LL.M az üzleti jogban

Általános információk

Program leírás

LL.M az üzleti jogban

Éljen és tanuljon Brooklynban, a folyamatosan fejlődő nemzetközi kulturális és innovációs központban. Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjától és a Silicon Alley-tól, a tech start-up központoktól. Merüljön el egy valós tanulási környezetben, ahol az LL.M. a diákok mind szakmai, mind személyesen nőnek.

A Brooklyn Law School mindössze pár percre található a Wall Street-től, a nemzetközi pénzügyek központjában, ideális hely az üzleti gyakorlat alakulásának tanulmányozásához. Az elismert üzleti jogi karunkba beletartoznak mind az üzleti jog közösségében mélyen gyökerező, hosszú távú tagok, mind a fegyelem élvonalbeli ragyogó fiatal tudósok. Az alapképző tanfolyamok alapos megalapozottságot nyújtanak a törvények irányításában a szervezetektől kezdve, a kisvállalkozásokatól és a magántulajdonban lévő vállalatoktól kezdve a nagyvállalatokig, ahol sok leány- és leányvállalat található. A továbbfejlesztett tanfolyam-kínálat, beleértve szemináriumokat és speciális tanfolyamokat, lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy mélyebben behatoljanak a meghatározott területekbe.

A harmadik üzleti évtizedben működő Dennis J. Block Nemzetközi Üzleti Jogi Tanulmányi Központunk számos eseményt szponzorál a kortárs nemzetközi üzleti kérdésekről, és befolyásos tudósokat és szakembereket vonz a Jogi Iskolába. Ezen felül az üzleti jog és szabályozás tanulmányozásának új központja egyesíti a Jogi Iskola meglévő változatos üzleti és kereskedelmi jogi programjait azáltal, hogy ösztöndíj fórumot kínál, amely új perspektívákat és megoldásokat kínál a valós üzleti joggal és a szabályozási kérdésekkel kapcsolatban.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. A Brooklyn Law School hallgatóinak lehetősége van arra, hogy kurzusaikat az Egyesült Államok általános jogára, üzleti jogára, szellemi tulajdonjogára vagy menekültügyi és bevándorlási törvényre összpontosítsák. The LL.M. A tanterv a külföldön képzett ügyvédek számára biztosítja az amerikai jogi diskurzus elsajátításához és a hazai gyakorlathoz szükséges készségeik fejlesztéséhez szükséges ismereteket. LL.M. A program tovább megfelel a New York Állami Ügyvédi Kamara vizsga feltételeinek. Több joghatósággal rendelkező engedéllyel rendelkező ügyvédként a 21. század globális ügyvédje leszel.

Innovatív LL.M.-vel. A több mint egy évszázados kiválóságot támogató program megfelel az új jogvilág igényeinek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Kevesebb