LL.M szellemi tulajdon

Általános információk

Program leírás

Franklin Pierce szellemi tulajdonjogi programja az # 5 IP-program az Egyesült Államokban (az USA News & World Report rangsorolása szerint ), és a rangsorolás közel 30 évvel ezelőtti kezdete óta a 10 legjobbak közé tartozik. Az LLM GUIDE az intellektuális tulajdon LL.M. az LL.M top 10 listájára Szellemi tulajdonjogi programok.

Az UNH Franklin Pierce School of Law közel 50 éves szellemi tulajdonvezetői tapasztalattal rendelkezik tehetséges oktatókkal, a befolyásos szellemi szakemberek globális hálózatával, valamint az IP erőforrások és programok gazdag választékával. A hallgatók kihasználják az ország egyik legátfogóbb IP tantervét - ideértve az ország egyik legelismertebb és legátfogóbb szabadalmi törvényét és gyakorlati programját -, és elmerülnek az élvonalbeli szellemi kérdések széles skáláján.

A jogi iskola könyvtárában található a nyugati féltekén a legnagyobb tudományos szellemi tulajdonú könyvtár, és hivatalos szabadalmi és védjegyforrás-központnak nevezik. LL.M. A hallgatók pályázhatnak az IDEA, a Franklin Pierce világhírű szellemi tulajdonú folyóiratának szerkesztőhelyére.

The LL.M. a szellemi tulajdonban elérhető lakossági, korlátozott méretű lakossági és online formátumokban.

Általános követelmények

Jelentkezők az LL.M. első fokozatú jogi diplomával, JD-vel vagy LL.B-vel kell rendelkeznie. Valamennyi nemzetközi jelentkezőnek be kell nyújtania az angol nyelv képességének jelenlegi igazolását. Az elfogadott bizonyíték: TOEFL pontszám 80 vagy annál magasabb, IELTS pontszám 6,5 vagy annál magasabb, vagy annak igazolása, hogy a hallgató felsőfokú végzettségét angol nyelven tanították. A GRE vagy az LSAT nem szükséges a belépéshez.

Kötelező hitelek

Az LL.M. számára ajánlott végzettséggel minden jelöltnek sikeresen be kell szereznie egy minimális kredit mennyiséget, be kell fejeznie a szükséges tanfolyamokat, teljesítenie kell az iskolai rezidencia vagy a folyamatos beiratkozási követelményeket, teljesítenie kell az UNH törvényével kapcsolatos összes pénzügyi kötelezettséget, és be kell tartania az UNH törvény magatartási kódexét.

A diploma megszerzéséhez szükséges kreditek száma. LL.M. A jelölteknek sikeresen teljesíteniük kell legalább huszonnégy (24) kreditet a szükséges és választható kurzusok közül.

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to ... Tovább

The University of New Hampshire Franklin Pierce School of Law’s practice-based approach to legal education, along with its extensive and innovative curriculum, ensures that students graduate ready to become leaders in their field and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, commerce and technology, and international criminal law and justice. As a technology-forward law school, we are proud to offer our top-ranked legal education in global innovation and our #5 IP program in the US in online, residential and limited residential formats. Kevesebb