LL.M. az energia és a környezetvédelmi jog

Általános információk

Program leírás

Az új LL.M. program Energia és környezeti jog A UConn School of Law lesz vegyenek részt a diákok és szakértelmük fejlesztésére a globális energiaigény, az éghajlatváltozás, a megújuló energiaforrások és a környezeti politika és a földhasználat.

A Center for Energy & Environmental Law, a diákok a lehetőséget, hogy túllépjünk az osztályteremben a gyakorlat-alapú tanulási lehetőségek, többek között:

  • Externships az állami ügynökségek, ügyvédi irodák, energetikai és környezeti vállalatok, és a szabályozott közüzemi;
  • A szemeszter DC programot, amely helyeken a diákok ilyen szövetségi ügynökségek, mint az Environmental Protection Agency és a Department of Energy; és
  • Alkalmazott kutatások egy sor területen.

A hallgatók lehetőséget, hogy részt vegyen előadások és rendezvények a tudománnyal és kutatási osztályok, a University of Connecticut és más intézmények. A rugalmas és egyedülálló program felkészíti a diákokat, hogy az energetikai és környezeti tudományok bele munkájukba, így páratlanul értékes az általuk választott szakterületükön.

UConn School of Law a lakossági West End of Hartford, Connecticut, egy gyönyörű gótikus stílusú campus, amely szerepel az Egyesült Államok Nemzeti Örökség. Kulturális és rekreációs lehetőségek bővelkedik a terület, amely mindössze két óra New York és Boston.

Fokozat követelményei

Beiratkozott hallgatók a LL.M. program Energia és Környezeti Jog UConn School of Law köteles:

  • Egy legalább 24 kredit,
  • Töltse ki a 2-es vagy 3 kredit írásban követelmény, és
  • Tartson C + fokozatú pont átlaga.

Nemzetközi beiratkozott hallgatók az LL.M. program a vízum befejezni a programot két vagy (engedélyével) három egymást követő félév nappali tagozatos képzés megkezdése ősszel távon augusztus végén, vagy a tavaszi félévben január közepén. Amerikai diákok beiratkozik vagy teljes munkaidős vagy részmunkaidős azzal az elvárással, hogy végzős öt éven belül.

Minden tanfolyam nyitott LL.M. jelöltnek, valamint JD jelöltek, és csak néhány kurzust szükséges előfeltételeket. LL.M. a diákok választhatnak, hogy beiratkozik a CEEL Externship Klinika. A nemzetközi diákok kötelesek megtenni két amerikai Law & jogintézmények és jogi kutatás és írás.

Hogy lehet jelentkezni

A pályázatokat tartják a gördülő alapon. Nemzetközi hallgatói pályázatok általában beérkezési határideje június 15. őszi beiratkozás, illetve november 15 tavaszi beiratkozás. Előtt beérkezett kérelmeket ezen időpontok kapnak kiemelt figyelmet érdemel. Felvételi döntések általában tenni néhány héten belül kézhezvételétől hiánytalan kérelem.

A felvételi bizottság úgy ítéli meg, a kérelmező tanulmányi teljesítmény, az intellektuális kíváncsiság és a szakmai tapasztalat. A belépés szelektív és korlátozott azoknak, akik bizonyítani tudományos kiválóság.

Jogosultság jelentkezhetsz

A pályázóknak kell tartani, vagy elvárják, hogy a diplomát egy ABA által jóváhagyott jogi egyetemre, illetve egy elismert jogi kar nem az Egyesült Államokban, mielőtt Érettségi a LL.M. program UConn School of Law és meg kell felelnie az iskola angol folyékonyan szabványoknak.

Van néhány kivétel a követelményeknek mértéke, hogy hozzon létre további rugalmasságot felvételi. Diákok, akik feliratkoztak az első fokú gyakorlat szerint egy ötéves program kérheti a LL.M. programot, miközben a negyedik vagy ötödik évben az első fokú. Diákok, akik feliratkoztak egy integrált mesterek és Ph.D. program a törvény alkalmazására, az LL.M. programot, ha minden tanfolyam befejezése. Végül a diákok egy négyéves első jogi diplomát programot kérheti a felvételi a négy év engedélyével saját intézményei. A UConn School of Law LL.M. fokú után kell odaítélni megerősítése, hogy a küldő intézmény elnyerte a hallgató az első fokú törvény.

Fontos dátumok

Június 15, 2016 - Jelentkezési határidő az őszi szemeszter 2016 november 1, 2016 - jelentkezési határidő tavaszi szemeszter 2016 augusztus 18, 2016 - Őszi szemeszter orientációja

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the ... Tovább

The UConn School of Law is one of the leading public law schools in the country. Its campus, listed on the National Register of Historic Sites, is probably the most beautiful of any law school in the United States. Kevesebb