LL.M szellemi tulajdon

Általános információk

Program leírás

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik, mint az IP vezetője, az UNH törvény és a Franklin Pierce Központ a szellemi tulajdon számára egy tehetséges oktató, egy befolyásos IP-szakemberek globális hálózata, valamint gazdag IP erőforrás és program. Használja ki az ország egyik legátfogóbb IP-tantervét, és merüljön el az élvonalbeli IP-kérdések széles körében.

Az LLM az IP-ben elérhető lakossági, korlátozott lakossági és online formátumban (online és korlátozott lakossági összpontosítás szabadalmi jog.)

Általános követelmények

Ajánlott az LL.M. minden jelöltnek sikeresen teljesítenie kell a minimális kreditszámot, ki kell töltenie az előírt tanfolyamot, meg kell felelnie az iskolai tartózkodásnak vagy folyamatos beiratkozási követelményeknek, teljesítenie kell az UNH törvényhez fűződő pénzügyi kötelezettségeket és be kell tartania az UNH törvény magatartási kódexét. Eltérő rendelkezés hiányában minden szabály az LL.M. jelöltek függetlenül attól a programtól, amelyben beiratkoztak.

Kötelező hitelek

 1. A kreditek száma, hogy diplomát szerezzen. LL.M. a jelölteknek legalább huszonnégy (24) kreditet kell teljesíteniük a szükséges és választható kurzusokból. Azok az LL.M. a jogtudomány nélkül beiratkozott jelölteknek harminc (30) kreditet kell kitölteniük a szükséges és választott tanterv választékából.
 2. Maximális hitelek száma
  1. Lakossági LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 17 kreditnél többet akadémiai szemeszterenként.
  2. Online LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 12 kreditnél többet akadémiai szemeszterenként, vagy nyáron 12 kreditet.
  3. Korlátozott Lakossági LL.M. a jelöltek nem vehetnek fel 12 kreditnél többet, ha lakóhelyük van. Ezután a maximális hitel-beiratkozás megegyezik az online LL.M. jelöltek.
 3. A pályázónak legfeljebb hány kreditje lehet
  1. Lakossági LL.M. azok a jelöltek, akik jogi diplomával rendelkeznek, a tandíjuk részeként 30 kreditig próbálkozhatnak.
  2. Lakossági LL.M. azok a jelöltek, akik nem rendelkeznek jogi végzettséggel, a tandíj részeként 36 kredit erejéig próbálkozhatnak.
  3. A jelenlegi hitel / hitelkamatláb esetén további jóváírásokra is sor kerülhet, ha a jelölt az a) -c) pontban említett féléves hitelkockázati korlátozásoktól függően vágyik.
  4. Online LL.M. a jelöltek legfeljebb 28 kredit erejéig próbálkozhatnak.
  5. Korlátozott Lakossági LL.M. a jelöltek legfeljebb 28 kredit erejéig próbálkozhatnak.
Utoljára frissítve November 2018

Az iskoláról

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientati ... Tovább

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientation, embrace practice-based learning, and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, general practice, public interest and social justice, and commerce and technology. Kevesebb