LL.M. az amerikai jogban

Általános információk

Program leírás

Az LL.M. A képzési program 24 kredit órás tanulmányi órát tartalmaz, és általában egy év alatt elvégezhető, bár részidős lehetőség áll rendelkezésre a hazai hallgatók számára az LL.M. a vitarendezési programban.

A programok rendkívül szelektív jellege lehetővé teszi a tanulók számára, hogy sajátos igényeik és érdekeik fényében személyre szabják tanulmányi tervüket. A pályázók sokféle életkörülményből és számos országból származnak.

LL.M. az amerikai jogban

A Mizzou LL.M. az American Law bemutatja az amerikai jogrendszert és az Egyesült Államok jogi gyakorlatát a diákok számára, akik elsőként szerzett diplomát az Egyesült Államokon kívül.

A 6 óra órás tanfolyamokon túl - az amerikai jog, a szakmai felelősségvállalás, valamint a jogi kutatás és írás - a diákok testre szabhatják tanulmányaikat olyan területeken, mint a szellemi tulajdon, a kereskedelmi jog, a nemzetközi jog, a környezetvédelmi jog és a munkajog.

Az LL.M. Program számomra?

A Master of Laws program alkalmas az ügyvédek különböző háttérrel és érdekekkel, mint például:

 • Az ügyfeleket képviselő magán- és állami szervezetek tanácsadója, és segíthet a szervezetüknek olyan rendszerek kialakításában, amelyek a partnerek, az ügyfelek, a beszállítók és az alkalmazottak közötti rendszeres viták kezelésében segíthetnek.
 • Ügyvédek, akik közigazgatási és magán vitarendezési szervezeteket kívánnak kezelni, például magán vitarendezési cégeket, bírósági mellékelt vitarendezési programokat, közösségi közvetítési programokat vagy országos vitarendezési hivatalokat.
 • Kormányzati jogászok, akik közigazgatási jogászként vagy meghallgatási tisztviselőként szolgálnak, vagy akik felelősek a nyilvános részvételi folyamatok irányításáért.
 • Azok a jogászok, akik a jogvita rendezésére összpontosítva jogi akadémikusok akarnak lenni.
 • Ügyvédek, akik a karriereket közvetítőként, választottbíróként, oktatóként és vitarendezési tanácsadóként szeretnék fejleszteni.
 • A magánjogi gyakorlatban támogatja.
 • Külföldi ügyvédek, akik részt vesznek a vitarendezési folyamatok tervezésében saját országukban.

A program célja:

 • Növelje a különböző vitarendezési folyamatok céljaira és hatásaira vonatkozó ismereteket.
 • A hagyományos jogalkotási folyamatok és más vitarendezési folyamatok közötti kölcsönhatás megismerése.
 • Javítani kell az ügyvédek és a neutrálók által a vitarendezési folyamatokban használt készségeket.
 • A megfelelő, hatékony és igazságos vitarendezési folyamatok kialakításához szükséges közérdek előmozdítása az állami és magánszervezetekben.
 • Fejlessze a nemzetiségek szakmai és etikai felelősségének megértését a vitarendezési folyamatokban.
 • Hozzájárulás az elmélet, a közrend és a szakmai etika fejlesztéséhez a vitarendezés területén.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients a ... Tovább

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients and ready to be leaders in promoting justice for the State of Missouri and the nation. Kevesebb