LL.M a nemzetközi büntetőjogban

Általános információk

Program leírás

Szeretne lépést tartani a nemzetközi büntetőjog kiterjesztésével. Az ügyvédek gyakorlása a nemzetközi büntetőjogi tájat érintő legújabb fejleményekről megtudhatja.

Az UNH Law Nemzetközi Büntetőjogi és Igazságügyi LLM fokozata elérhető 100 százalékkal az interneten, és foglalkozik a gyors ütemű fejlődéssel a kereskedelem, a terrorizmus, az emberi jogok és a büntetőjog globalizációjában, különösen az elmúlt 30 év során.

A program ideális ügyvédek, szakemberek, hallgatók és tudósok gyakorlására a világ diplomáciai, büntető igazságszolgáltatási, katonai és bűnüldözési közösségeiben. A diákok betekintést nyerhetnek a program többnemzetiségű megközelítéséből és a nemzetközi vonatkozású háztartási bűncselekményekre összpontosító transznacionális jogi tanfolyamokba, valamint tanulmányozzák a nemzetek bűncselekményi büntető törvényeinek kiterjesztését, a Nemzetközi Büntetőbíróság és a Különleges Törvényszék létrehozását, Az ENSZ-egyezmények, két- és többoldalú egyezményekkel.

Programunk változatos kurzusválasztékot kínál a kritikus fontosságú aktuális kérdésekre, többek között a kábítószerekre

Főbb

  • Csak online programként érhető el
  • Felvétel januárban vagy augusztusban
  • LL.M. 24 kreditre van szüksége
  • Teljes vagy részmunkaidőben
  • A teljes munkaidőnek három egymást követő féléves, vagy 12 hónapos diplomát kell kitöltenie
  • A részmunkaidőnek öt éven belül teljesnek kell lennie
  • Graduation ceremónia májusban
Utoljára frissítve November 2018

Az iskoláról

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientati ... Tovább

The University of New Hampshire Franklin PIerce School of Law is an intimate, innovative law school, committed to developing students who enjoy challenging dialogue from the first moments of orientation, embrace practice-based learning, and stand ready to join the ranks of alumni who are global leaders in intellectual property, general practice, public interest and social justice, and commerce and technology. Kevesebb