LL.M. amerikai jogi tanulmányok

Általános információk

Program leírás

A Amerikai Jogi Tanulmányok program kell fellebbezni a külföldi jogi diplomával, akik arra ösztönzik, hogy kapjanak jogi képzés az amerikai jog és a gyakorlat, hogy hatékonyabb versenyt az Egyesült Államok joga működő cégek a külföldi országokban.

A program segít, hogy jogosultak a jelölt a jogosultság, hogy üljön a New York-i Állami szakvizsga és el kell ismerni, hogy jogászként New Yorkban. Külföldi jogi diplomával, akik az Egyesült Államok joga képzést annak érdekében, hogy a magukat vonzóbbá az amerikai ügyvédi irodák és vállalatok számára is előnyt jelent ez a szak. A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetem egy csomag tanfolyamok amerikai Bírósági és Érdekvédelmi amelyek különösen fontosak a külföldi jogi diplomával, akik szeretnének átfogó kitettség amerikai megközelítések peres elmélet és módszerek a különböző előadás, szimuláció és gyakorlat beállításokat. Hofstra törvény az északkeleti régió alapja a National Institute of Trial Érdekvédelmi és a Hofstra kar kiterjedt szakértelemmel amerikai peres és képviselet.

Fokozat követelményei

Az LL.M. program American Jogi Tanulmányok befejezését követeli 24 kredit, amely lehet venni a teljes munkaidőben egy tanév vagy részmunkaidős két tanévben. A nappali tagozatos hallgatók kell fejeznie a LL.M. fokozatot két félév, és hogy 12-15 kredit minden félévben. Részmunkaidős diákok kell fejeznie a LL.M. diplomát négy félév legfeljebb, figyelembe 2-3 kurzusok minden félévben.

Annak érdekében, hogy a LL.M. jelöltek egy alapítvány amerikai törvény, akkor van szükség, hogy egy 2-hitel természetesen az amerikai jogrendszer és egy fokozatos Jogi Írás és kutatás során. A cél ennek a képzésnek, hogy megismertesse az Ön számára a szerkezet az amerikai jogi dokumentumok és megtanulhatják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni a szakmai nyelv által használt amerikai ügyvédek.

LL.M. jelöltet kell elérni a minimális kumulatív fokozatú pont átlagosan 2,2-ből a lehetséges 4,0 megkapni a LL.M. fokozat.

Utoljára frissítve júl. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the pr ... Tovább

The mission of the Maurice A. Deane School of Law is to prepare, challenge and inspire our students to make a difference in the world while we advance important ideas through the legal academy, the profession and society — making an impact of our own. Kevesebb