LL.M. A törvény és a technika

Általános információk

Program leírás

A Master of Laws (LL.M.) egy speciális program jogi tanulmány, amely testre szabott, az igényeinek az egyéni hallgatói. LL.M. jelöltek, mentora szakértői kar, tervezni a tanulmányokat az alábbi koncentrációban: Law and Technology, értékpapír jog, vagy összehasonlító és a nemzetközi jog. Külföldi LL.M. diákoknak lehetőségük van, hogy folytassa a tantervet, amely segít felkészíteni őket egy amerikai szakvizsgát, míg szert széles körű egyetértés az amerikai common law rendszer. A törvény iskola kiterjedt tantervi kínálatát, LL.M. jelöltek fokozzák a tudás a gyakorlatban megszerzésével jelentős szakértelemmel rendelkező területen a specializáció az általuk kiválasztott, valamint a hónolás képességeiket amerikai jogi kutatási, elemzési és jogi írásban.

Elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú jogi oktatás egyre inkább globális társadalom, a Columbus School of Law kínál LL.M. szak a diplomások amerikai és külföldi jogi egyetemen. Több mint 100 éve, a törvény iskola képzett számos nemzet legkiválóbb ügyvédek és bírók. Jogi cégeknél, a szövetségi és a helyi önkormányzatok, az igazságszolgáltatás és az állami szektor, a diplomások elismert tudása, hozzáértése és etikai gyakorlat. Összhangban a katolikus misszió, a Columbus School of Law megérint a diákok egy törekvés a társadalmi igazságosság és a mély kötelessége alkalmazni a jogi ismeretek és készségek támogatása a közjó.

LL.M. Jog és Technológiai

A koncentráció Jog és Technológiai nyújt speciális szakértelmet a szabályozás a távközlési ipar, elektronikai média, vezeték nélküli távközlési szolgáltatások, valamint a digitális technológiák, FCC gyakorlat és eljárás, a szellemi tulajdon tranzakciók, szerzői jogi és szabadalmi, első módosítás kihívások média.

törvény

A Columbus School of Law helyezkedik el a nemzet fővárosa, a jogi és politikai központja az Egyesült Államokban. Washington, DC is a hub a kormányzati és nem kormányzati nemzetközi szervezetek. A hallgatók igénybe vehetik az összes lehetőséget, hogy Washington, DC kínál köszönhetően kényelmes elhelyezkedést és egyszerű hozzáférést a tömegközlekedéshez.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguis ... Tovább

The Columbus School of Law shines as a hidden gem within legal education in Washington, D.C. It is an academy composed of collegial and compassionate students, a supportive and academically distinguished faculty, and an accomplished and well-connected alumni base that stands ready to help today’s students reach their goals. Kevesebb