elengedhetetlen a hallgatók kritikus gondolkodásának és alkalmazkodóképességének fejlesztéséhez - két olyan készség, amely döntő jelentőségű azok számára, akik könyörtelen fejlődésű jogi területen gyakorolnak.

Programinformációk

 • Jelenlét és ECTS: Ez az LL.M. egyéves, nappali tagozatos program, szeptembertől júliusig tart.
 • A tudományos naptár három részből áll.
 • A hallgatóknak összesen 60 ECTS-t kell teljesíteniük, hogy megfeleljenek az LL.M-nek. fok követelmények.
 • Szemeszter külföldön: A hallgatókat arra ösztönzik, hogy éljenek az amerikai és az európai jogi iskolákkal folytatott cseremegállapodások előnyeivel, és vegyenek részt egy további félévben külföldön.
 • Diplomamunka: A jogi doktori disszertációban jóváhagyott hallgatók mesterdiplomát kapnak a bolognai nyilatkozat szerint.
 • A jogi doktori disszertációban jóváhagyott brazil hallgatók Master diplomát kapnak, amelyet Brazíliában „Diploma de Mestrado” -ként is elismerhetnek.

Kettős fok

 • Az egyik a londoni King´s College-nál jött létre. A széles sávú tanterv elvégzése után az LL.M. A CGSL -nél a hallgatónak lehetősége nyílik a globális jog egy adott CGSL szakosodni, tanfolyamokon való részvétel és a King's College könyvtári erőforrásainak kiaknázása révén, lehetővé téve számára, hogy előadjon egy élvonalbeli globális jogi ösztöndíjat.
 • A hallgatóknak lehetősége van arra is, hogy tovább folytatják tanulmányaikat a Cornell University Law School jogi képzésének programjában. Erős nemzetközi tudományos tapasztalatot szereznek, valamint két fokot kapnak a legmodernebb globális intézményekből. Az Ivy League University e további diplomája lehetővé teszi a hallgatók számára (hogy megfeleljenek az LL.M.-ben meghatározott követelményeknek) a New York-i Bar vizsgára.
 • A hallgatóknak lehetősége nyílik folytatni tanulmányaikat a Michigan University University Law Master Master of Law (LL.M.) programjában. Erős nemzetközi tudományos tapasztalatot szereznek, valamint két fokot kapnak a legmodernebb globális intézményekből. Ez a kiegészítő fokozat lehetővé teszi a hallgatók számára (hogy megfeleljenek az LL.M. bizonyos követelményeinek) a New York-i ügyvédi vizsga megrendezésére. Az elfogadott hallgatók 1/3-os kedvezményben részesülnek a Michigan LL.M. fontos tandíj.
 • Az egyetemi hallgatóknak most lehetőségük van folytatni tanulmányaikat a Bostoni Egyetem Jogi Iskoláján. Erős nemzetközi tudományos tapasztalatot szereznek, valamint két fokozatot kapnak két globális intézménytől. Ez a kiegészítő fokozat lehetővé teszi a hallgatók számára (hogy megfeleljenek az LL.M. bizonyos követelményeinek) a New York-i ügyvédi vizsga megrendezésére.

Ösztöndíjak és tandíjak

 • Ösztöndíjakat korlátozott számú hallgató számára lehet odaítélni érdemük alapján. A jelentkezéshez kérjen levelet, amelyben ismerteti az Ön körülményeit.
  • Elsa ösztöndíj: A Católica Global School of Law teljes ösztöndíjat nyújt az ELSA egyik tagjának. A kérelmet közvetlenül a Católica Global School of Law hoz kell benyújtani.

Az LL.M. mellett A jelentkezéshez motivációs levelet kell benyújtania az ELSA International-hez, amelyben elmagyarázza, miért van a megfelelő pályázó az ösztöndíjra.

Tandíj

 • LL.M törvény digitális környezetben: 14.000 EUR / év
 • Diplomamunkája 1.700 euró
 • További szemeszter külföldön 2.250 €
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal educatio ... Tovább

Católica Global School of Law was established in 2009 at the Law School of the Catholic University of Portugal and has become the center of the Católica's growing focus on international legal education. Since its founding, Católica Global School of Law has been successful in achieving a series of goals: it has attracted a remarkable group of scholars and classes of graduate students, both coming from prestigious law schools from all over the world; it has launched three states of the art programs (an LL.M. Law in a European and Global Context, an Advanced LL.M. in International Business Law and a Global Ph.D. in Law); and it is becoming an important center of graduate teaching and research in law from a global perspective in Lisbon. The quality of its programs has been consistently recognized by the Financial Times, which has selected Católica Global School of Law as one of the most innovative law schools in the world, with its LL.M. programs being included for the fourth consecutive year in this prestigious selection. Kevesebb