A Amerikai Jogi Tanulmányok program kell fellebbezni a külföldi jogi diplomával, akik arra ösztönzik, hogy kapjanak jogi képzés az amerikai jog és a gyakorlat, hogy hatékonyabb versenyt az Egyesült Államok joga működő cégek a külföldi országokban.

A program segít, hogy jogosultak a jelölt a jogosultság, hogy üljön a New York-i Állami szakvizsga és el kell ismerni, hogy jogászként New Yorkban. Külföldi jogi diplomával, akik az Egyesült Államok joga képzést annak érdekében, hogy a magukat vonzóbbá az amerikai ügyvédi irodák és vállalatok számára is előnyt jelent ez a szak. A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetem egy csomag tanfolyamok amerikai Bírósági és Érdekvédelmi amelyek különösen fontosak a külföldi jogi diplomával, akik szeretnének átfogó kitettség amerikai megközelítések peres elmélet és módszerek a különböző előadás, szimuláció és gyakorlat beállításokat. Hofstra törvény az északkeleti régió alapja a National Institute of Trial Érdekvédelmi és a Hofstra kar kiterjedt szakértelemmel amerikai peres és képviselet.

Fokozat követelményei

Az LL.M. program American Jogi Tanulmányok befejezését követeli 24 kredit, amely lehet venni a teljes munkaidőben egy tanév vagy részmunkaidős két tanévben. A nappali tagozatos hallgatók kell fejeznie a LL.M. fokozatot két félév, és hogy 12-15 kredit minden félévben. Részmunkaidős diákok kell fejeznie a LL.M. diplomát négy félév legfeljebb, figyelembe 2-3 kurzusok minden félévben.

Annak érdekében, hogy a LL.M. jelöltek egy alapítvány amerikai törvény, akkor van szükség, hogy egy 2-hitel természetesen az amerikai jogrendszer és egy fokozatos Jogi Írás és kutatás során. A cél ennek a képzésnek, hogy megismertesse az Ön számára a szerkezet az amerikai jogi dokumentumok és megtanulhatják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni a szakmai nyelv által használt amerikai ügyvédek.

LL.M. jelöltet kell elérni a minimális kumulatív fokozatú pont átlagosan 2,2-ből a lehetséges 4,0 megkapni a LL.M. fokozat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

15 további kurzus Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
2 - 4 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020